• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

evet ameliyat önlügü giyiyoruz içeriye giriyorsun doktor gelince uyutuluyosun çıkmadan uyandırılıp çıkartılıyosun ameliyathaneden bnm öyle oldu yarım saat sürmüş bnmki 1 saat te öyle yattım çıktım ama eve gelincede yattım sen gidiş gelişmi yapacaksın mecburen belkı2 saat yatırırlar sonra bir sancı aynıı dogum:14: Ama 2 saat sonra azalıyo ben aglamıştım sancıdan ama agrı kesiciyi yiyince kesildi sesm korkma yani

hıııııı hiç korkmadım şimdi... hani korkulacak bişi yoktu :53:

ben adanada yaptırdığımdan 1 saat de yol sürecek...

yumurta toplamaya giderken ve yumurta toplandıktan sonraki sürecide anlatırmısın sana zahmet .. benimde ilk deneme olacağından bilgisizim bu konuda
valla yumurta topladıktan sonra sana transfer gününe kadar olan ilaçlarını veriyorlar. sakın saatlerini geçirme. tam ve aynı zamanda yap. bu opu dan çıktıktan sonra yumurtalıklar şu toplamasın ve aşırı şişmesin diye benim Dr. bol su iç demişti. ilk 2- 3 gece biraz ağrın oluyor, en çok hangi taraftan toplanmışsa o taraf daha çok ağrıyor
en azından ben de öyle oldu .bu aşamada protein ağırlıklı beslen, karbonhidrat fazla tüketme, hem su tutar hemde artık bebeğe hazırlık yap. protein, su, sebze meyve, bol ceviz ananas yemeye başladım, çünkü transfer olduktan sonra başlamak değil önceden başlamak daha iyidir dendi bana. tutunma olayı daha iyi oluyor. transfer den sonra da ben hala deli gibi su içiyorum, embriyo için çok önemli. neyse sonra 3. gün yada 5. günde embriyo transfer ediliyor, beslenme dediğim şekilde devam. kabız olma, ben 1 gün oldum sonra ceviz incir kilo ile yedim. taze taze. sonra bekleme başlıyor. hala bekliyorum, yazdıklarımı okursun. geçmiş olsun ve hayırlı olsun canım
[/B][/FONT][/COLOR]tüm bunları bilmiyordum ben valla çok sağol ben sazan gibi ne bulsam yiyorum hiç dikkat etmiyorum ....
eşime söyleyeyim ayarlasın bana bunları...

Son düzenleme:

tüm bunları bilmiyordum ben valla çok sağol ben sazan gibi ne bulsam yiyorum hiç dikkat etmiyorum ....

baklagiller yemedim gaz ve kabız olmayayım diye. et ve balık ile beslenir, ben genelde tavuk yemem.

tüm bunları bilmiyordum ben valla çok sağol ben sazan gibi ne bulsam yiyorum hiç dikkat etmiyorum ....

Her kesde o kadar ağrı olmuyor korkma. Benim son tedavide 19 yumurta toplandı, hiç ağrım, kanamam olmadı. Öncekilerde bir az olmuşdu, o da adet sancısı gibi. Ağrı kesici bile istememişdim. Yani benim için korkulacak hiç bir şey yok.

ben de Arzu hocanın hastasıyım. bugün toplama işlemini yaptılar 5 demişlerdi 6 imiş. senin duan tuttu sanırım :40:

burada mı yaşıyosun canım?

senin tranfer yapıldı mı?

Allahim hayirli etsin canim insallah transfer gunume kadar seninle olurlar cok sevindim oyle sürprizler olabiliyor bana 6 tane 1,kalite demislerdi bu arada benim yumurta takibimi mehmet tayyar yapti opumda 16 yumurta cikti 13 tanesini isleme aldilar 3 u kotuymus ertesi gun aradilar 6 tanesi döllenmis dediler transfer aninda 2 si birinci kalite gersi 2 kalite dondurmaya gerek yok dediler 2 sini aldim geldim ;)
test gunum persembe canim

Cok sikinti yaptim arkadaslar yaaaaaa:((
Bugun cok yoruldum mecburen agir kaldirdim kabiz oldum tuvaletimi yapamadim karnim cok agriyo gene dua edin nolur yarin degerim ikiye katlanmis olsun bebik yada bebiklerim bnle olsun duaya cok ihtiyacim var ..
Inanin bastan negatif alsam bu kadar uzulmezdim ama simdi ole umutlandim ole baglandimki duruma neyse bole iste ii geceler hepinizi opuyorummmmmm

Az önce test sonucum geldi. Maalesef nasip değilmiş.

dışardaydım canım görünce bogazımda koca bir yumruk oluştu bi tuaf oldum dünde söylemiştim sana ben çok umutluydum bacak agrıların sancın vs hamilesin gibi düşünüyordum hep ne desem ne söylesem seni telkin etmez böyle anlarda anamızın babamızın eşimizin söylediği bile batar allahım bizi daha kötü anlardan esirgesin gönlümüzün muradını versin. başkalarının karnına çocuklarına baktırıp iç çektirmesin allahım inş kendiliğinden hiç ummadıgın anda verir tüm iyi dileklerim seninle....

