- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #3.521
Kaçıncı gun embriyosuydu? 5 ise 9. Gun çıkar ama 3 se 12. Gun yapman gerek canim..
günaydın kızlar bugün 10.gün ve hala belirti yokk,neyse benekliboniboncum gider testi yaptırırdım vallahi ondan sonra üzüleceksem üzülür sevineceksem sevinirdim ama böle belirsiz bekleyiş çokk zorrrrgidemiyorum işte burda bi tane hastane var acile gitsem yaparlarmıkii
slm arkadaşlar...bugün 9. günümdü.ha 9 ha 10 gün , varsa zaten çıkar deyip test yaptırdık koca bir negatifle eve geri döndük..bizim için 3.denemede böylece sona ermiş oldu.......
Tedavi surecinde hic agrim olmadi, transferden sonra basladi!
Sana simdiden hayirli olsun arkadasim, insallah basarili gecer tedavin.
Biz seninle aynı gün mü transfer oldukkkk ben öle hatırlamıomduuuuu
Git yaptır valla bölesi sana stres oluo daha zarar verion kendinede bebişede acildeki dr ye söle ıvf im günüm geldi die yapar neden yapmasın gidiceksen gitmeden haber verr
evet cnm aynı gün transfer olduk benimkide 5.gün embriyosu haber veririm,ya yarın yapılmasındansa bugün yaptırsam daha iyi olur aslında yarın okul başlayacak en azından negatif olursa yarına kadar kendimi biraz toplasam ii olur ama eşimi ikna edemiyorum ki
evet cnm aynı gün transfer olduk benimkide 5.gün embriyosu haber veririm,ya yarın yapılmasındansa bugün yaptırsam daha iyi olur aslında yarın okul başlayacak en azından negatif olursa yarına kadar kendimi biraz toplasam ii olur ama eşimi ikna edemiyorum ki
ben de geçen gün hapşırdım ve aniden çamaşırım ıslandı ilk defa akıntı geldi. oluyor maalesef
Eşine söle normalde test günüm bugun benim mesela 5.günlere zaten 10.gün veriolaaarrrrr
kızlarraz önce merkezden aradılar 10 yumurtam da döllenmişş rabbime şükürler olsun transfer günü daha belli değilmiş sabah sabah çok sevindim
selam arkadaşlar salı yumurtalar toplancak benim bakalım yumoşlar ne alemde olacak döllenecek mi? benim ilk denemem de sadece 2 yumurtam vardı o yüzden hafif atlattım acaba şimdi yanımda eşimden başka birini götürsem mi sizce gerek var mı?
benim bebişlerim ile 8.günüm,ben üşüttüm maalesef.. grip olmamam gerek ama çok geç...
slm arkadaşlar...bugün 9. günümdü.ha 9 ha 10 gün , varsa zaten çıkar deyip test yaptırdık koca bir negatifle eve geri döndük..bizim için 3.denemede böylece sona ermiş oldu.......
hay maşallah çok sevindim Rabbim daim etsin
Canim elinde hangi ignelerden var menopur var mi?varsa hangi ildesin? Rabbim ins nasip eder!
maalesef 5. gündü cnm o yüzden gittim ya teste.
az önce 1 mercimek tanesi kadar kahverengi damla geldi. canım sıkıldı
Cok gereğinim sinirliyim evdeki herkese bağırdım cagirdm icimde garip huzursuzluklar sinir stres var neden boyle yapıyorum hic bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?