2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

[/QUOTE]

Kızlar moralim çok bozukbu gün 8.günüm sabah test yaptım negatif3. gün transferim oldu.sanırım olmuycak..

oooooo senin ki de birşey mı? ben 5.gün yaptım sonra 7. gün yaptım, ama çıkmayacağını bile bile. o yüzden asla üzülmedim. çünkü hormonların kana karışıp değerlerimin yükselmesi için en az 10 gün geçmesi gerektiğini biliyorum. testi yapacaksan sadece eğlenmek için yap, sonuca üzülmek için değil canımcım. çünkü tıbben mümkün değil.....

bunu edk ya demedim ki benekliye demiştim.... EDK senin test gnün ne zamandı kuzum

Acele etmişin hemde vaya vh benim anladığım idrar yapmışın o hiç çıkmazzzzz

evet cnm idrar yaptım hangi akla hizmet yaptım bilmiyorum.umarım yanlıştır ve test günümde görürüm pozitifi.allahım bekleyen herkese pozitifi göstersin inşallah..

canım güzel dileklerin için amin ve inşallah diyorum ve bilmeni istiyorum her zaman yanındayız, bir sonraki denemende de yanında olacağız inşallah.

bunu edk ya demedim ki benekliye demiştim.... EDK senin test gnün ne zamandı kuzum

Salı onunki canım ben öle biliorum en azından..
Sen niye benim dr yle konuştun mu sorularımı iki gündür yok sayıyonnnnn ben sormaya devam edicem hani çok inatçıyımdır malum )

yok canım şimdi olmaz, sen bi doğur da ben hallederim o havuz deniz kar kış kıyamette atma gibi şeyleri....

allahım inşallah gerçekleştiriverir o mucizeleri çok doğru söylüyorsun tanık olmuyormuyuz bu gibi şeylere..allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah..

oooooo senin ki de birşey mı? ben 5.gün yaptım sonra 7. gün yaptım, ama çıkmayacağını bile bile. o yüzden asla üzülmedim. çünkü hormonların kana karışıp değerlerimin yükselmesi için en az 10 gün geçmesi gerektiğini biliyorum. testi yapacaksan sadece eğlenmek için yap, sonuca üzülmek için değil canımcım. çünkü tıbben mümkün değil.....[/QUOTE]

ne bileyim ben negatifi görünce çok üzüldüm.aslında erken gibi geldi ama çıkanlarıda okuyunca dedim olmadı.tabiki herşeyin hayırlısı ama ben çok karışığım bu aralar.olmazsa tabiki herkes gibi çok üzüleceğim.bunca emek bunca çaba boşa gitmez inşallah hepimizin.içim rahatladı biraz.sen bendende erken yapmışsın..ama eğlence için:)

Salı onunki canım ben öle biliorum en azından..
Sen niye benim dr yle konuştun mu sorularımı iki gündür yok sayıyonnnnn ben sormaya devam edicem hani çok inatçıyımdır malum )

duymamazlığa geliyom galiba, nedir bu ısrar anlamadım burcun neydi kız senin??? yok daha konuşmadım. zaten cuma aldım haberi, cumartesi bi kısa araştırma yapıyım dedim, devlete başvursam rapor falan olurmu ki acaba diye. bir de karar verme aşamasındayım da izleyeceğim yol hakkında. bi miyom var bende minnacık bi şii, doktor bi böyle deneyelim olmazsa alır öyle deneriz demişti. onu aldırıyım diyorum, en azından onu beleşe getirmek için devlet hastanesine gidiyim diyorum. bir de bu benim dondurulmuş 2. kalite ya, 2. kalite pek dondurulmaz diyenler var, la acaba çok yanlış bi merkeze mi gidiyorum diye düşünmeye başladım o yüzden. herşeyi bi kafam da toparlamam lazım önce. daha düğün için çekilen krediler var bi yanda, eşimin bi arkadaşı ona hediyesi 3 bin tl lik bi ödeme var bi yanda, ablamdan alınan tüp bebek borcu var bi yanda. bu ikinci kalite de olsa bebişimi istemiyorum nası diyim ki, oda bizim sonuçta... dondurulmuş da tutunma şansı azalır diyenler var, ona masraf etmektense bi o kadar daha ilave edip başka bi merkeze yöneleyim de diyorum bi yanda. devlet neden 3 yıl şartı arıyo onu anlayabilmiş değilim, benim 2 yıl sonra hiç yumurtam olmayadabilir. riskli gruptayım sonuçta.... yaniiiiiii mantıklı bi karar verirsem o yolda yürüycem inşallah bi yandan da diyom ki, Allahım sen ol dersen oluverir oluverdirsen keşke :)

