- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #3.801
bende ohss suphesı var 23 yumurta toplandı 2 gun once. bugun gıdıp kan verdım sonucum daha çıkmadı ama doktorum dıyorkı eger ohss durumun olma ıhtımlaı varsa 1 tane yerlestırıp dıgerlerını dondururuz.
sımdı benım düşüncemde yerlestırdıkten sonra ohss baslarsa ve bebek tutsada tutmasadakarın sıskınlıgı ve nefes almak zorlasıyo stresım artıo . eger bebek tutarsa ohss cok uzun suruyo eger tutmazsa hemen cabuk gecıo. acaba ben hıc yerlsetırme yaptırmasam dondursam bu tehlıkeyı göze almasan reglıden sonra temız temız transfer olsa en azından 2 tane transfer ettırım sansım artar burdakı tek korkum dondurulmuş embrıyoar ne kadar kalıtelı olabılır? ne yapsam ya transfer ettırsemmı 1 tane yoksa beklesem ohss durumum gecıp gıtse dondurulmuştan 2 tanemı yerlestırsem sız ne yapardınız
arkadaşım ben kendi adıma konusayım ilk tedavimde opudan sonra ohss oldum 2 ay ara verdik dr umun ve benm ortak kararımla bebişlerim donduruldu ve 2 ay sonra transfer edildi 2 si dr umun tabiriyle canavar gibiydi bi biraz yamuk yapmıstı ama yaşıyodu 2. kalitedekiler e yakın olmustu(1le2 arasındaydı)bende ohss suphesı var 23 yumurta toplandı 2 gun once. bugun gıdıp kan verdım sonucum daha çıkmadı ama doktorum dıyorkı eger ohss durumun olma ıhtımlaı varsa 1 tane yerlestırıp dıgerlerını dondururuz.
sımdı benım düşüncemde yerlestırdıkten sonra ohss baslarsa ve bebek tutsada tutmasadakarın sıskınlıgı ve nefes almak zorlasıyo stresım artıo . eger bebek tutarsa ohss cok uzun suruyo eger tutmazsa hemen cabuk gecıo. acaba ben hıc yerlsetırme yaptırmasam dondursam bu tehlıkeyı göze almasan reglıden sonra temız temız transfer olsa en azından 2 tane transfer ettırım sansım artar burdakı tek korkum dondurulmuş embrıyoar ne kadar kalıtelı olabılır? ne yapsam ya transfer ettırsemmı 1 tane yoksa beklesem ohss durumum gecıp gıtse dondurulmuştan 2 tanemı yerlestırsem sız ne yapardınız
biliyorum, gün gün yazdın ama canım öyle sıkkın ki tekrar duyup, biraz keyiflenmek istedim. o kadar sevindim ki... yani ne biliyim içim umutla doldu, öyle işte
Olsun bişiy olmaz bi daha yaz de bi daharyazam hatta son yazdııma ilaveeeeee
Sağol canım darısı senşn ve herkesin başına inşallah
Allah benimkinide sağlıkla tamavına erdirmen nasip eder umarım
bende ohss suphesı var 23 yumurta toplandı 2 gun once. bugun gıdıp kan verdım sonucum daha çıkmadı ama doktorum dıyorkı eger ohss durumun olma ıhtımlaı varsa 1 tane yerlestırıp dıgerlerını dondururuz.
