- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #3.541
Biz seninle aynı gün mü transfer oldukkkk ben öle hatırlamıomduuuuu
Git yaptır valla bölesi sana stres oluo daha zarar verion kendinede bebişede acildeki dr ye söle ıvf im günüm geldi die yapar neden yapmasın gidiceksen gitmeden haber verr
Valla arkadaşım ne desem boş hayırlısı böleymiş demekten başka elden gelmio bişiyyyyy ...umudunu kaybetme sakın unutma elbet olucaakkkkk
Ben demin hapşurdum böle bi yanma böle bi acı yok karnımın aşşağısına kasıklar ve etrafına bomba koymuşlarda patladı sanki hem korktum hem canım yandıııııı anlamsız saçma bi durum ama gerçekten hiç hoş değildi
Biz seninle aynı gün mü transfer oldukkkk ben öle hatırlamıomduuuuu
Git yaptır valla bölesi sana stres oluo daha zarar verion kendinede bebişede acildeki dr ye söle ıvf im günüm geldi die yapar neden yapmasın gidiceksen gitmeden haber verr
evet cnm aynı gün transfer olduk benimkide 5.gün embriyosu haber veririm,ya yarın yapılmasındansa bugün yaptırsam daha iyi olur aslında yarın okul başlayacak en azından negatif olursa yarına kadar kendimi biraz toplasam ii olur ama eşimi ikna edemiyorum ki
Sen de yaptır, ben sizden daha mı heyecanlıyım. Beneklibonbon da sen de yaptırın testlerinizi, çatlıyorum meraktan.
Kızlar moralim çok bozukbu gün 8.günüm sabah test yaptım negatif 3. gün transferim oldu.sanırım olmuycak..
Yok annem sen herşeyi unutursun testi unutman hatta ben sana diyim evin yolunu unutsan hastanenin laboratuarına gidersin o kadar
Amanın amanınnnnnnn bi bebiş dahargeldi hoş geldi sefa getirdiiiiiiiiiii
Maşallah allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsinnn....
Noldu hayırdır anlatsana güzel sonuç aldın unuttun buralaraı ben sana diyimmmm
Ahahahahah nazın yazdığını okurken dedimki tamam bizim elenor sultan şimdi çantayı kaptı hastaneye gidio
Bak şimdi burda jühaklısın geç vermiş seninki benimki 10.güne verdi ama biz napıoruz ortada buluşup 11.gün yaptırıoruz demi
Yapcak bişiy yoköle merakla el el üstünde oturup bekleyecen bizim gibi ne edekkkkkkk hayırlı uğurlu olsun bu arada inş güzel haberler alırsınnnn
Ağzından bal damlıp dicem ama maalesef ben olmadııma eminlik dercesinde bi hissiyata sahibimmmmm
Güzel dileklerin için allah razı olsunnn
Hayırlı uğurlu olsunnnn.. Oğlunda yaşadığın transfer sonrası süreci anlatır mısın birazzzz???
Hayırlı olsun tedavin merakla bekliyoruz gelişmlerini
Kesinlikle katılıyorum hatta benimki o embiryoları haber verme dönemimde hiç geçmediiii amanannnnn
Hayırlı uğurlu olsunnnnn
Ohhhh en güzeliiiiiii allah tamamını sağlıkla getirsin inşşşşşş...
Sıkıntı yok belirti iidir olmayanlar napsın demiiii
Benimde jelim bugun kahverengi kalıntı dolu geldi sıkıntı yok nasip artık bundan sonrasıııı ne edekkkk
Hadi bakalım hayırlısı haber et bizede hergün kaç embiryo kalmış nolmuş ne bitmiş
Şimdiden geçmiş olsun allah sağlıkla tamamına erdirsin inşşşş
Anaaaaaaaam ne güzelllll haberrrr dondurmayada kalcak inş desene ooohhhhh missss
Mide bulantım kasık ağrım herbişiyim geçti cillop gibiyimmmmm jelimde kahverengi kalıntılarla geri geldi yakında adet oldumda derim buraya girip yarın için hiç heyecanlı değilim hatta fgitmsem mi diye biLe düşünüorum temizlikçi gelio onunla birlikte temizlik edebilirim öle delilerim gelik vaziyette şu an
Senin de kahverengi akıntın oldu sayılır bu durumda. Sen de hamilesin yani. Benim yok kahverengi akıntım , kıskandım mı ne! Allah'ım inşallah hamileyizdir.
3. Gun transferi 12. Gun belli olur canım acele etmissin..
Kızlar moralim çok bozukbu gün 8.günüm sabah test yaptım negatif 3. gün transferim oldu.sanırım olmuycak..
Arkadaslar ben coktandir girmiyordum internet kotam dolmasina ragmen yazmak sizinle paylasmak istedim 4. Deneme istanbul bahceci klinigi Doktorum Rabbim ondan her iki dunyada razi olsun Mustafa Bahceci tek embryo blast gebelik asisi yapildi 19 eylulde persembe test yaptirdim 124 cikti 21 eylul yani bugun tekrar baktirdim 275 cikti rabbim tum isteyenlere yasatsin Rabbime binlerce sukurler olsun belirti olarakta sol kasik tarafimda surekli ince bir sizi goguslerde dolgunluk uclarinda hafif bacaga inen agri vardi hatirladiklarim bu kadar. Rabbime emanetttt
Bence de erken davranmışsın. Unut o testi, bebeğini üzme lütfen. Doktor ne gün dediyse o gün yaptır. Ben de çok merak ediyorum ama susup oturuyorum işte. Erken yaparsam beneklibonibon küsecek zaten.
