- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #4.121
evet ameliyat önlügü giyiyoruz içeriye giriyorsun doktor gelince uyutuluyosun çıkmadan uyandırılıp çıkartılıyosun ameliyathaneden bnm öyle oldu yarım saat sürmüş bnmki 1 saat te öyle yattım çıktım ama eve gelincede yattım sen gidiş gelişmi yapacaksın mecburen belkı2 saat yatırırlar sonra bir sancı aynıı dogumAma 2 saat sonra azalıyo ben aglamıştım sancıdan ama agrı kesiciyi yiyince kesildi sesm korkma yani
yumurta toplamaya giderken ve yumurta toplandıktan sonraki sürecide anlatırmısın sana zahmet .. benimde ilk deneme olacağından bilgisizim bu konuda
[/B][/FONT][/COLOR]tüm bunları bilmiyordum ben valla çok sağol ben sazan gibi ne bulsam yiyorum hiç dikkat etmiyorum ....valla yumurta topladıktan sonra sana transfer gününe kadar olan ilaçlarını veriyorlar. sakın saatlerini geçirme. tam ve aynı zamanda yap. bu opu dan çıktıktan sonra yumurtalıklar şu toplamasın ve aşırı şişmesin diye benim Dr. bol su iç demişti. ilk 2- 3 gece biraz ağrın oluyor, en çok hangi taraftan toplanmışsa o taraf daha çok ağrıyor
en azından ben de öyle oldu .bu aşamada protein ağırlıklı beslen, karbonhidrat fazla tüketme, hem su tutar hemde artık bebeğe hazırlık yap. protein, su, sebze meyve, bol ceviz ananas yemeye başladım, çünkü transfer olduktan sonra başlamak değil önceden başlamak daha iyidir dendi bana. tutunma olayı daha iyi oluyor. transfer den sonra da ben hala deli gibi su içiyorum, embriyo için çok önemli. neyse sonra 3. gün yada 5. günde embriyo transfer ediliyor, beslenme dediğim şekilde devam. kabız olma, ben 1 gün oldum sonra ceviz incir kilo ile yedim. taze taze. sonra bekleme başlıyor. hala bekliyorum, yazdıklarımı okursun. geçmiş olsun ve hayırlı olsun canım
hıııııı hiç korkmadım şimdi... hani korkulacak bişi yoktu
ben adanada yaptırdığımdan 1 saat de yol sürecek...
tüm bunları bilmiyordum ben valla çok sağol ben sazan gibi ne bulsam yiyorum hiç dikkat etmiyorum ....
eşime söyleyeyim ayarlasın bana bunları...
ben burayı çok geç takip etmeye başlamışım anladım ne çok çeyde geri kalmışım böyle...baklagiller yemedim gaz ve kabız olmayayım diye. et ve balık ile beslenir, ben genelde tavuk yemem.
hıııııı hiç korkmadım şimdi... hani korkulacak bişi yoktu
ben adanada yaptırdığımdan 1 saat de yol sürecek...
tüm bunları bilmiyordum ben valla çok sağol ben sazan gibi ne bulsam yiyorum hiç dikkat etmiyorum ....
eşime söyleyeyim ayarlasın bana bunları...
ben de Arzu hocanın hastasıyım. bugün toplama işlemini yaptılar 5 demişlerdi 6 imiş. senin duan tuttu sanırım
burada mı yaşıyosun canım?
senin tranfer yapıldı mı?
Rabbim güzel sonuçlarla karşılaştırsın inş.canım.
benim de bugün toplandı 6 yumurta var ve embriyogen yaptırdı doktor. bakalım hayırlısı
Az önce test sonucum geldi. Maalesef nasip değilmiş.
Güzelim sen söyledim de yapmadı demişsin ama yapamadım ben şu hamilelik Takvimini... Hatta yazdım sana beceremedim diye sen atladın o iletiyi herhalde. Nasıl yapıcam kine ??
Bir de senin bir sonraki testin ne zaman? Ne zaman öğrenicez ikizlerimizi???
iyi hadi canım sevindim opudan bile kalma olabilir ben jel kullanıyorum ama artık jeli kullanırken canım acıyor kullanmaman iyimi kötü mü bilemedim :s havadan nem kapıyoruzbende izliyordum ama teyze bomba :)
Mhayırlısı olsun şeker herşey yolunda gider inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunurrrrşekerleeeeeerrr naber opum bugün yapıldı bugün 15 yumurta toplandı yarın arayacaklar lütfen banada dua edin...
bu arada crınone jeli ben buz dolabında saklamamıştım sordum doktora öyle bi şart yokmuş zaten bilginiz olsun tatlişkolar....