az kaldı canım 20 günede ben haber verebiliirm belki ama nasip tabikiAhahahayha olsun canım biz anladıkkkkk sıkıntı yokkkkk
Sen hayırlı haberini ver ben kendimde oynarım bi fiil malum ben harektli insanım
Ben transferden sonra ıhss oldum öyle bir ihtimal varsa yaptırma bütün gebeliğim boyunca çektim diyebîlirim karnımdan su boşaltılar karaciğer enzimlerin altüst oldu günlerce yaramadın bile benden tavsiye öyle bir riske girmr
az kaldı canım 20 günede ben haber verebiliirm belki ama nasip tabiki
baksana kraliçemmmm; aklın kaç karış havada, ayakların nerde, bulutların üstüne vardınnnmııııııııııııııııııııııııııııııııııı???? o kadar yok yok yok dedin ya sen yeğenlerimeeeee, o kadar emin olmaya yakınım falan dedin ya; onlar sana olduklarını çok çok çok güzel hissettirecekler biliyon dimi, her vıyaklama da aklına gelsin emiOlsun bişiy olmaz bi daha yaz de bi daharyazam hatta son yazdııma ilaveeeeee
Sağol canım darısı senşn ve herkesin başına inşallah
Allah benimkinide sağlıkla tamavına erdirmen nasip eder umarım
inşallah canım benimmHay hadi inşallah merak ve dört göz bekliorummmmmmm
ana kraliçeeee sen oynama biz oynarız sen el çırp sadeceeee.... ayrıca demiştim ama hatrlatıyom sen bi doğur ben atcam seni kar kış kıyamatte denize havuza ve bilumum su birikintilerine de
baksana kraliçemmmm; aklın kaç karış havada, ayakların nerde, bulutların üstüne vardınnnmııııııııııııııııııııııııııııııııııı???? o kadar yok yok yok dedin ya sen yeğenlerimeeeee, o kadar emin olmaya yakınım falan dedin ya; onlar sana olduklarını çok çok çok güzel hissettirecekler biliyon dimi, her vıyaklama da aklına gelsin emi
daha şimdiden iki gün sonrasına taktım ne zamay biterki bizim bu bekleyişimizzzz:26:
Hayırlısı artık ne diyim herşey kabulümmmmm zatennnnnn..
Ay ben böğüre böğüre kusmaya falan herşeye razıyımmm yetrki gelsin onlarrrrr
öpüyorum seniiiiiiiiiiiKomşum gelmişti onla oturduk biraz geriye dönük okudum oh beeeeeeeeeee çok şükürrr gözün aydın allah kucana almayı nasip etsin Bu arada uyarıyı dikkate aldım oynamadım
aferin şekeriiimmmöpüyorum seniiiiiiiiiiiKomşum gelmişti onla oturduk biraz geriye dönük okudum oh beeeeeeeeeee çok şükürrr gözün aydın allah kucana almayı nasip etsin Bu arada uyarıyı dikkate aldım oynamadım
kalp ritmim bile değişti kuzummmm yaaa... Nası sevindim anlatamam.... şimdi napıyosun topikteki herkese tek tek dua ediyosun :d
Cnm benımde dun opu vardı 7 tane toplandı benden de ben yarın ögrenebılıcem kacı dollendı saglıklı bılgılerını sende oğrenınce haber ver cnm buyuk ıhtımal transferımız aynı gunlerde olcak hayırlısı olsun
edirne de doktora gittim bende geçen ay 26 sında olmuştum bu ay 23 ünde bekliyordum dr kitle var ufak dedi adet ol bitsin kontrol edelim dedi parçalanmış mı diye çunkü ben gittigimde adette 2 gün varmış fsh 2,5 cıktı değerler iyi dedi fakat 23 beklerken 21 inde adet oldum bir daha ki tarih muhtemelen 17 ekim iğneler o zaman başlıycak artık bülent bey ne zaman döncekmiş gerçi iğneler bayramda başlarsa 12 gün sürse.2.günü iğnelere başlanıyor ya dr gitmek şart dimi senin iğneler başladı mı dua et herşeyin hayırlısı
Benim tedavimin ilk ayıydı oüpko ver bene sadece başka bi sıkıntım yok.gonal f75 kullanıodum çok yumyum olunca dr ya kesicez tedaviyi ya tüp yapcaz diyince yumurtalar boşa gitmesin diye ıvf yaptırdık.8 toplandı 5 döllendi 1.5 koydular 1i dondurmaya gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?