2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Ben transferden sonra ıhss oldum öyle bir ihtimal varsa yaptırma bütün gebeliğim boyunca çektim diyebîlirim karnımdan su boşaltılar karaciğer enzimlerin altüst oldu günlerce yaramadın bile benden tavsiye öyle bir riske girmr

arkadaşım ben kendi adıma konusayım ilk tedavimde opudan sonra ohss oldum 2 ay ara verdik dr umun ve benm ortak kararımla bebişlerim donduruldu ve 2 ay sonra transfer edildi 2 si dr umun tabiriyle canavar gibiydi bi biraz yamuk yapmıstı ama yaşıyodu 2. kalitedekiler e yakın olmustu(1le2 arasındaydı)
sonra nasip oldu tutundu bebişim ama kürtaj olmak zorunda kaldım
nasipse haftaya yine o zamanda dondurulan bebişlerimi lacagım göbüşüme bakalım hayırlısı..
ama ben sunu söyleyeyim ohss cok zor yasamıs biri olarak söylüyorum
tutunursa bebişin içinde sor senin içinde riske atmaya degermi bence değmez ve değmez dediğim içinde ben 2 ay sonrasını göze aldım
karar senin benim yasadıklarım bunlar

biliyorum, gün gün yazdın ama canım öyle sıkkın ki tekrar duyup, biraz keyiflenmek istedim. o kadar sevindim ki... yani ne biliyim içim umutla doldu, öyle işte

Olsun bişiy olmaz bi daha yaz de bi daharyazam hatta son yazdııma ilaveeeeee
Sağol canım darısı senşn ve herkesin başına inşallah
Allah benimkinide sağlıkla tamavına erdirmen nasip eder umarım

amin canım inşallah.. senin de Allah tamamına erdirsin, incitmeden üzmeden, mutluluk ve huzurla sağlıkla

Hiiiç gerek yk arkadaşım bekle bir ay daha dinlemiş sağlam sağlıklı vücduna al bebişlerini benceeee

evet haklısınız ben hıc gırısmıyım dondursunlar ne yapayım sağlığımdan olcam zaten altustu oldum ıyıce... bıde 4 uncu denemem yoruldum

baksana kraliçemmmm; aklın kaç karış havada, ayakların nerde, bulutların üstüne vardınnnmııııııııııııııııııııııııııııııııııı???? o kadar yok yok yok dedin ya sen yeğenlerimeeeee, o kadar emin olmaya yakınım falan dedin ya; onlar sana olduklarını çok çok çok güzel hissettirecekler biliyon dimi, her vıyaklama da aklına gelsin emi

ana kraliçeeee sen oynama biz oynarız sen el çırp sadeceeee.... ayrıca demiştim ama hatrlatıyom sen bi doğur ben atcam seni kar kış kıyamatte denize havuza ve bilumum su birikintilerine de

Oynuommmmm valla durur myum sence hiçççççç
At vallahi hakkın canın sağolsunnnnnnnn ama zaten 1 yıla havuz partisi var bende önce sana yüzme öğretip sonra atacm ahahahaha

öpüyorum seniiiiiiiiiii Komşum gelmişti onla oturduk biraz geriye dönük okudum oh beeeeeeeeeee çok şükürrr gözün aydın allah kucana almayı nasip etsin Bu arada uyarıyı dikkate aldım oynamadım

Daha şimdiden iki gün sonrasına taktım ne zamay biterki bizim bu bekleyişimizzzz:26:
Hayırlısı artık ne diyim herşey kabulümmmmm zatennnnnn..
Ay ben böğüre böğüre kusmaya falan herşeye razıyımmm yetrki gelsin onlarrrrr

kalp ritmim bile değişti kuzummmm yaaa... Nası sevindim anlatamam.... şimdi napıyosun topikteki herkese tek tek dua ediyosun :d

öpüyorum seniiiiiiiiiii Komşum gelmişti onla oturduk biraz geriye dönük okudum oh beeeeeeeeeee çok şükürrr gözün aydın allah kucana almayı nasip etsin Bu arada uyarıyı dikkate aldım oynamadım

Sağol canım benim darısı senin ve herkesin başına inşallahhhhhh
Allah bi sürü sağlıkla bebiş nasip etsinnnnnnnn topiğimizzeeee
Ben oynuom herkesin yerine sıkıntı yokkkkkkkk

kalp ritmim bile değişti kuzummmm yaaa... Nası sevindim anlatamam.... şimdi napıyosun topikteki herkese tek tek dua ediyosun :d

Ediyorum etmem mii daha ilk dakkadan başlamıştım zatennnnnnn
Ben hala bilginden sonuca bakıp bakıp duruorummmm gerçek mi dieee

canım benim yum yumların 6 sı döllenmiş durumda bugün yine arayıp haber alıcam kaçı devam ediyo diye inş hepsi sonuna kadar dayanır ha gayret yavrucuklarım

yok canım adet olunca baslıyacagım iğnelere..bayramdan sonra donecekmıs hoca...dr a kontrol ıcın gıt tabıı ıhmal etme...ne yapalım geç olsun güç olmasın....

canim pko tam olarak ne oluyo ya fsh kacti senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…