Güzelim sen söyledim de yapmadı demişsin ama yapamadım ben şu hamilelik Takvimini... Hatta yazdım sana beceremedim diye sen atladın o iletiyi herhalde. Nasıl yapıcam kine ??
Bir de senin bir sonraki testin ne zaman? Ne zaman öğrenicez ikizlerimizi???

Ay yavvruuunnnnn hormonların başına vurdu seninnnn:35:açıkladım anlattım hem görmüon hem bana laf edion alalalala:19:
Profiline gir canım benim aşşağıda bi kutucukta bebeğinizin doğacağı muhtemel tarih var onu yazıcaksın(yanında hesaplama butonu var ordan hesaplayabilirsin)onu yaz kaydet yap çıkıo direk senin bhcg değerin noldu katladı mı herşey yolunda mı niye gazını bile yazan sensevinçli şeyleri yazmayıp beni deli ediosunnnnn:47::47::47:aşkolsun ben kaç kez çiş yaptığımı bile sölüm seveüşnek can yoldaşlarımıza mutlu olak:16:

iyi hadi canım sevindim opudan bile kalma olabilir ben jel kullanıyorum ama artık jeli kullanırken canım acıyor kullanmaman iyimi kötü mü bilemedim :s havadan nem kapıyoruz :D bende izliyordum ama teyze bomba :)

Benimde canım çok acıyor ben inat ve ısrarla devam ediyorum bakalım dayandığım yere kadar :27:

şekerleeeeeerrr naber opum bugün yapıldı bugün 15 yumurta toplandı yarın arayacaklar lütfen banada dua edin...:66::66::66::66::66::66::66::66:
bu arada crınone jeli ben buz dolabında saklamamıştım sordum doktora öyle bi şart yokmuş zaten bilginiz olsun tatlişkolar....
Mhayırlısı olsun şeker herşey yolunda gider inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunurrrr:16:

oncelıkle hamıle olan arkdaslar ınsallah saglıkla hzuurla kucagınıza almayı nasıp etsın ....ve ben hala adet olamadım :( sokturucum bıttıg halde (dun aksam bıttı gercı ) ama gelen gıden yok okadar stres yapıyorumkı artıkbıran once gelsın ıstıyorum 2.gunu dogum kontrol hapına baslıcam 8 ekımde kontrolum var..gene bısey cıkıcakta ertelencek dıye cok korkuyorum :(

Hayırısı olsun tedavin sonu sağlıkla bebişli olsun inş:16:

hatunlar bende perşembe gidiyorum inş transfere bir aksilik çıkmazsa dr 1 tane koyuyormuş benimde ikinci olmaz diyolar nasip olsunda tek çift farketmez birbirimizi unutmayalım dualarımızda kızlar ALLAH yardımcımız olsun bol şans:49::49::49::16::16::16:5. gün embrriyosunun tutunma şansı daha yüksekmiş öyle duydum hayırlısı....

Hayırlısı canım inan hiç farketmiyor tutunan her halde tutunur dertlenme sıkıntı yapma :34:bebiş gelsinde tek çift allahtan hayırlısıııı:16:

ben bol bir eşofman giydim ama sana Ameliyathaneye giderken arkası açık giysi veriyorlar ve dönünce hiç ayağa kalkmadan ve kesinlikle kendini kasmadan sedyeden yatağa kayıyorsun, ben hiç karın kaslarımı kullanmadım hemşire beni yatağa kaydırdı hiçbir şekilde bacaklarımı sarkıtmadım kalmadım. çeksinler işleri ne, ilk yarım saatte tutunmaya başlıyor bebek. ben 3 saat yattım eşim yemek söyledi yedirdi asla katı bişi yeme, akabinde kabız oluyorsun bol su içmeye çalış

Ahah hahah tabiki ben bunların hiçbirini yapmayıp tam tersini yaptım hatta:9::9::9:

