- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #4.201
bunu bende bilmiyodum bebeğin tutunası için önemli olduğunu.. bende sadece transfer günü bol su içmek gerektiğini bliyodum sıkışık giriliyoya transfere...o zamn suya hücuuuuuuummmm kızlar.
canım sana özelden mesaj atmıştım görmedin mi bazı sorularım vardı :)
canım benim çok sağol Allah razı olsun,
inşallah diyorum, Allah sana da amayaa ya da, EKD ye de nasip etsin dualarımızı duysun ve kabul etsin. hep aklımdasınız
Kan verdin mi sen bebek? Sonuçlarını sırayla yaz lütfen... Benden detay istemişsin al sana iğrenç detaylar...:)))
Kabızım, yarım saatten önce tuvaletten çıkamıyorum ve ıkınmaktan şimdiden basur olucam. Ve sonrada sabaha kadar endişeden uyuyamıyorum, bebişe bişe oldu mu diye. Sancılarım oluyo, bel ağrısı oluyo. Başka hiç bişe yok.
Göğüsler hala vıcık vıcık... Mide bulantısı aş erme yok ama şişkinlik var sürekli, giyecek bişe bulamıyorum.
Değerlerim transferden sonraki 10. Gün: 146. 11. Gün:249. 13. Gün: 662. Vah bugün 15. Gün sonuç bekliyorum...
Senin de bugün bakman gerekiyordu, hadi yap da ikiz mi değil mi onu bilelim yahu :)
Ha bir de o gebelik takvimini yapıyorum ama kaydet tuşu yok ve profilimde çıkmıyor((
amin canım inşallah hamileyimdir. tutamadım yaptım testimi, şimdi durduk yere heyecan yaptım. hamile isem bu sefer de benimle kalacaklar mı diye panikledim..
tabiki hamilesin huhhu :d nasıl cesaret ettin vallahi bravo benim yarın test günüm dün gece eşim yalvardı hastanin önünden geçiyorduk yaptıralım diye ben hiç ama hiç cesaret edemedim senin süper olmuş :) benimde ahtım var hamile olursam idrar testi yapıp saklıyacam 2 yıldır tek çizgi görmekten bıktım çünkü
Tebrik ederim
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:. İnşeAllah hamilesin. Dilerim deyerin güzel bir şekilde katlanarak artar ve bebişini sağlıcakla kucağına alırsın.
Benim 7. günde idrarda açık pembe çıkmışdı, kan testini yaptırdık, tekrarladık. Bir süre sonra koyu çizgiyi görmek için tekrar idrar testi yaptım, anında koyu çizgi çıkı verdi. İçimde kalmadı. Hala da duruyolar, atamıyorum.
Rabbim her kese sağlıklı gebelik sonucu bebişlerine kovuşmayı nasip eylesin.
Simaybelinay ozelden msj atmissn canm ama ben cvp attm gonderemezsn diyo geldimi sans
Canım mesajın gitmesi için mesaj sayın en az 100 olmalı. Gitmemiştir.
ben günde 3-4 litre hala içiyorum bebeğin tutunması için önemli deniyor, bilmiyorum artık ama ben oldum olası günde 2-3 litre içerim zaten.
benimde dün toplandı cuma günüyse transferin 3 günlük oluyo o zaman olsun canım kaliteleri iyiyse bişey olmaz benim transfer tarihim belli diyil.. arayıp haber vericekler ama eğer pazar gününe denk gelirse başka doktorun yapmasını istemiyorum ya benim doktor pazar günleri olmuyo ama rica edicem.
bende çok su içerim dikkat edeyim bundan sonra ne kadar içtiğime teşekkür ederim canım :))
Canım gördüm hemen yazdım yoksa bi daha bakta tekrar yazayım
gelmemiş tatlım baktım cok korkuyorum bu gece teste gıdecem yarına bırakmıcammm
Simaybelinay ozelden msj atmissn canm ama ben cvp attm gonderemezsn diyo geldimi sans
Canım gördüm hemen yazdım yoksa bi daha bakta tekrar yazayım
gelmemiş tatlım baktım cok korkuyorum bu gece teste gıdecem yarına bırakmıcammm
canım, bizim senle aynı gün, sen niye beni beklemiyorsun yarın beraber paylaşırdık, ben de seviniyordum tek kalmayacağım diyordum, hem unutma, değerler 1 gece için bile fark ediyor, bak bana, dün idrar testi çıkmadı bu sabah çıktı. gene de bu gece yaptıracağım dersen, hayırlı olsun Allah sonucunu pozitif kılsın, kucağın bebekle dolsun canımmmm
canım merak edıyorum yazar mısın yaptırdın mı sonucun kaç? dogrudur canım bol bol msj yazz
kızlar 17 eylülde 2.gün dondurulmuşlarla transfer oldum.test günüm 30 eylül ama 14.gün oluyo.yazıları okuyorum da 8. Günde idrarda bile çıkan var.acaba ben de pazartesiyi beklemesem de cumartesi yaptırsam mı kan testini.çıkar mı
acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?