oncelıkle hamıle olan arkdaslar ınsallah saglıkla hzuurla kucagınıza almayı nasıp etsın ....ve ben hala adet olamadımsokturucum bıttıg halde (dun aksam bıttı gercı ) ama gelen gıden yok okadar stres yapıyorumkı artıkbıran once gelsın ıstıyorum 2.gunu dogum kontrol hapına baslıcam 8 ekımde kontrolum var..gene bısey cıkıcakta ertelencek dıye cok korkuyorum
hatunlar bende perşembe gidiyorum inş transfere bir aksilik çıkmazsa dr 1 tane koyuyormuş benimde ikinci olmaz diyolar nasip olsunda tek çift farketmez birbirimizi unutmayalım dualarımızda kızlar ALLAH yardımcımız olsun bol şans5. gün embrriyosunun tutunma şansı daha yüksekmiş öyle duydum hayırlısı....
ben bol bir eşofman giydim ama sana Ameliyathaneye giderken arkası açık giysi veriyorlar ve dönünce hiç ayağa kalkmadan ve kesinlikle kendini kasmadan sedyeden yatağa kayıyorsun, ben hiç karın kaslarımı kullanmadım hemşire beni yatağa kaydırdı hiçbir şekilde bacaklarımı sarkıtmadım kalmadım. çeksinler işleri ne, ilk yarım saatte tutunmaya başlıyor bebek. ben 3 saat yattım eşim yemek söyledi yedirdi asla katı bişi yeme, akabinde kabız oluyorsun bol su içmeye çalış
BİZİM de eşimde sperm yetrsizliği vardı.
1. denememiz olmadı maalesef, 2. denemeyi dondurulmuş embriyolarla yapılcak inşallahhhh..
.bugün adetimin 2. günüydü ve doktora gittik, günde 3 "Estrofem" le başladık.
5 Ekim de de tekrar muayeneye gideceğiz...
Heyecanlı bekleyiş beklediii, Rabbim isteyen herkese tez ve hayırlı zamanda güzel haberler almayı nasip etsinnn inşallaaahhhh
Cok sikinti yaptim arkadaslar yaaaaaa(
Bugun cok yoruldum mecburen agir kaldirdim kabiz oldum tuvaletimi yapamadim karnim cok agriyo gene dua edin nolur yarin degerim ikiye katlanmis olsun bebik yada bebiklerim bnle olsun duaya cok ihtiyacim var ..
Inanin bastan negatif alsam bu kadar uzulmezdim ama simdi ole umutlandim ole baglandimki duruma neyse bole iste ii geceler hepinizi opuyorummmmmm
Tebrik ederim canım, inşeAllah hamilesin. Eğer ikinci çizgi çok açık bile çıktıysa çok büyük olasızlıkla hamilesin. Rabbim kucağına almanı da nasip eylesin. Bunlar da sana bendenkızlar bugün transferimin 8. günü kan testimi yarın yaptırcam inşallah.ve bu sabah ilk önce ovulasyon testi yaptım baktım hemen koyu iki çizgi belirdi ve ardından bu testen cesaret alarak idrar testi yaptım ve ikinci çizgi ilk 5dk çıktı.ama silk biraz.ayyy ben hamilemiyim acaba?
kızlar bugün transferimin 8. günü kan testimi yarın yaptırcam inşallah.ve bu sabah ilk önce ovulasyon testi yaptım baktım hemen koyu iki çizgi belirdi ve ardından bu testen cesaret alarak idrar testi yaptım ve ikinci çizgi ilk 5dk çıktı.ama silk biraz.ayyy ben hamilemiyim acaba?
Tebrik ederim canım, inşeAllah hamilesin. Eğer ikinci çizgi çok açık bile çıktıysa çok büyük olasızlıkla hamilesin. Rabbim kucağına almanı da nasip eylesin. Bunlar da sana benden
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
tabi ki de hamilesin canım, hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün...KAÇINCI GÜN TRANSFERİ? biraz bilgi ver canım yaş kaç kaçıncı deneme nerede yaptırdın
canım teşekkür ederim sendenden alalım inşallah güzel haberleri.benim 5. gün transferiydi ve eurofertil istanbulda yaptırdım.ilk denememdi.çok şaşkınımmm.inşallah kandeğerimde güzel çıkar.eşimde morfoloji 0dı.ve sayı ve hızda düşüktü.
canım teşekkür ederim sendenden alalım inşallah güzel haberleri.benim 5. gün transferiydi ve eurofertil istanbulda yaptırdım.ilk denememdi.çok şaşkınımmm.inşallah kandeğerimde güzel çıkar.eşimde morfoloji 0dı.ve sayı ve hızda düşüktü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?