BİZİM de eşimde sperm yetrsizliği vardı.
1. denememiz olmadı maalesef, 2. denemeyi dondurulmuş embriyolarla yapılcak inşallahhhh..
.bugün adetimin 2. günüydü ve doktora gittik, günde 3 "Estrofem" le başladık.
5 Ekim de de tekrar muayeneye gideceğiz...
Heyecanlı bekleyiş beklediii, Rabbim isteyen herkese tez ve hayırlı zamanda güzel haberler almayı nasip etsinnn inşallaaahhhh ;)

Hayırlı uğurlu olsun inşallah bi sürü sağlıklı bebişin olsunnnnnn

Bugun kimse benle ilgilenmedi hepinize küsümmmmmm:26::26::26::26:
Ama ben küs olsamda siz test için genede dua edersiniz biliom:34:

Cok sikinti yaptim arkadaslar yaaaaaa:((
Bugun cok yoruldum mecburen agir kaldirdim kabiz oldum tuvaletimi yapamadim karnim cok agriyo gene dua edin nolur yarin degerim ikiye katlanmis olsun bebik yada bebiklerim bnle olsun duaya cok ihtiyacim var ..
Inanin bastan negatif alsam bu kadar uzulmezdim ama simdi ole umutlandim ole baglandimki duruma neyse bole iste ii geceler hepinizi opuyorummmmmm

canım ya dualarımız seninle.. hayırlısı ile al bebeklerini kucağına

kızlar bugün transferimin 8. günü kan testimi yarın yaptırcam inşallah.ve bu sabah ilk önce ovulasyon testi yaptım baktım hemen koyu iki çizgi belirdi ve ardından bu testen cesaret alarak idrar testi yaptım ve ikinci çizgi ilk 5dk çıktı.ama silk biraz.ayyy ben hamilemiyim acaba?

kızlar bugün transferimin 8. günü kan testimi yarın yaptırcam inşallah.ve bu sabah ilk önce ovulasyon testi yaptım baktım hemen koyu iki çizgi belirdi ve ardından bu testen cesaret alarak idrar testi yaptım ve ikinci çizgi ilk 5dk çıktı.ama silk biraz.ayyy ben hamilemiyim acaba?
Tebrik ederim canım, inşeAllah hamilesin. Eğer ikinci çizgi çok açık bile çıktıysa çok büyük olasızlıkla hamilesin. Rabbim kucağına almanı da nasip eylesin. Bunlar da sana benden
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

tabi ki de hamilesin canım, hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün...KAÇINCI GÜN TRANSFERİ? biraz bilgi ver canım yaş kaç kaçıncı deneme nerede yaptırdın

Son düzenleme:
Tebrik ederim canım, inşeAllah hamilesin. Eğer ikinci çizgi çok açık bile çıktıysa çok büyük olasızlıkla hamilesin. Rabbim kucağına almanı da nasip eylesin. Bunlar da sana benden
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

teşekkür ederim canım yıllardır görmeye çalıştığım ikinci çizgi bu defa karşımdaydı.çok şaşkınım.rabbim herkese nasip etsin.

tabi ki de hamilesin canım, hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün...KAÇINCI GÜN TRANSFERİ? biraz bilgi ver canım yaş kaç kaçıncı deneme nerede yaptırdın

canım teşekkür ederim sendenden alalım inşallah güzel haberleri.benim 5. gün transferiydi ve eurofertil istanbulda yaptırdım.ilk denememdi.çok şaşkınımmm.inşallah kandeğerimde güzel çıkar.eşimde morfoloji 0dı.ve sayı ve hızda düşüktü.

canım teşekkür ederim sendenden alalım inşallah güzel haberleri.benim 5. gün transferiydi ve eurofertil istanbulda yaptırdım.ilk denememdi.çok şaşkınımmm.inşallah kandeğerimde güzel çıkar.eşimde morfoloji 0dı.ve sayı ve hızda düşüktü.

amin canım inşallah Allah bana da nasip etsin, isteyen herkese nasip etsin

Nasılsınız? pozitif sonuç alan bonibon tebrik ederim allahım tamamına erdirsin inş negatif sonuç alan arkadaşlarım Allahtan sabır diliyorum ne desem boş çünkü bende test günümü bekliyorum Allahım dileyen herkese nasip etsin

herkese hayırlı sabahlar Rabbim gününüzü bereketli kılsin inşallah. ekd ye çok üzüldüm sabah gördüm mesajı boğazıma yumru oturdu diyecek birşey yok. Rabbim en hayırlısıni nasip etsin hayırlısini nasip ettiği şeyi yüreğine razı etsin. insaallah Rabbim hiç beklemediğin anda evladini kucağına verir.

Allah hayırlı etsin merice bende euro Fertil de yaptırdım doktorunuz kimdi?benimde transferin 3. günü bugün. 5. gün transferi 9.gün mu çıkıyor yoksa 12. gün mü?

Back