2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Evet canim var umutege ekd yarin yaptiracak sonra persembeye elmaliturta ve ben varim

Allah sizinde hayırlı haberlerinizi almayı nasip etsin inşallah

@ off benekli her sayfayı ayetel kürsi okuya okuya açtırdın bana hala haber yok mu valla milletin yumurtası çatlıcak allah korusun

Ay hamileyim yazuom yazıom çıkmamış sitedeeeeeee gönder diye nerelere batım ayol kim bilir dedim size ellerim titirio yzamaıom die bak bi paragra yazının tek satırj çıkmamış

tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah

darısı bütün isteyenlerin başına :)

Beni laboratuar yaktı bana dediler iki saat sonra çıkacak mail formu doldurun biz size mail atarız sonucu dediler bende tamam ded
M.sonra aradım evet sonucunuzçıktı ama ikiden sonra mail atmaya başlıoruz dörde kadar gelir dediler dedim senle benle dalga mı geçion seni o lab ratuarıda yakarım ben kaç gündür bu sonuç için ne acılar çektim bilion mu deyince doktorun ekranına gönderdim arayın onu dedi.neyse o telefon trafiği bei yedi bitirdi işte.
Doktorun söldiklerini sölüorum:sağlıklı bi gebelik olduğunun anlaşılması için iki gün sonra tekrar tahlil yapılacak
İlaçlardan estrofem günde bir e düşülecek
Ağır kaldırmak dışında günlük hayatta hiçbir kısıtlama yok
Değer ikiye katlarsa 3hafta sonra kese için ultrason
Tek bebek için değer yüksek ama iki bebek için düşükmüş geriden gelen geriden gelmeye devam edio olabilirmiş eğer iki gün sonra değer iki kattan daha yüksek olursa iki bebek olması muhtemelmiş yok sadece iki kayına çıktıysa gene iki bebek olbailirmiş ama ihtimali düşükmüş
İşte şimdilik bu kadar
Elenor nerde gitti mi hastaneye dıyan bilen var mı
Perşembe elma dan önce yarın ekd var sırada hayırlısıyla

benekli hayırlısı ile kucağına da alırsın inş tek yada çift ....

Rabbimmmm bana da burada sonucum pozitif çıktı demeyi nasip et hayırlısı ile

canım yazar mısın, Ağrı sızı kanama göğüsler vb. değişiklikler nelerdi?

pozitifffffffffffffffffff tabriklerrrr

Tebriklerrrrrrrrrr

Tebrik ederim Allah kucagina almayi nasip etsin insallah cok sevindim

aaaaaaaaaay yaşasınnnnnnn benekli tebrik ederim canım, Allah analı babalı sağlıklı mutlu büyütsün canım. çok sevindim hepimize umut oldun. detayları yazmayı unutma

Yoksa düşün bayıldın mı anam eşin felan yokmu yanında bu kadar heyecan yapma çocuga zarar verme Ay sanki kendim gibi nasıl sevınıyom gele çıksın şu dansözler hadiiiiiiiii

Allah sizinde hayırlı haberlerinizi almayı nasip etsin inşallah

@ off benekli her sayfayı ayetel kürsi okuya okuya açtırdın bana hala haber yok mu valla milletin yumurtası çatlıcak allah korusun

tebrik ederim canım inş darısı sırada test günün bekleyenler içi sırada bana....

tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah

darısı bütün isteyenlerin başına :)

dakka bir gol bir açar açmaz aldım haberi ben dedim canım hamilesin işte tebriklerrr darısı başımıza

Tebrik ederim ayyyy süper bi haber çooook sevindim darısı cümlemize inşalllaaahhh oh oh harika maşallah canım.

Hepinize çok teşekkür ederim allah darısmnı sizlere nasip etsin inşallah bütün dualarım her zaman sizinle....
Daharbitmedi ama bunun iki gün sonrası keski kalp atışı herşeyi hep beraber yaşadık inşallah bunlarıda hep beraber yaşicaz birlikte sevinip birlikte üzülücez yeri gelcek...
Allah isteyen herkese nasip etsin anne olmayı hepimize sağlıkla bebik kucağımıza a mayı nasip etsinnn aminnnn buda ilk hamile duam
Bu arada teknik sebeplerden çok beklediniz biliorum ama daha eşimi ararken telefonda size yazıodum emin olun beceriksizliğime geldi göndermedim sadece

hahaha hihihi hohoho al işteeeee bi gebiş dahaaaaa.... tebrikler !!!!! hiç bi belirtisi olmayıp beni "olur böyle şeyler, darlanma sıkılma" demekten bi hal eden insanlardan biri daha gebiş işteeeee

Ay hamileyim yazuom yazıom çıkmamış sitedeeeeeee gönder diye nerelere batım ayol kim bilir dedim size ellerim titirio yzamaıom die bak bi paragra yazının tek satırj çıkmamış

Kurbane kurbane ,)) dedim sana hayirli olacak diye bildim ki huhhu kendim hamile gibi seviniyom hemen anneme soyledim arkadaşım hamile diye allahim insallah ikizdir insallah

canım yazar mısın, Ağrı sızı kanama göğüsler vb. değişiklikler nelerdi?

Ben hrşeyi her gün size detaylıca yazdım ama toparlama olsun tekrar yazayım..
Opu sonrası şişkinlik kabızlık
Transeferin ilk bikaç günü sadece göğüslerde hassasiyet
Sonrası tamamen boşluk hiçbir ama hiçbir şey yok göğüslerde geçti bu arada
Son üç gün oldu ne olduysa
Midem bulandı az az ,göğüslerim patlicak seviyeye geldi,bu sabah banyo yapmadan önce farkettim o damarlanma olmuş örümcek ağı gibi mabi mavi,son 3gündür yine çok şüara ara çok şiddetli olmak üzere kasık ağrım vardı bu sabah kadarda elektirik çarpması gibi oldu hep uyuyamadım
Transfer sonrası hiç ama hiçbir harekette kısmtlamam olmadı eğildim kalbtkgfçayd emledim bulaşık makines dmldurup boşalttım ufak ufak lavobo tuvalet temizliği yaptım sadec süpürge yapmadım benim süpürgem ağır çünkü yemek yaprken düdüklü kullanmadım düdüklümde ağır böle şeylerde kısıtladım kendimi tamm ama başka hiç birşeyden kısıtlama yapmadım.ayrıca yatakta asla düz yatamam sola dönüp yattım hep ve deli gibi gerinim sabahları .otururkenderhep sola meyiilli oturdum işte böle daha sorun sölimmmm

canim.hayirli olsun darisi bizlere insallah canim kacinci denemen nerde yaptirdin fsh kac idi cvp larsan cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…