• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

kızlar bugün ikinci testimi de yaptırdım sonucum 141 :)

2 hafta sonra kesey igörmeye gidicez inşallah

bu mesajı hiçbir zaman yazamayacakmışım gibi geliyordu hep ama sonunda oldu. Allahım inşallah hepinizin dileklerini kabul eder.

duymamazlığa geliyom galiba, nedir bu ısrar anlamadım :D burcun neydi kız senin??? yok daha konuşmadım. zaten cuma aldım haberi, cumartesi bi kısa araştırma yapıyım dedim, devlete başvursam rapor falan olurmu ki acaba diye. bir de karar verme aşamasındayım da izleyeceğim yol hakkında. bi miyom var bende minnacık bi şii, doktor bi böyle deneyelim olmazsa alır öyle deneriz demişti. onu aldırıyım diyorum, en azından onu beleşe getirmek için devlet hastanesine gidiyim diyorum. bir de bu benim dondurulmuş 2. kalite ya, 2. kalite pek dondurulmaz diyenler var, la acaba çok yanlış bi merkeze mi gidiyorum diye düşünmeye başladım o yüzden. herşeyi bi kafam da toparlamam lazım önce. daha düğün için çekilen krediler var bi yanda, eşimin bi arkadaşı ona hediyesi 3 bin tl lik bi ödeme var bi yanda, ablamdan alınan tüp bebek borcu var bi yanda. bu ikinci kalite de olsa bebişimi istemiyorum nası diyim ki, oda bizim sonuçta... dondurulmuş da tutunma şansı azalır diyenler var, ona masraf etmektense bi o kadar daha ilave edip başka bi merkeze yöneleyim de diyorum bi yanda. devlet neden 3 yıl şartı arıyo onu anlayabilmiş değilim, benim 2 yıl sonra hiç yumurtam olmayadabilir. riskli gruptayım sonuçta.... yaniiiiiii mantıklı bi karar verirsem o yolda yürüycem inşallah :D bi yandan da diyom ki, Allahım sen ol dersen oluverir oluverdirsen keşke :)

işte böyle yani şekerler....

en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir diyen doğru mu demiş bilmem ama, en doğru kararı vermek için önce olasılıkları bir değerlendirmek lazım. bursada bu heyet raporunu fakülteden başka nerden alabilirim, şartları neler onları bi öğrenmek lazım? fakülte de görüşmek için bile bildiğim randevu istemek için ocağın 20sinden sonra arayın deniliyormuş. bi hafta başlasın da, mesai saatleri içinde ben bazı görüşmeler yaparak bazı şeyler öğrenmeyi deneyeceğim. bakalım. sonra da karar vermeye çalışcam işte.

şimdilik ortada karışık herşey, ama en yakın zamanda en doğru kararı verme çabasındayım.

Uludağa gitsen bemce maddi açıdan senin için en hayırlıs olur ayrıca rapor için erken menapoz riskin olduğu için evlilikte yıl şartın yok .heyet raporu ya eğitim araştırmadan ya üniv hastanesinden alınıo zaten başka yerden olmuo.ben senin yerinde olsam o dondurulmşun varlığını bi süre unuturum nasılsa donduruldu daha 5 yıl duracak ama senin bu arada ondan daha kaliteli yumyumların olabilir eğer bütün şanslarını tüketirsen son çare onu almak bence daha mantıklı.uludağdan bi ıvf çiye öutlaka ulaşman lazım senin erken menapoz riskini duyunca kimse git randevu al banane demez bence kendi dr ne sorsana uludağda mutlaka tanıdığı bi kadın doumcu vardır o da yardımcı olur söle maddi durumunu anlayışla karşilacaini düşünüorum ben.bu işe acil asılman lazım kısaca zaman senin için çok değerli.benim fikirlerim bunlar sen en doğrusunu yapcan tabiki ;))

bu mesajı hiçbir zaman yazamayacakmışım gibi geliyordu hep ama sonunda oldu. Allahım inşallah hepinizin dileklerini kabul eder.

Alllaaaaahhhhhhhhh bi gebe daha geldi yaşasınnnnnn yupppppiiiiiiiiii
Allah tamamnı erdirsin canım çok sevindimmmmmmmm
Gözün aydın darısı topicte herkesin başına inşşşşşşşşş

