2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

canım benim, kan testi yarın, dünden başım dönüyor ve ağrıyordu, sabah kalktığımda otururken sağ bacağımda mavi damar belirmişti, bende idrar testi yaptım, 2. çizgi silik olsa da çıktı, oysa dün hiçbir şey yoktu, Dr. a mesaj attım, yarın gel test yapalım muhtemelen pozitif dedi, randevu al, dedi, okey dedim, şimdi heyecandan ne yapayım bilmiyorum, hamileyim demeye çekiniyorum, yarın kesinleşecek diyebilirim sadece... onun dışında başka belirli yok. heryerim aynı.

bunu bende bilmiyodum bebeğin tutunası için önemli olduğunu.. bende sadece transfer günü bol su içmek gerektiğini bliyodum sıkışık giriliyoya transfere...o zamn suya hücuuuuuuummmm kızlar.

kanın incelmesi rahim için önemli diye biliyorum, ben içmeyi asla kesmedim, hem kese oluşurken hemde kan koyulaşıp pıhtılaşmasın rahimde ve bebeklerimde kolay damarlanıp aksın diye, bana da birileri söyledi

trt hd kanalında Yemen i gösteriyor, orada Osmanlı zamanında açlıktan şehit düşen askerlerimizi ve Yemen türküsünü anlatıyorlar,hüngür hüngür ağlıyorum.. zaten şehitlerimize hiç dayanamam, çok etkilendim...

canım sana özelden mesaj atmıştım görmedin mi bazı sorularım vardı :)

Canım gördüm hemen yazdım yoksa bi daha bakta tekrar yazayım

Bende korkunç kabızım dün öle bi ıkındımki tamam dedim bebek falan kalmadıııı ne yapmn lazımmış sordun öğrendin mi??incir kayısı süt su işe yrüaramıo bendeeeeee
Bende de çok şişkinlik var etek yada elbise giyiyom sürekli
Sen niye tekrar takrar yaptırıon testi benim bugunden sonra yok dedi doktor
Bide kese için ne zaman dedi sna ay çok sordum sustummmmmm
Değerlerin süper yükselio canım maşallah allah nazardan saklasın sağlıka devam etsin inş

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya Rabbi! sana yalvarıyoruz, sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden istiyoruz.En çok sevdiğimiz peygamberimiz Muhammed aleyhisselam seni vesile ederek Rabbimize yalvarıyoruz,senin hatırın için kabul etmesini istiyoruz.Ya Rabbi bu
yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine bizlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eyle,sana hayırlı kul bizede hayırlı evlatlar nasip eyle Eyyy kerim olan Allahım Eyyy Hakim Olan Allahım duamızı kabul eyle....

amin canım inşallah hamileyimdir. tutamadım yaptım testimi, şimdi durduk yere heyecan yaptım. hamile isem bu sefer de benimle kalacaklar mı diye panikledim..

Tebrik ederim
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:. İnşeAllah hamilesin. Dilerim deyerin güzel bir şekilde katlanarak artar ve bebişini sağlıcakla kucağına alırsın.

Benim 7. günde idrarda açık pembe çıkmışdı, 9. gün kan testini yaptırdık, sonra tekrarladık. Bir süre sonra gözlerimle koyu çizgiyi görmek için yeniden tekrar idrar testi yaptım (eşim anlayamıyordu, benimle alay ediyordu), anında koyu çizgi çıkı verdi. İçimde kalmadı. Hala da duruyolar, atamıyorum.
Rabbim her kese sağlıklı gebelik sonucu bebişlerine kovuşmayı nasip eylesin.

Son düzenleme:

Simaybelinay ozelden msj atmissn canm ama ben cvp attm gonderemezsn diyo geldimi sans

umarım kalitelidir Allah yardımcımız olsun hemen hemen aynı günlerde belli olcak o zaman ikimizin :))

tatlım benimde 2. Gün emriyosu transfer edildi ve 14. Gün testim oldu....2. Gün emriyosu erken çıkmaz, o senin dediklerin 5. Gün emriyoları için geçerli :)

canlar bi değişiklik oldu benm yarın transferim olacak bilginiz olsun hadi iyi günler hepinizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…