2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Boniboncum sen neden test yaptırmıyorsun bugün? Çatlıcaz şurda. Hem bugün test günün, hem de bekliyosun. Güzel haberler duymaya ihtiyacım var.
Bugün sol göğsüm sızladı ara ara. Sancılara devam. Senin ne durumda sancıların?

Kızlar moralim çok bozukbu gün 8.günüm sabah test yaptım negatif3. gün transferim oldu.sanırım olmuycak..

Bence de erken davranmışsın. Unut o testi, bebeğini üzme lütfen. Doktor ne gün dediyse o gün yaptır. Ben de çok merak ediyorum ama susup oturuyorum işte. Erken yaparsam beneklibonibon küsecek zaten.

Çok sevindim canım. Allah kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza.

selam kızlarrrr :)))

akmelek testini erken yapmış, erknden üzülme moduna geçmişsin... hiiiiçççç gerek yoktu bence, neyse yaptın bari bu sonuca takılma. 3. gün 12. gü sonuç alırsın canım. oda idrar değil kanda :)))) o yüzdan, idrar testlerinden topluca nefret ediyor ve elimizi sürmüyoruz topic olarak :)))) dimi elmaveturta

Bence de erken davranmışsın. Unut o testi, bebeğini üzme lütfen. Doktor ne gün dediyse o gün yaptır. Ben de çok merak ediyorum ama susup oturuyorum işte. Erken yaparsam beneklibonibon küsecek zaten.

çok teşekkür ederim cnm çok saol.umarım öyledir.ne bileyim hormonlardanmıdır nedir?bi çok sinirli bi gülüyorum.birde ağlıyorum.allahım sabır versin inşallah.iyiki burası ve sizler varsınız..

cnm evet erken yapmışım sanırım.takmamaya çalışıcam.ama moralmen çok çöküğüm sanırım ilaçlardantamam direk kanda bakalım inşallah hayırlı güzel bir sonuç alırım.cnm seninde negatif çıkmış sanırım.allahım sabır versin inşallah tez zamanda kucağını doldursun.başka ne denirki?

İdrar testleri sabrımızı sınama testleri bence. Bak dolapta varbi tane, yapmıyom. Kesin yaparım diyodum geçen hafta bugünler için. Sabrediyorum valla:))

evet negatif... sanırım Rabbim önce sabrını verdi sonra hayırlısını. inşallah sonraki son denemem olur ve hatta kimbilir belki de gerek bile kalmaz :)))) Rabbim ol der oluverir dimi :) gerçi bu benim için bilimsel olarak pek mümkün görünmüyor ama, bilimin de "mucize" dediği bi çok şeye tanık olmuyo muyuz????

Eheheeee, doğru diyorsun, elimi sürmüyorum. bu arada adet olucam sandım ama olmadım, minicik kahverengi akıntı oldu, 9. günüm,.... bu kadar geç akıntı oluyor mu, bana ilk günler oluyor denmişti

Senin de kahverengi akıntın oldu sayılır bu durumda. Sen de hamilesin yani. Benim yok kahverengi akıntım , kıskandım mı ne! Allah'ım inşallah hamileyizdir.

Ben sana adet oluom diom sen beni duymuonnnnnn kuzum yaaaaaa

Küserim hemde çok fenaaaaaa bak görüosun hiç erken test yapıp hayırla gelen oldu muuuu??

ne bileyim cnm sanki başkalarının belli oluyor diye biliyorum.inşallah öyledir.vardırda ben acele etmişimdir..

Acele etmişin hemde vaya vh benim anladığım idrar yapmışın o hiç çıkmazzzzz

Heeee ya sorma ama bak görüosunuz herkese ders olsun bir kişi yokki şyüuraya erken test yaptım pozif geldi diyen hep üzüntü mutsuzluk endişeee
Sen komuştun mu dr yle ..
Bugun çok huysuzummmmm ay sormayınnnnnn

Eheheeee, doğru diyorsun, elimi sürmüyorum. bu arada adet olucam sandım ama olmadım, minicik kahverengi akıntı oldu, 9. günüm,.... bu kadar geç akıntı oluyor mu, bana ilk günler oluyor denmişti

ah canım seni sana unutmuşum ömrümü yiyenler listesindeeee :))))))

tüm bu yazdıklarınızı bi sonraki denemem de sürekli size söylicem bakalım nolcak, nası teselli etceksiniz; daha güzeli nası hissetceksiniz kendinizi... naz da aynını yaptı benekli de yapıyo sendeeee..... bi relaks yaaaa; başlatmayın hamile naz niyazınızaaa haaaa.... o saydığınız şeyleri yaşayanlar biiiirrrrr biiirrrrr pozitifi gördü dimi? zaten şurda ne kaldı az daha sıksanıza dişinizi, sıkmasanıza canınızı. canınızı sıkcağınıza dişinizi sıkın ayol.... herşey çok güzel olacak. tek gerçek bu.... göbeğinizdekileri üzdüğünüzle kalcaksınız, ve onlarda bunun acısını uykusuz gecelerle sizden çıkaracaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…