- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #3.781
birazda sen bekle dansözleri biz çok bekledikkk
hayırlısı olsun canım darısı basımızaaa
geldi geldiiiiii ama sen sıkı tut kendini sakın oynama tamammıTamam çok bekledimmmmmm
Gelsinler artıkkkk
bu arada benekli gördünmü istediğin kadar biz su yapılsın bu yapılmasın desek bile o bebişlerini tutunacagı varsa her türlü tutunuyor sakınılan göze cöp batar sakınmamak lazımGeldddiiiiiiiiiiiii oleeeyyyyyyyyyyyy
Ohhhhhh ohhhhhhh yandan yandaannnnnnnnn
hahaha hihihi hohoho al işteeeee bi gebiş dahaaaaa.... tebrikler !!!!! hiç bi belirtisi olmayıp beni "olur böyle şeyler, darlanma sıkılma" demekten bi hal eden insanlardan biri daha gebiş işteeeee
Geldddiiiiiiiiiiiii oleeeyyyyyyyyyyyy
Ohhhhhh ohhhhhhh yandan yandaannnnnnnnn
bu arada benekli gördünmü istediğin kadar biz su yapılsın bu yapılmasın desek bile o bebişlerini tutunacagı varsa her türlü tutunuyor sakınılan göze cöp batar sakınmamak lazım
yanlız kendi yazdıgıma ben bile gülüyorum OYNAMAYAMI geldik demişimhadi kızlaaarrr oynamayamı geldiiikkkkk
Eki Görüntüle 811121 Eki Görüntüle 811121 Eki Görüntüle 811121 Eki Görüntüle 811121 Eki Görüntüle 811121
canim.hayirli olsun darisi bizlere insallah canim kacinci denemen nerde yaptirdin fsh kac idi cvp larsan cok sevinirim
Bende sana dicem bi dahakine ne var yani borcum olsun işte arkadaşlar arasında lafı olmaz böle şeylerinnnnn
Bimere bir yazmışım bir yazmışım okusan ağlarsın o derece insan dayanamaz o yazdığım acıklı metne ben sana diyim
yanlız kendi yazdıgıma ben bile gülüyorum OYNAMAYAMI geldik demişim
OTURMAYAMI GELDİK dicektim hadiiiiinn yaaaa hobaaaaaaaa
Eki Görüntüle 811125 Eki Görüntüle 811125 Eki Görüntüle 811125 Eki Görüntüle 811125
kızım bazıları harbiden abartı söylediler kızlar yok sakatat yemicen sunu yapmıcan filan diyeBen başında dedim sizede siz beni panik yaptınız yok düz yattım yok yerden çöp almadım çorabımı giymedim gibi bilumum şeylerle
Neyse sakınmadım allahtan tavsiye olunurrrr
saol arkadaşım Rabbim bebişlerini bagıslasın sana biirlikte nice sağlıklı mutlu günler yaşayın inşallahMerhaba kızlar bende Kasım 2011 de tüp bebek ile îkizlerime hamile kaldım 2012ağustosta doğdular biri kız biri erkek şimdi 1 yaşındalar umarım hepinizîn sonucu olumlu olur
Tamam çok bekledimmmmmm
Gelsinler artıkkkk
herşey çok daha güzel olacakkk
kızım bazıları harbiden abartı söylediler kızlar yok sakatat yemicen sunu yapmıcan filan diye
ben diğerindede kokoreçi bolbol yemiştim yine yicemm
saol arkadaşım Rabbim bebişlerini bagıslasın sana biirlikte nice sağlıklı mutlu günler yaşayın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?