- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #3.741
Yarım saat müsade edin ellerimin titremesi geçsin hemen yazıcam hepiniz çok seviyorummm
Tebrik ederim Allah kucagina almayi nasip etsin insallah cok sevindim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarım saat müsade edin ellerimin titremesi geçsin hemen yazıcam hepiniz çok seviyorummm
canım çünkü estrofem normalde gün de1 adet kullanılması gerekiyor devlet o şekilde karsılıyor o yüzden bi kutu dr daha fazlada yazıyo ama dev. Bi kutu ödüyo gerisini kendin alıyosun 10 lira galiba:44:
Bende öyle anladımda acık acık demesi lazııımmm![]()
canım sorsun ama ben 1 kutu diyebiliyorumevet öyle bizim eczacıda ayda 3 kutu yazma hakkı var demiş şimdi soracak eşim saol tatlım![]()
hakkında hayırlısı tabiki ama bn çok korkuyorm 4 kez aynı şeyi yaşadım oyüzden bu arada test gunun perşembemiydi
evet canım perşembe..
canım sorsun ama ben 1 kutu diyebiliyorum![]()
Yoksa düşün bayıldın mı anam eşin felan yokmu yanında bu kadar heyecan yapma çocuga zarar vermeAy sanki kendim gibi nasıl sevınıyom gele çıksın şu dansözler hadiiiiiiiii
![]()
burda ama bişey yazmıyotamam yazdırabilirse sanada haber verirm tatlım
gelmedi bu benekli yaaaaaaaaaaa
sırada senmi varsın senden önce varmıııııı
lütfen cıkacak olan dansözlerimin hareketlerini evde yapmayınız ziraaa bebişlerini tutunduysa veya tutunma asamasındaysa göbecik atarken gönderirsiniz allah korusun![]()
bak o olurrrraha haah haaaaaaaaaaaaaaa bizde el hareketlerine katılırız
![]()
sanırım sıra bende, inşallah rabbim nasip etsin, Perşembe den önce test yaptıracaklar var mı?