- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #4.161
teyyyy teyyyyy teyyyy
3 yumurtam döllenmiş kızlar cuma transferim var
gözün aydın canımmmmm inşallah darısı bana bende haber bekliyorum dün yumurtalarım toplandı daha aramadılar....2 tanemi transfer edilicek, blastmı oluyo seninki o zaman
kızlar, idrar testinde 2. çizgi silik de olsa var. dün yoktu, bugün var, bir gecede bazı şeyler değişmiş.erken sevinmeye korkuyorum. hafif kahverengi damlalar yine başladı. Allah hepimizin yardımcısı olsun. yarın 8.30 da test saatim
canım gidiyon madem kan yaptır 1 gün önce ne olacak çıkar
amin canım inşallah, hepimiz için dua ediyorum
yavrum benim, çok tatlısın, evdeyim ben, tuvalete gittim testi yapmak için. 2.çizgi silik çıktı, yarın kan testi günüm
aaa hamilesin o zamn varya hamişliğinde bütün belirtileri yaşıyacaksın sanırımcok sevındım darısı bana olsun inş.
badem iyi değil diye biliyorum ben taze ceviz ananas falan yedim ama günde 8ceviz yedim, 5 dilim ananas, 3 kivi et Balık organik süt bal vb.
allah gönlüne göre versin inşallah test gunun nezaman
tabiki hamilesin huhhu :d nasıl cesaret ettin vallahi bravo benim yarın test günüm dün gece eşim yalvardı hastanin önünden geçiyorduk yaptıralım diye ben hiç ama hiç cesaret edemedim senin süper olmuş :) benimde ahtım var hamile olursam idrar testi yapıp saklıyacam 2 yıldır tek çizgi görmekten bıktım çünkü
bana doktorum badem ceviz ananas hergun ye demıştı canım
bana doktorum badem ceviz ananas hergun ye demıştı canım
teyyyy teyyyyy teyyyy
İnşaallah bebeklerin sana sımsıkı tutunur
badem kavrulmuş olursa trans yağ oluyor çiğ olursa daha iyi diye biliyordum, tabiki Dr. un benden daha iyi bilir canım benim. ya sonuçta şifa niyetine yiyor içiyoruz ,faydasını göreceğimize eminim ki: ) ben sabah erken kahvaltı yaptım şimdi acıktım sebzeli mantar çorbası içiyorum bu saatte....
Kızlar 17 eylülde 2.gün dondurulmuşlarla transfer oldum.test günüm 30 eylül ama 14.gün oluyo.yazıları okuyorum da 8. günde idrarda bile çıkan var.acaba ben de pazartesiyi beklemesem de cumartesi yaptırsam mı kan testini.çıkar mı acaba?
Canım sebzeli mantar çorbası çekti yaaa off kim yapıcak bana simdi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?