duymamazlığa geliyom galiba, nedir bu ısrar anlamadım

burcun neydi kız senin??? yok daha konuşmadım. zaten cuma aldım haberi, cumartesi bi kısa araştırma yapıyım dedim, devlete başvursam rapor falan olurmu ki acaba diye. bir de karar verme aşamasındayım da izleyeceğim yol hakkında. bi miyom var bende minnacık bi şii, doktor bi böyle deneyelim olmazsa alır öyle deneriz demişti. onu aldırıyım diyorum, en azından onu beleşe getirmek için devlet hastanesine gidiyim diyorum. bir de bu benim dondurulmuş 2. kalite ya, 2. kalite pek dondurulmaz diyenler var, la acaba çok yanlış bi merkeze mi gidiyorum diye düşünmeye başladım o yüzden. herşeyi bi kafam da toparlamam lazım önce. daha düğün için çekilen krediler var bi yanda, eşimin bi arkadaşı ona hediyesi 3 bin tl lik bi ödeme var bi yanda, ablamdan alınan
tüp bebek borcu var bi yanda. bu ikinci kalite de olsa bebişimi istemiyorum nası diyim ki, oda bizim sonuçta... dondurulmuş da tutunma şansı azalır diyenler var, ona masraf etmektense bi o kadar daha ilave edip başka bi merkeze yöneleyim de diyorum bi yanda. devlet neden 3 yıl şartı arıyo onu anlayabilmiş değilim, benim 2 yıl sonra hiç yumurtam olmayadabilir. riskli gruptayım sonuçta.... yaniiiiiii mantıklı bi karar verirsem o yolda yürüycem inşallah

bi yandan da diyom ki, Allahım sen ol dersen oluverir oluverdirsen keşke :)