- 17 Temmuz 2013
- 1.651
- 614
- 128
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #3.601
kızlar bugün ikinci testimi de yaptırdım sonucum 141 :)
2 hafta sonra kesey igörmeye gidicez inşallah
bu mesajı hiçbir zaman yazamayacakmışım gibi geliyordu hep ama sonunda oldu. Allahım inşallah hepinizin dileklerini kabul eder.
bu mesajı hiçbir zaman yazamayacakmışım gibi geliyordu hep ama sonunda oldu. Allahım inşallah hepinizin dileklerini kabul eder.
merhaba kızlar dün benim de opu vardı 6 tane yumurta toplandı bugün 16:00 da dr arıcam öğrenicem kaçı döllendi diye gelişmeleri alıcam hayırlısı olsun inş heyecanla bekliyorum RABBİM hepimizin yardımcısı olsun.dr antibiyotikle progeston 200 mg verdi vajinal 3x1
allah tamamını erdirsin inş.herşey yolunda gider bende bu y başladım tüp bebeğe salın günü yumurta tpolamaya başlıcaklar bakalm ne olacak
Gözun aydın canımm bende senı merak edıyordum Allah bıze de nasip edr inşş
hayırlı sonuçlar versin Allah canım. inşallah herşey gönlünce olsun
cnm hayırlı olsun hayırla kucağına alasın,bendede belirti yokki hiç regl sancılarım bile gecti belki bende senin gibi olurumm
yaaaaa insan hep en sevdiklerinden mi çekiyo nedir anlamadım yaaaaa
geçen haftalarda naza diyodum ki, belirtim yok, bende kesin yok falan derken, saçmalama negatif düşünme diyeeee diyeeeee bi hal olmuştum. hatun pozitifi gördü, şimdi kraliçe hatun başladı..... bende negatif düşüncem lan bi daha ki sefere.... bakalım uğraşması kolaymıymışşşşş..... ömrümü yediniz ömrümüüüü.... asıl seni havuza atmak lazım hemde kar yağarken, bursada
:))))
Aslında senin metanetin istisna ayşegülcüm ya. Test yaklaştıkça olan bu duygu halleri çok normal, sen fazla bir güçlüsün şanki:)
Neyse, neticede sonuç önemli, sizlerde de pozitifi görelim de Allah'ın izniyle... Sonra isteyen istediğini atsın havuza :)
kızlarraz önce merkezden aradılar 10 yumurtam da döllenmişş rabbime şükürler olsun transfer günü daha belli değilmiş sabah sabah çok sevindim
evet ben yeni aldım ezervenın düşük olduğunun keğıtlarını göster bana vermiyorlardı yok aşılmaymış felan bundan bahsettiler hayr dedim ve aldım hatta şuanda tüp bebeğe başladım geçmiş olsun
bende bahçeciye gitmek istiyordum ama pazarımızı dolandırıcılara kaptırdığımızdan özele gidemedim bilee((( oraya çok iyi diyorlar gerçekten işlerini biliyorlar... param olsa hiç düşünmeden oraya gitmek istiyordum şimdi devlette yaptırıyorum ama gelişen yumurtam iki tane görünüyor ( inş sağlıklı bir şekilde gelişir ve döllenirlerr yoksa yine hüsran yaşayacağımm bu 3. denemem olacak...
Yok mu bu tarihlerde başlayacak olanlarrr
ben menopur falan kullanmadım canım hiç :44:gonal f kulandımCanim elinde hangi ignelerden var menopur var mi?varsa hangi ildesin? Rabbim ins nasip eder!
üzülme bitanem daha erkendir test için belki yanılmıştır bitanem inş sonrası pozitif olurKızlar moralim çok bozukbu gün 8.günüm sabah test yaptım negatif 3. gün transferim oldu.sanırım olmuycak..
Canım super bı haber buuu
Benımde yarın bılgı verıceklermış ınsallah guzel haberler alırım cok korkuyorum ben ya hepi topu 7 yumurtam var:18:
Dondurik yapamıcam mı bilemıyorum hiç
sağol bitanem inş senin de haberlerin böyle olacak allahın izniyle7 tane yumurta da az değil canım rabbim nasip ettikten sonra 1 yumurtadan bile olur kuzum sen rahat ol
bakalım yarın bana ne gibi haberler verecekler :26:
Aşkolsun canımcım ya, pozitifi gördün kayboldun ne demek. Test sonrası sürekli evdeyim biliyorsun ve ıped elimden hiç düşmüyordu evin içinde. Birde sürekli ye, iç, yat olmuştuk artık :)) ama sonra birden normal hayata dönüverince iş, ev, eş, arkadaşlar girdi devreye... Asıl iş yarın başlıyor ve ben 10 dan önce gelemiyorum evebir de birikti şimdi bir sürü şey...
Yine de her bulduğum fırsatta burdayım vallahi, hem sizlerin sonuçlarını almadan nereye giderim yahu:)) önce pozitifleri görelim sonra havuz partisi var sanırsam :))
Yarın büyük gün. Lütfen bizi çıldırmam burda. Hemen yaz sonucunuuuuu....
Ve benim başının etini yediğim günleri unutma, regil sancısı dışında hiç bir belirtim yoktu ve hala da öyle...
Yarın senin günün, salı EKD nin... Çifte kutlama var yani :)
Kızlar bnm karnım çok şişşş yaaaaaaaaaa
normal
Hepimizn öleydiiiiii
Heee tamam affettim allahtan yumuşak kalpliyimmmmm
Senin ikinci bhcg n bugun bakilmicak mıydı kaç çıktı ben merak ediommmmm hepsini işte daha hastaneye neden gittiini anlatmadınbak gene küsücem işteeeeeee
Havuz patisi olmaz mı yaaaaa 9-10 ay sonra en geç bi seneye annemin siteye gidicez herkes biribirini atcak deli karılar dicek bize herkes ama biz asıl sebebini bildiimiz için çocuklar gibi çok eğlencez:))))
ama bnm donmuş canım yaa yinede olurmu kı evet dıgerınde olmuştu hemde 3 aya kadar cektım o şişligi ama şimdi şişecek ne var ki:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?