2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Geldddiiiiiiiiiiiii oleeeyyyyyyyyyyyy
Ohhhhhh ohhhhhhh yandan yandaannnnnnnnn
bu arada benekli gördünmü istediğin kadar biz su yapılsın bu yapılmasın desek bile o bebişlerini tutunacagı varsa her türlü tutunuyor sakınılan göze cöp batar sakınmamak lazım

hahaha hihihi hohoho al işteeeee bi gebiş dahaaaaa.... tebrikler !!!!! hiç bi belirtisi olmayıp beni "olur böyle şeyler, darlanma sıkılma" demekten bi hal eden insanlardan biri daha gebiş işteeeee

Bende sana dicem bi dahakine ne var yani borcum olsun işte arkadaşlar arasında lafı olmaz böle şeylerinnnnn
Bimere bir yazmışım bir yazmışım okusan ağlarsın o derece insan dayanamaz o yazdığım acıklı metne ben sana diyim

tebrik ederim benekli arkadaşım bende bu ctesi transfer yaptırdım ve beklemedeyim valla gözlerim dolu dolu yazıyorum darısı başımıza

bu arada benekli gördünmü istediğin kadar biz su yapılsın bu yapılmasın desek bile o bebişlerini tutunacagı varsa her türlü tutunuyor sakınılan göze cöp batar sakınmamak lazım

Ben başında dedim sizede siz beni panik yaptınız yok düz yattım yok yerden çöp almadım çorabımı giymedim gibi bilumum şeylerle
Neyse sakınmadım allahtan tavsiye olunurrrr

Merhaba kızlar bende Kasım 2011 de tüp bebek ile îkizlerime hamile kaldım 2012ağustosta doğdular biri kız biri erkek şimdi 1 yaşındalar umarım hepinizîn sonucu olumlu olur

canim.hayirli olsun darisi bizlere insallah canim kacinci denemen nerde yaptirdin fsh kac idi cvp larsan cok sevinirim

Benim tedavimin ilk ayıydı oüpko ver bene sadece başka bi sıkıntım yok.gonal f75 kullanıodum çok yumyum olunca dr ya kesicez tedaviyi ya tüp yapcaz diyince yumurtalar boşa gitmesin diye ıvf yaptırdık.8 toplandı 5 döllendi 1.5 koydular 1i dondurmaya gitti

bende ohss suphesı var 23 yumurta toplandı 2 gun once. bugun gıdıp kan verdım sonucum daha çıkmadı ama doktorum dıyorkı eger ohss durumun olma ıhtımlaı varsa 1 tane yerlestırıp dıgerlerını dondururuz.
sımdı benım düşüncemde yerlestırdıkten sonra ohss baslarsa ve bebek tutsada tutmasada karın sıskınlıgı ve nefes almak zorlasıyo stresım artıo . eger bebek tutarsa ohss cok uzun suruyo eger tutmazsa hemen cabuk gecıo. acaba ben hıc yerlsetırme yaptırmasam dondursam bu tehlıkeyı göze almasan reglıden sonra temız temız transfer olsa en azından 2 tane transfer ettırım sansım artar burdakı tek korkum dondurulmuş embrıyoar ne kadar kalıtelı olabılır? ne yapsam ya transfer ettırsemmı 1 tane yoksa beklesem ohss durumum gecıp gıtse dondurulmuştan 2 tanemı yerlestırsem sız ne yapardınız

Ben başında dedim sizede siz beni panik yaptınız yok düz yattım yok yerden çöp almadım çorabımı giymedim gibi bilumum şeylerle
Neyse sakınmadım allahtan tavsiye olunurrrr
kızım bazıları harbiden abartı söylediler kızlar yok sakatat yemicen sunu yapmıcan filan diye
ben diğerindede kokoreçi bolbol yemiştim yine yicemm

Merhaba kızlar bende Kasım 2011 de tüp bebek ile îkizlerime hamile kaldım 2012ağustosta doğdular biri kız biri erkek şimdi 1 yaşındalar umarım hepinizîn sonucu olumlu olur
saol arkadaşım Rabbim bebişlerini bagıslasın sana biirlikte nice sağlıklı mutlu günler yaşayın inşallah

Ben her gün koç yumurtası nerdeyse her akşamda kokoreç yiom zaten sen düşünnnnnn ahahahahahaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…