- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #3.561
Kızlar moralim çok bozukbu gün 8.günüm sabah test yaptım negatif 3. gün transferim oldu.sanırım olmuycak..
yaaaaa insan hep en sevdiklerinden mi çekiyo nedir anlamadım yaaaaa
geçen haftalarda naza diyodum ki, belirtim yok, bende kesin yok falan derken, saçmalama negatif düşünme diyeeee diyeeeee bi hal olmuştum. hatun pozitifi gördü, şimdi kraliçe hatun başladı..... bende negatif düşüncem lan bi daha ki sefere.... bakalım uğraşması kolaymıymışşşşş..... ömrümü yediniz ömrümüüüü.... asıl seni havuza atmak lazım hemde kar yağarken, bursada
aynen canım ya takmışlar bir belirti diyeolmazsa olmaz daha o kan pıhtısı canı bile yok ne belirtisinde bahsediyonuz üzmeyin yavrucuklarınızı
geçen haftalarda naza diyodum ki, belirtim yok, bende kesin yok falan derken, saçmalama negatif düşünme diyeeee diyeeeee bi hal olmuştum. hatun pozitifi gördü, şimdi kraliçe hatun başladı..... bende negatif düşüncem lan bi daha ki sefere.... bakalım uğraşması kolaymıymışşşşş..... ömrümü yediniz ömrümüüüü.... asıl seni havuza atmak lazım hemde kar yağarken, bursada
ah canım seni sana unutmuşum ömrümü yiyenler listesindeeee :))))))
tüm bu yazdıklarınızı bi sonraki denemem de sürekli size söylicem bakalım nolcak, nası teselli etceksiniz; daha güzeli nası hissetceksiniz kendinizi... naz da aynını yaptı benekli de yapıyo sendeeee..... bi relaks yaaaa; başlatmayın hamile naz niyazınızaaa haaaa.... o saydığınız şeyleri yaşayanlar biiiirrrrr biiirrrrr pozitifi gördü dimi? zaten şurda ne kaldı az daha sıksanıza dişinizi, sıkmasanıza canınızı. canınızı sıkcağınıza dişinizi sıkın ayol.... herşey çok güzel olacak. tek gerçek bu.... göbeğinizdekileri üzdüğünüzle kalcaksınız, ve onlarda bunun acısını uykusuz gecelerle sizden çıkaracaklar
Aaaaa şok oldum tatlim senden boyle hic içimde yok demen filan beni üzdükorktugun icin mi neden boyle soyluyorsun tatlim
Korkmuyorum canım ya çk rahatım tam tersi ne bilim hevesim yok teste falan adetim geçsin yaptırırım modundayım tamamen hani o en baştaki kıpır kıpır içim içime sıpmaz halim geçti bi nedeni yokkk ama inan
O bilimin taaaaaaaa aa.............başımıza ne geldiyse o bilimden geldi zaten boşversene allah aşkına eskiden bilim falan yokmul herkes doğruomuşşşşevet negatif... sanırım Rabbim önce sabrını verdi sonra hayırlısını. inşallah sonraki son denemem olur ve hatta kimbilir belki de gerek bile kalmaz :)))) Rabbim ol der oluverir dimi :) gerçi bu benim için bilimsel olarak pek mümkün görünmüyor ama, bilimin de "mucize" dediği bi çok şeye tanık olmuyo muyuz????