Uludağa gitsen bemce maddi açıdan senin için en hayırlıs olur ayrıca rapor için erken menapoz riskin olduğu için evlilikte yıl şartın yok .heyet raporu ya eğitim araştırmadan ya üniv hastanesinden alınıo zaten başka yerden olmuo.ben senin yerinde olsam o dondurulmşun varlığını bi süre unuturum nasılsa donduruldu daha 5 yıl duracak ama senin bu arada ondan daha kaliteli yumyumların olabilir eğer bütün şanslarını tüketirsen son çare onu almak bence daha mantıklı.uludağdan bi ıvf çiye öutlaka ulaşman lazım senin erken menapoz riskini duyunca kimse git randevu al banane demez bence kendi dr ne sorsana uludağda mutlaka tanıdığı bi kadın doumcu vardır o da yardımcı olur söle maddi durumunu anlayışla karşilacaini düşünüorum ben.bu işe acil asılman lazım kısaca zaman senin için çok değerli.benim fikirlerim bunlar sen en doğrusunu yapcan tabiki ;))

çok doğru söylüyosun, umarım fakültede senin gibi düşünüyordur :))))

tebrikkkk ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmve hatta yuuuupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kistler gidebilir ama miyomlar alınmalı diyor doktorlar, bir de ben o soğan kürünü zaten bu tüp bebeğe ihtiyacım olduğunu bilmeden önce yapmıştım. incir yaptım. daha neler neler.... sadece ben olsam, eşime de keçiboynuzu kaynatıp içirdim. :) gerçi zararı olduğunu sanmıyorum ama artık eşimi daha fazla bekletmek istemiyorum. elimden gelse çok daha fazlasını da yapasım var ama, bazı şeylere yaradılanın kudreti yetmiyor

o incir kürünü ben de yaptım hiçbir işe yaramadı. keçiboynuzu ise eşime biraz yaradı, soğan kürü de yaramıyor

Ooooo süper çok sevindim senin için. Allah analı babalı sağlıklı mutlu büyütsün canım. ilk test negatif mıydı kaçıncı günde ilk testi yaptın,? biraz bilgi verir misin

o incir kürünü ben de yaptım hiçbir işe yaramadı. keçiboynuzu ise eşime biraz yaradı, soğan kürü de yaramıyor
soğan kürü tam olarak adamın dediği gibi yapılırsa yarıyor canım, ben ablamdan biliyorum, bir muayene de var olan kistleri hiç ilaç kullanmadan sadece soğan içerek gitti. ama beyaz yada kırmızı soğan değil kabuğu açık kahve rengi olanından fazla büyük olmayan soğan kullanılacak, ılık içilerek, kynayan suya atılıp 5 dk kaynatılacak misal 6 dk değil tam 5.... dikkatli yapılırsa yarıyor bence. ben incirden tiksinir hale geldim artık görmek bile istemiyorum

arkadaşlar yumurtalık rezervi düşük olma durumunda direk tüp bebek raporu veriliyor mu? bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim

arkadaşlar yumurtalık rezervi düşük olma durumunda direk tüp bebek raporu veriliyor mu? bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim

FSH DEĞERİN YÜKSEKSE VERİLİR CANIM (sanırım 70 lerin üzerinde diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam )

Ooooo süper çok sevindim senin için. Allah analı babalı sağlıklı mutlu büyütsün canım. ilk test negatif mıydı kaçıncı günde ilk testi yaptın,? biraz bilgi verir misin

ben 9. gün idrar testi yapmıştım gölge gibi çıkmıştı ikinci çizgi, 12. gün kan testinde 35 çıkmıştı doktorum çok düşük devam etmeyebilir demişti. o yüzden heyecanla ikinci testimi bekliyordum

kızlar bu arada istanbul levent civarına yakın olan ya da bu tarafa gelebilecek olan varsa kullandığım puregon iğnenin yarısı duruyor. ücretsiz olarak vermek istiyorum. belki çok bir şey değil ama ziyan olsun istemedim. son kullanım tarihi 11. ayda bitiyor
eğer isteyen varsa bana özel mesajla ulaşabilir

Sen de yaptır, ben sizden daha mı heyecanlıyım. Beneklibonbon da sen de yaptırın testlerinizi, çatlıyorum meraktan.

slm cnm ya valla benim eşim götürmüyo ondan yaptıramadım kendimde gidemem azcık uzak hastane,zaten ne kaldı şurda yarın gider yaptırırım bu arada çok sinir boşalması gibi bişey yaşadım çok yorgunum ya nasıl gitcem okula ben:ssz:

ben 9. gün idrar testi yapmıştım gölge gibi çıkmıştı ikinci çizgi, 12. gün kan testinde 35 çıkmıştı doktorum çok düşük devam etmeyebilir demişti. o yüzden heyecanla ikinci testimi bekliyordum

cnm hayırlı olsun hayırla kucağına alasın,bendede belirti yokki hiç regl sancılarım bile gecti belki bende senin gibi olurumm:52::52::52::52:

evet ben yeni aldım ezervenın düşük olduğunun keğıtlarını göster bana vermiyorlardı yok aşılmaymış felan bundan bahsettiler hayr dedim ve aldım hatta şuanda tüp bebeğe başladım geçmiş olsun

Back