ne bileyim ben negatifi görünce çok üzüldüm.aslında erken gibi geldi ama çıkanlarıda okuyunca dedim olmadı.tabiki herşeyin hayırlısı ama ben çok karışığım bu aralar.olmazsa tabiki herkes gibi çok üzüleceğim.bunca emek bunca çaba boşa gitmez inşallah hepimizin.içim rahatladı biraz.sen bendende erken yapmışsın..ama eğlence için:)[/QUOTE]

benim komşumun kardeşi tüp bebek yaptı, düşük riski vardı ve bebek 5.5 aylık olana kadar her gün idrar testi yaptı bebek benimle mi diye, eczane toplu alımda indirim yapmıştı düşün nasıl durumda kalanlar var, ben ona tamamıyla hak veriyorum

İbrahim Saracoğlu'nun soğan kuru küçük kistleri temizliyor deniyor deneyebilirsin istersen benimkisi sadece duyum ama Saracoğlu'nun kürlerine güveniyorum ..

işte böyle yani şekerler....

en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir diyen doğru mu demiş bilmem ama, en doğru kararı vermek için önce olasılıkları bir değerlendirmek lazım. bursada bu heyet raporunu fakülteden başka nerden alabilirim, şartları neler onları bi öğrenmek lazım? fakülte de görüşmek için bile bildiğim randevu istemek için ocağın 20sinden sonra arayın deniliyormuş. bi hafta başlasın da, mesai saatleri içinde ben bazı görüşmeler yaparak bazı şeyler öğrenmeyi deneyeceğim. bakalım. sonra da karar vermeye çalışcam işte.

şimdilik ortada karışık herşey, ama en yakın zamanda en doğru kararı verme çabasındayım.

İbrahim Saracoğlu'nun soğan kuru küçük kistleri temizliyor deniyor deneyebilirsin istersen benimkisi sadece duyum ama Saracoğlu'nun kürlerine güveniyorum ..
kistler gidebilir ama miyomlar alınmalı diyor doktorlar, bir de ben o soğan kürünü zaten bu tüp bebeğe ihtiyacım olduğunu bilmeden önce yapmıştım. incir yaptım. daha neler neler.... sadece ben olsam, eşime de keçiboynuzu kaynatıp içirdim. :) gerçi zararı olduğunu sanmıyorum ama artık eşimi daha fazla bekletmek istemiyorum. elimden gelse çok daha fazlasını da yapasım var ama, bazı şeylere yaradılanın kudreti yetmiyor

[/QUOTE]

benim komşumun kardeşi tüp bebek yaptı, düşük riski vardı ve bebek 5.5 aylık olana kadar her gün idrar testi yaptı bebek benimle mi diye, eczane toplu alımda indirim yapmıştı düşün nasıl durumda kalanlar var, ben ona tamamıyla hak veriyorum[/QUOTE]

üstelik bebeğini kucağına aldıktan sonra tekrar çocuk istedi. eşi azospermi idi. tam tekrar tüp bebeğe başlıyacaktı ki, kendiliğinden hamile kaldı. al sana mucize. 10 sene çocuk olmasın sonra peş peşe 2 tane. hem de biri tedavi olmadan.

benim komşumun kardeşi tüp bebek yaptı, düşük riski vardı ve bebek 5.5 aylık olana kadar her gün idrar testi yaptı bebek benimle mi diye, eczane toplu alımda indirim yapmıştı düşün nasıl durumda kalanlar var, ben ona tamamıyla hak veriyorum[/QUOTE]

üstelik bebeğini kucağına aldıktan sonra tekrar çocuk istedi. eşi azospermi idi. tam tekrar tüp bebeğe başlıyacaktı ki, kendiliğinden hamile kaldı. al sana mucize. 10 sene çocuk olmasın sonra peş peşe 2 tane. hem de biri tedavi olmadan.[/QUOTE]

İnsan böyle mucizeleri okuyunca hem rahatlıyor, hem de kendisine olmazmış gibi geliyor. Benim bir arkadaşım da aşılamalardan sonra tam tüp bebeğe başlayacağı ay hamile kaldı. Allah tez zamanda hepimize hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…