Düşün anasını satayım ben varım arkanda gerekirse kaset doldurur çalarım telefonda hep aynı lafları söleyemem sıkılırımmmm yoksa:)))
Feribottayız yalıvadan gidioz evimize at de atayım kendimi seni mı kırcam :)))
İdrar testleri sabrımızı sınama testleri bence. Bak dolapta varbi tane, yapmıyom. Kesin yaparım diyodum geçen hafta bugünler için. Sabrediyorum valla:))
Afferiiiimmmmm benim arkadaşımaaaaaaa
Ama kocanı tanısam o dolapta sakladıın melaneti kesin ispiklemiştim o ayrıı :)))
bunu edk ya demedim ki benekliye demiştim.... EDK senin test gnün ne zamandı kuzum
O bilimin taaaaaaaa aa.............başımıza ne geldiyse o bilimden geldi zaten boşversene allah aşkına eskiden bilim falan yokmul herkes doğruomuşşşş
Düşün anasını satayım ben varım arkanda gerekirse kaset doldurur çalarım telefonda hep aynı lafları söleyemem sıkılırımmmm yoksa:)))
Feribottayız yalıvadan gidioz evimize at de atayım kendimi seni mı kırcam :)))
evet negatif... sanırım Rabbim önce sabrını verdi sonra hayırlısını. inşallah sonraki son denemem olur ve hatta kimbilir belki de gerek bile kalmaz :)))) Rabbim ol der oluverir dimi :) gerçi bu benim için bilimsel olarak pek mümkün görünmüyor ama, bilimin de "mucize" dediği bi çok şeye tanık olmuyo muyuz????
Salı onunki canım ben öle biliorum en azından..
Sen niye benim dr yle konuştun mu sorularımı iki gündür yok sayıyonnnnn ben sormaya devam edicem hani çok inatçıyımdır malum)
Salı onunki canım ben öle biliorum en azından..
Sen niye benim dr yle konuştun mu sorularımı iki gündür yok sayıyonnnnn ben sormaya devam edicem hani çok inatçıyımdır malum)
bunu edk ya demedim ki benekliye demiştim.... EDK senin test gnün ne zamandı kuzum
duymamazlığa geliyom galiba, nedir bu ısrar anlamadımburcun neydi kız senin??? yok daha konuşmadım. zaten cuma aldım haberi, cumartesi bi kısa araştırma yapıyım dedim, devlete başvursam rapor falan olurmu ki acaba diye. bir de karar verme aşamasındayım da izleyeceğim yol hakkında. bi miyom var bende minnacık bi şii, doktor bi böyle deneyelim olmazsa alır öyle deneriz demişti. onu aldırıyım diyorum, en azından onu beleşe getirmek için devlet hastanesine gidiyim diyorum. bir de bu benim dondurulmuş 2. kalite ya, 2. kalite pek dondurulmaz diyenler var, la acaba çok yanlış bi merkeze mi gidiyorum diye düşünmeye başladım o yüzden. herşeyi bi kafam da toparlamam lazım önce. daha düğün için çekilen krediler var bi yanda, eşimin bi arkadaşı ona hediyesi 3 bin tl lik bi ödeme var bi yanda, ablamdan alınan tüp bebek borcu var bi yanda. bu ikinci kalite de olsa bebişimi istemiyorum nası diyim ki, oda bizim sonuçta... dondurulmuş da tutunma şansı azalır diyenler var, ona masraf etmektense bi o kadar daha ilave edip başka bi merkeze yöneleyim de diyorum bi yanda. devlet neden 3 yıl şartı arıyo onu anlayabilmiş değilim, benim 2 yıl sonra hiç yumurtam olmayadabilir. riskli gruptayım sonuçta.... yaniiiiiii mantıklı bi karar verirsem o yolda yürüycem inşallah bi yandan da diyom ki, Allahım sen ol dersen oluverir oluverdirsen keşke :)
ben ekd nin pazartesi günü diye biliyorum
kistler gidebilir ama miyomlar alınmalı diyor doktorlar, bir de ben o soğan kürünü zaten bu tüp bebeğe ihtiyacım olduğunu bilmeden önce yapmıştım. incir yaptım. daha neler neler.... sadece ben olsam, eşime de keçiboynuzu kaynatıp içirdim. :) gerçi zararı olduğunu sanmıyorum ama artık eşimi daha fazla bekletmek istemiyorum. elimden gelse çok daha fazlasını da yapasım var ama, bazı şeylere yaradılanın kudreti yetmiyorİbrahim Saracoğlu'nun soğan kuru küçük kistleri temizliyor deniyor deneyebilirsin istersen benimkisi sadece duyum ama Saracoğlu'nun kürlerine güveniyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?