2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

kızlarr az önce merkezden aradılar 10 yumurtam da döllenmişş rabbime şükürler olsun transfer günü daha belli değilmiş sabah sabah çok sevindim

kızlarr az önce merkezden aradılar 10 yumurtam da döllenmişş rabbime şükürler olsun transfer günü daha belli değilmiş sabah sabah çok sevindim

çok sevidim canımm :) maşallah

allah hayırlısı ile transferlerinin yapılmalarını güzel haberler almayıda nasip etsin inşallah

çok sevidim canımm :) maşallah

allah hayırlısı ile transferlerinin yapılmalarını güzel haberler almayıda nasip etsin inşallah

sağolasın kuzum ya bende çok sevindim inş sonum da böyle güzel hayırlı biter galiba 5. gün embriyosu olacaklar

maşallah canım bak gördünmü 10 tane çocuğun var çok şükür Yaratan rabbimize
aynen tezyzesi 10 bebişim beni bekliyo çok şükür rabbime darısı başına canım
amin canım benim çok sağol inşallah senin embiriyolarında çok çok kaliteli olurda sımsıkı sararlar seni...

amiiiiiiin bitanem senin de inş böyle haberlerini alacağız

birazda sıkıntıdan galiba ya,evde otura otura sıyırdımm iyicepazartesi işe başlayacam Allahtan,kuzucukların telaşından herşeyi unuturum ben artık

Yok annem sen herşeyi unutursun testi unutman hatta ben sana diyim evin yolunu unutsan hastanenin laboratuarına gidersin o kadar

Amanın amanınnnnnnn bi bebiş dahargeldi hoş geldi sefa getirdiiiiiiiiiii
Maşallah allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsinnn....

Noldu hayırdır anlatsana güzel sonuç aldın unuttun buralaraı ben sana diyimmmm

o zaman bugün yaptırsakk alırdık sonucu dimi

Ahahahahah nazın yazdığını okurken dedimki tamam bizim elenor sultan şimdi çantayı kaptı hastaneye gidio

benimki 5.gün ama drum 12.güne test verdiği için kaldı nedenini bilmiyorum,zaten eşim bıraksa bugün gitcem ama bırakmıyoki

Bak şimdi burda jühaklısın geç vermiş seninki benimki 10.güne verdi ama biz napıoruz ortada buluşup 11.gün yaptırıoruz demi

Kizlar iyi aksamlar.benim de 5.gun embriyosu.gecen hafta cumartesi oldu trsnsferim.persembe gunu de test gunum
merak ta ediyorum ne yapsam acaba.lutfen yardim edin

Yapcak bişiy yoköle merakla el el üstünde oturup bekleyecen bizim gibi ne edekkkkkkkhayırlı uğurlu olsun bu arada inş güzel haberler alırsınnnn

o zaman hamilesiniz ikinizde inşallah canıııımmm..Rabbim nasip etsin

Ağzından bal damlıp dicem ama maalesef ben olmadııma eminlik dercesinde bi hissiyata sahibimmmmm
Güzel dileklerin için allah razı olsunnn

Bende bu ay tedaviye başladım. Dondurulmuşlarla olacak ini. 2 yaşında tüp bebek bir oğlum var :)

Hayırlı uğurlu olsunnnn.. Oğlunda yaşadığın transfer sonrası süreci anlatır mısın birazzzz???

Hayırlı olsun tedavin merakla bekliyoruz gelişmlerini

Bende mikroenjeksiyon yöntemi ile bu pazartesi nasipse iğnelere başlıyorum
hayırlı olur inş... rabbim denk getirsin herşeyini
aman canınızda hazırda bekliyor sıkılmak için derin bir nefes al ve herşeyin yolunda olduğuna inan

@ günaydın kızlar :) salı,çarşamba yada perşembe transferim varmış *.*
çok güzell inş bebiş ya da bebişlerin sana sımsıkı tutunurr

hay maşalllahhhh bebişler yolda inş pozitif sonuç alırsınnn!!

kızlar doktor ugs de bakınca iki tane olgunlaşabilecek yumurta var dedi normalde 7 tane ya da 9 tane görüyolardı daha önceki tüp bebek denemelerimde ..şimdi böyle deyince bi kötü oldum... inş bunlar kaliteli olur da döllenir sonra da tutunur moralimi bozmak istemiyorum gözümü kapatıp tedaviye odaklanmak istiyorum aksi halde strese girip moralimi ve çevremdekilerin moralini bozmaktan başa bişi yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…