Boniboncum sen neden test yaptırmıyorsun bugün? Çatlıcaz şurda. Hem bugün test günün, hem de bekliyosun. Güzel haberler duymaya ihtiyacım var.
Bugün sol göğsüm sızladı ara ara. Sancılara devam. Senin ne durumda sancıların?
Sen de yaptır, ben sizden daha mı heyecanlıyım. Beneklibonbon da sen de yaptırın testlerinizi, çatlıyorum meraktan.
Kuzum dedim ya acile gitmek istemiom pzt kendi kliniğimde yaptırcam dieeeeee
Dün patlicak gibi olan sancılarım geçti ara ara ince iğne batması gibi oluo ama onuda normalde dikkat etmesem farketmem
Jel bugun kahverengi karışık geri geldi zaten
Memelrim kocaman şiş ama diorum ya yarın zaten adet günüm klasik adet belirtilerim bunlar benim bitek memelerim bu kdracımazdı onuda hormonlara bağlıyorummmmm
O kada eminimki negatiften inan test mest yok gözümde yarın bile gitmeyebilirim o kadar içimde yokkk
selam kızlarrrr :)))
akmelek testini erken yapmış, erknden üzülme moduna geçmişsin... hiiiiçççç gerek yoktu bence, neyse yaptın bari bu sonuca takılma. 3. gün 12. gü sonuç alırsın canım. oda idrar değil kanda :)))) o yüzdan, idrar testlerinden topluca nefret ediyor ve elimizi sürmüyoruz topic olarak :)))) dimi elmaveturta
akmelek testini erken yapmış, erknden üzülme moduna geçmişsin... hiiiiçççç gerek yoktu bence, neyse yaptın bari bu sonuca takılma. 3. gün 12. gü sonuç alırsın canım. oda idrar değil kanda :)))) o yüzdan, idrar testlerinden topluca nefret ediyor ve elimizi sürmüyoruz topic olarak :)))) dimi elmaveturta
Dün patlicak gibi olan sancılarım geçti ara ara ince iğne batması gibi oluo ama onuda normalde dikkat etmesem farketmem
Memelrim kocaman şiş ama diorum ya yarın zaten adet günüm klasik adet belirtilerim bunlar benim bitek memelerim bu kdracımazdı onuda hormonlara bağlıyorummmmm
O kada eminimki negatiften inan test mest yok gözümde yarın bile gitmeyebilirim o kadar içimde yokkk
Aaaaa şok oldum tatlim senden boyle hic içimde yok demen filan beni üzdükorktugun icin mi neden boyle soyluyorsun tatlim
canım kivi, soğan ve sarımsak hemen ayağa kaldırıyor ama tabi bu aşamada kullanılması sakıncalı olur mu bilmiyorum
evet negatif... sanırım Rabbim önce sabrını verdi sonra hayırlısını. inşallah sonraki son denemem olur ve hatta kimbilir belki de gerek bile kalmaz :)))) Rabbim ol der oluverir dimi :) gerçi bu benim için bilimsel olarak pek mümkün görünmüyor ama, bilimin de "mucize" dediği bi çok şeye tanık olmuyo muyuz????cnm evet erken yapmışım sanırım.takmamaya çalışıcam.ama moralmen çok çöküğüm sanırım ilaçlardantamam direk kanda bakalım inşallah hayırlı güzel bir sonuç alırım.cnm seninde negatif çıkmış sanırım.allahım sabır versin inşallah tez zamanda kucağını doldursun.başka ne denirki?
yaaaaa insan hep en sevdiklerinden mi çekiyo nedir anlamadım yaaaaa
geçen haftalarda naza diyodum ki, belirtim yok, bende kesin yok falan derken, saçmalama negatif düşünme diyeeee diyeeeee bi hal olmuştum. hatun pozitifi gördü, şimdi kraliçe hatun başladı..... bende negatif düşüncem lan bi daha ki sefere.... bakalım uğraşması kolaymıymışşşşş..... ömrümü yediniz ömrümüüüü.... asıl seni havuza atmak lazım hemde kar yağarken, bursada
Senin de kahverengi akıntın oldu sayılır bu durumda. Sen de hamilesin yani. Benim yok kahverengi akıntım , kıskandım mı ne! Allah'ım inşallah hamileyizdir.
Bence de erken davranmışsın. Unut o testi, bebeğini üzme lütfen. Doktor ne gün dediyse o gün yaptır. Ben de çok merak ediyorum ama susup oturuyorum işte. Erken yaparsam beneklibonibon küsecek zaten.
ne bileyim cnm sanki başkalarının belli oluyor diye biliyorum.inşallah öyledir.vardırda ben acele etmişimdir..
Eheheeee, doğru diyorsun, elimi sürmüyorum. bu arada adet olucam sandım ama olmadım, minicik kahverengi akıntı oldu, 9. günüm,.... bu kadar geç akıntı oluyor mu, bana ilk günler oluyor denmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?