Yok annem sen herşeyi unutursun testi unutman hatta ben sana diyim evin yolunu unutsan hastanenin laboratuarına gidersin o kadar
Amanın amanınnnnnnn bi bebiş dahargeldi hoş geldi sefa getirdiiiiiiiiiii

Maşallah allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsinnn....
Noldu hayırdır anlatsana güzel sonuç aldın unuttun buralaraı ben sana diyimmmm
Ahahahahah nazın yazdığını okurken dedimki tamam bizim elenor sultan şimdi çantayı kaptı hastaneye gidio
Bak şimdi burda jühaklısın geç vermiş seninki benimki 10.güne verdi ama biz napıoruz ortada buluşup 11.gün yaptırıoruz demi
Yapcak bişiy yok

öle merakla el el üstünde oturup bekleyecen bizim gibi ne edekkkkkkk

hayırlı uğurlu olsun bu arada inş güzel haberler alırsınnnn
Ağzından bal damlıp dicem ama maalesef ben olmadııma eminlik dercesinde bi hissiyata sahibimmmmm
Güzel dileklerin için allah razı olsunnn
Hayırlı uğurlu olsunnnn.. Oğlunda yaşadığın transfer sonrası süreci anlatır mısın birazzzz???
Hayırlı olsun tedavin merakla bekliyoruz gelişmlerini
Kesinlikle katılıyorum hatta benimki o embiryoları haber verme dönemimde hiç geçmediiii amanannnnn
Hayırlı uğurlu olsunnnnn
Ohhhh en güzeliiiiiii allah tamamını sağlıkla getirsin inşşşşşş...
Sıkıntı yok belirti iidir olmayanlar napsın demiiii
Benimde jelim bugun kahverengi kalıntı dolu geldi sıkıntı yok nasip artık bundan sonrasıııı ne edekkkk
Hadi bakalım hayırlısı haber et bizede hergün kaç embiryo kalmış nolmuş ne bitmiş
Şimdiden geçmiş olsun allah sağlıkla tamamına erdirsin inşşşş
Anaaaaaaaam ne güzelllll haberrrr dondurmayada kalcak inş desene ooohhhhh missss
Mide bulantım kasık ağrım herbişiyim geçti cillop gibiyimmmmm jelimde kahverengi kalıntılarla geri geldi yakında adet oldumda derim buraya girip yarın için hiç heyecanlı değilim hatta fgitmsem mi diye biLe düşünüorum temizlikçi gelio onunla birlikte temizlik edebilirim öle delilerim gelik vaziyette şu an

Senin de kahverengi akıntın oldu sayılır bu durumda. Sen de hamilesin yani. Benim yok kahverengi akıntım , kıskandım mı ne! Allah'ım inşallah hamileyizdir.