2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Gözun aydın canımm bende senı merak edıyordum Allah bıze de nasip edr inşş

allah tamamını erdirsin inş.herşey yolunda gider bende bu y başladım tüp bebeğe salın günü yumurta tpolamaya başlıcaklar bakalm ne olacak

Cnm benımde dun opu vardı 7 tane toplandı benden de ben yarın ögrenebılıcem kacı dollendı saglıklı bılgılerını sende oğrenınce haber ver cnm buyuk ıhtımal transferımız aynı gunlerde olcak hayırlısı olsun

allah tamamını erdirsin inş.herşey yolunda gider bende bu y başladım tüp bebeğe salın günü yumurta tpolamaya başlıcaklar bakalm ne olacak

hadi hayırlısı canım, yumurta toplandıktan sonra zaten herşey çok hızlı gelişiyor :)

Gözun aydın canımm bende senı merak edıyordum Allah bıze de nasip edr inşş

amin canım tek dileğim hepimizin sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alması

hayırlı sonuçlar versin Allah canım. inşallah herşey gönlünce olsun

Amin canım ben de hep öyle diyorum, hayırlısıysa olsun

cnm hayırlı olsun hayırla kucağına alasın,bendede belirti yokki hiç regl sancılarım bile gecti belki bende senin gibi olurumm

inşallah öyle olur canım benim kaç gün kaldı test gününe

kızlarr az önce merkezden aradılar 10 yumurtam da döllenmişş rabbime şükürler olsun transfer günü daha belli değilmiş sabah sabah çok sevindim

Canım super bı haber buuu
Benımde yarın bılgı verıceklermış ınsallah guzel haberler alırım cok korkuyorum ben ya hepi topu 7 yumurtam var:18:
Dondurik yapamıcam mı bilemıyorum hiç

hangi sağlık kuruluşu ünivden mi devlet hastanesimi? cvbın için teşekkürler belli bi sonuç istiyolar mı ne ye dayanarak amh testi yada fsh testi ne göre mi?

bu gebelik aşısı nedir canım ilk kez senden duydum :44:dr da bana hiç bahsetmedi ne zaman yapılıyo ki bu aşı :44:

Bende biraz araştırdım ama daha yaptırmadim yumurta toplama gününde kan alınıyor. O kandan bir serum elde ediliyor büyüme faktörleri falan da ekleniyormus transferden birgün önce ya da ayni gün rahim içine aşılama yapılır gibi gönderiliyor. O sivi rahimde yapışık ve embriyonun tutunmasi icin rahmi hazirliyormus. Benim bildiğim kadarıyla. ..Umarim işe yarar.

Aşkolsun canımcım ya, pozitifi gördün kayboldun ne demek. Test sonrası sürekli evdeyim biliyorsun ve ıped elimden hiç düşmüyordu evin içinde. Birde sürekli ye, iç, yat olmuştuk artık :)) ama sonra birden normal hayata dönüverince iş, ev, eş, arkadaşlar girdi devreye... Asıl iş yarın başlıyor ve ben 10 dan önce gelemiyorum eve bir de birikti şimdi bir sürü şey...

Yine de her bulduğum fırsatta burdayım vallahi, hem sizlerin sonuçlarını almadan nereye giderim yahu:)) önce pozitifleri görelim sonra havuz partisi var sanırsam :))

Yarın büyük gün. Lütfen bizi çıldırmam burda. Hemen yaz sonucunuuuuu....

Ve benim başının etini yediğim günleri unutma, regil sancısı dışında hiç bir belirtim yoktu ve hala da öyle...

Yarın senin günün, salı EKD nin... Çifte kutlama var yani :)

Senin için uzuldum çok. .. paranızı dolandiricilara kaptirmaniz cok üzücü. Bende bahçeciye cok guvendim. Merkez olarak da çok güzel cok memnunum ama sonuç negatif benimde 3. Denemem olucak bu. Umarim bu sefer basarili olur.

maşallah canım ya gözünaydın sonun da rabbim nasip etti sağlıkla inş kucağına alırsın

Heee tamam affettim allahtan yumuşak kalpliyimmmmm
Senin ikinci bhcg n bugun bakilmicak mıydı kaç çıktı ben merak ediommmmm hepsini işte daha hastaneye neden gittiini anlatmadınbak gene küsücem işteeeeeee
Havuz patisi olmaz mı yaaaaa 9-10 ay sonra en geç bi seneye annemin siteye gidicez herkes biribirini atcak deli karılar dicek bize herkes ama biz asıl sebebini bildiimiz için çocuklar gibi çok eğlencez:))))

Son düzenleyen: Moderatör:

:)) şu havuz partisini heyecanla bekliyorum valla :))

Benim testin ertesi gün küçük bir kanamam oldu ve hemen test yaptırdım 246 çıktı çok şükür. Yani 10. Gün 140, 11. Gün 246....sorun yok yani... Doktorum yarın ki test sonucunu görmek istiyo ama... Yarın gidicen kliniğime...

Ama asıl testi bugün yapmam gerekiyordu herhalde. Bişe olduysa bugün olmuştur Bugün daha 12. Gün ve ben neredeyse 7-8 km yol yürüdüm yağmurda. Moralim sıfır dı (özel bir sebepten dolayı) ve evde temizlik vardı, ben de kendimi dışarı attım. Bir yandan üşüyüp titredim, bir yandan ağladım ((( Bizim evin buralarda Cemile Sultan korusu var, tek başıma ormanın içinde saatlerce kaldım resmen. Birşey de yemedim şimdi de ateşim çıktı.

Bu yeni bebişli hayata alışmam gerek sanırım. Eskisi gibi üzülerek saatlerce ağlamamam gerek artık ya da eskisi gibi günlerce iştahım yok diye aç susuz kalmamam gerek

Senin sıkıntın da yarından sonra başlıyor yani, yok öyle yerim yemem kimene halleri, hazırla kendini...

Son düzenleme:
ama bnm donmuş canım yaa yinede olurmu kı evet dıgerınde olmuştu hemde 3 aya kadar cektım o şişligi ama şimdi şişecek ne var ki:44:

Gebelik işte sağı solu olmayan bi durum bence ondaannnnnn hımmmmm bide senin bebik herkesin embiryosu analarının karnını şişirdi ben donmuşum die anamın boynu bükük kalmasın hem ne eksiğim var onlardan ben de şişirem demiş olabilirrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…