• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

canım çünkü estrofem normalde gün de1 adet kullanılması gerekiyor devlet o şekilde karsılıyor o yüzden bi kutu dr daha fazlada yazıyo ama dev. Bi kutu ödüyo gerisini kendin alıyosun 10 lira galiba:44:

Bende öyle anladımda acık acık demesi lazııımmm:52:

evet öyle bizim eczacıda ayda 3 kutu yazma hakkı var demiş şimdi soracak eşim saol tatlım :54:

Yoksa düşün bayıldın mı anam eşin felan yokmu yanında bu kadar heyecan yapma çocuga zarar verme:52::52: Ay sanki kendim gibi nasıl sevınıyom gele çıksın şu dansözler hadiiiiiiiii:21::21::21::21:

Yoksa düşün bayıldın mı anam eşin felan yokmu yanında bu kadar heyecan yapma çocuga zarar verme:52::52: Ay sanki kendim gibi nasıl sevınıyom gele çıksın şu dansözler hadiiiiiiiii:21::21::21::21:

lütfen cıkacak olan dansözlerimin hareketlerini evde yapmayınız ziraaa bebişlerini tutunduysa veya tutunma asamasındaysa göbecik atarken gönderirsiniz Allah korusun:52::52:

beneklinin profiline bakıyorum hala cevap yazıyor diyooo

tıııızıııımmm buraya gel pozitif de tek kelşime sonra cümlelerini yaz içini dök dansözler kacacak diyorum dinlemiyomusunn sen beniii:20::20:

Ay hamileyim yazuom yazıom çıkmamış sitedeeeeeee gönder diye nerelere batım ayol kim bilir dedim size ellerim titirio yzamaıom die bak bi paragra yazının tek satırj çıkmamış

Back