- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #3.761
Evet canim var umutege ekd yarin yaptiracak sonra persembeye elmaliturta ve ben varim
tebrik ederim canım inş darısı sırada test günün bekleyenler içi sırada bana....ay hamileyim yazuom yazıom çıkmamış sitedeeeeeee gönder diye nerelere batım ayol kim bilir dedim size ellerim titirio yzamaıom die bak bi paragra yazının tek satırj çıkmamış
Ay hamileyim yazuom yazıom çıkmamış sitedeeeeeee gönder diye nerelere batım ayol kim bilir dedim size ellerim titirio yzamaıom die bak bi paragra yazının tek satırj çıkmamış
Ay hamileyim yazuom yazıom çıkmamış sitedeeeeeee gönder diye nerelere batım ayol kim bilir dedim size ellerim titirio yzamaıom die bak bi paragra yazının tek satırj çıkmamış
merhaba,
bugün transferim oldu. bebeklerimi aldım geldim. 5 ekim test tarihim.
Beni laboratuar yaktı bana dediler iki saat sonra çıkacak mail formu doldurun biz size mail atarız sonucu dediler bende tamam ded
M.sonra aradım evet sonucunuzçıktı ama ikiden sonra mail atmaya başlıoruz dörde kadar gelir dediler dedim senle benle dalga mı geçion seni o lab ratuarıda yakarım ben kaç gündür bu sonuç için ne acılar çektim bilion mu deyince doktorun ekranına gönderdim arayın onu dedi.neyse o telefon trafiği bei yedi bitirdi işte.
Doktorun söldiklerini sölüorum:sağlıklı bi gebelik olduğunun anlaşılması için iki gün sonra tekrar tahlil yapılacak
İlaçlardan estrofem günde bir e düşülecek
Ağır kaldırmak dışında günlük hayatta hiçbir kısıtlama yok
Değer ikiye katlarsa 3hafta sonra kese için ultrason
Tek bebek için değer yüksek ama iki bebek için düşükmüş geriden gelen geriden gelmeye devam edio olabilirmiş eğer iki gün sonra değer iki kattan daha yüksek olursa iki bebek olması muhtemelmiş yok sadece iki kayına çıktıysa gene iki bebek olbailirmiş ama ihtimali düşükmüş
İşte şimdilik bu kadar
Elenor nerde gitti mi hastaneye dıyan bilen var mı
Perşembe elma dan önce yarın ekd var sırada hayırlısıyla
birazda sen bekle dansözleri biz çok bekledikkkDansözlerim nerde hani isterim isterimmmmmmmmm
pozitiffffffffffffffffffftabriklerrrr
Tebriklerrrrrrrrrr
Burnumun direği sızlıyo canim anlatamam cok duygulandim allahim o güzel bebek kokusunu icine cekmeyi nasip etsin insallah bizlere dua etmeyi sakin unutma olurmu nasıl sevindim sayfalarca iyi dilekler yazmak istiyorum merakta birakma hadi
Tebrik ederim Allah kucagina almayi nasip etsin insallah cok sevindim
aaaaaaaaaay yaşasınnnnnnn benekli tebrik ederim canım, Allah analı babalı sağlıklı mutlu büyütsün canım. çok sevindim hepimize umut oldun. detayları yazmayı unutma
Yoksa düşün bayıldın mı anam eşin felan yokmu yanında bu kadar heyecan yapma çocuga zarar vermeAy sanki kendim gibi nasıl sevınıyom gele çıksın şu dansözler hadiiiiiiiii
Allah sizinde hayırlı haberlerinizi almayı nasip etsin inşallah
@ off benekli her sayfayı ayetel kürsi okuya okuya açtırdın bana hala haber yok mu valla milletin yumurtası çatlıcak allah korusun
tebrik ederim canım inş darısı sırada test günün bekleyenler içi sırada bana....
tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah
darısı bütün isteyenlerin başına :)
dakka bir gol biraçar açmaz aldım haberi ben dedim canım hamilesin işte tebriklerrr darısı başımıza
Tebrik ederim ayyyy süper bi haber çooook sevindim darısı cümlemize inşalllaaahhh oh oh harika maşallah canım.
Beni laboratuar yaktı bana dediler iki saat sonra çıkacak mail formu doldurun biz size mail atarız sonucu dediler bende tamam ded
M.sonra aradım evet sonucunuzçıktı ama ikiden sonra mail atmaya başlıoruz dörde kadar gelir dediler dedim senle benle dalga mı geçion seni o lab ratuarıda yakarım ben kaç gündür bu sonuç için ne acılar çektim bilion mu deyince doktorun ekranına gönderdim arayın onu dedi.neyse o telefon trafiği bei yedi bitirdi işte.
Doktorun söldiklerini sölüorum:sağlıklı bi gebelik olduğunun anlaşılması için iki gün sonra tekrar tahlil yapılacak
İlaçlardan estrofem günde bir e düşülecek
Ağır kaldırmak dışında günlük hayatta hiçbir kısıtlama yok
Değer ikiye katlarsa 3hafta sonra kese için ultrason
Tek bebek için değer yüksek ama iki bebek için düşükmüş geriden gelen geriden gelmeye devam edio olabilirmiş eğer iki gün sonra değer iki kattan daha yüksek olursa iki bebek olması muhtemelmiş yok sadece iki kayına çıktıysa gene iki bebek olbailirmiş ama ihtimali düşükmüş
İşte şimdilik bu kadar
Elenor nerde gitti mi hastaneye dıyan bilen var mı
Perşembe elma dan önce yarın ekd var sırada hayırlısıyla
canım yazar mısın, Ağrı sızı kanama göğüsler vb. değişiklikler nelerdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?