• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Arkadaslar ben coktandir girmiyordum internet kotam dolmasina ragmen yazmak sizinle paylasmak istedim 4. Deneme istanbul bahceci klinigi Doktorum Rabbim ondan her iki dunyada razi olsun Mustafa Bahceci tek embryo blast gebelik asisi yapildi 19 eylulde persembe test yaptirdim 124 cikti 21 eylul yani bugun tekrar baktirdim 275 cikti rabbim tum isteyenlere yasatsin Rabbime binlerce sukurler olsun belirti olarakta sol kasik tarafimda surekli ince bir sizi goguslerde dolgunluk uclarinda hafif bacaga inen agri vardi hatirladiklarim bu kadar. Rabbime emanetttt

Merhaba benim de 3. Denemem olucak. Bahçeci umut tüp bebek merkezinde doktorum ulun bey. .. banada gebelik aşısını önerdi. Sen tavsiye ediyor musun? Ben küçük bir umut bile olsa denemek istiyorum.

canım adım öyküm eşimin tolga allah razı olsun cnım bende burda tanıdıgım butun arkdaslarıma hergun edıyorum allahım kabul etsın ınsallah esınde sorun olmaması cok ıyı cnım benım esımde morfolojı sorunu var hernekadar tupte yapsak sekte vurabılıyor secılen spermın dna sını goremıyo cunku doktorlar ınsallah kucaklarımız saglıkla dolar cnım.. sende soylersın ısmını bende ısmınle bagıslarım dualarımı cnım

adım şerife eşimin adı uğur ... şimdiden allah razı olsun canımmm:16:

kızlar doktor ugs de bakınca iki tane olgunlaşabilecek yumurta var dedi normalde 7 tane ya da 9 tane görüyolardı daha önceki tüp bebek denemelerimde ..şimdi böyle deyince bi kötü oldum... inş bunlar kaliteli olur da döllenir sonra da tutunur:16: moralimi bozmak istemiyorum gözümü kapatıp tedaviye odaklanmak istiyorum:32: aksi halde strese girip moralimi ve çevremdekilerin moralini bozmaktan başa bişi yapmıyorum :14::14::14:

Tanıdığım bir arkadaşımın tek yumurtayla bebisi oodu. Olucagi varsa oluyor sakın kendini strese sokma o tedavin için daha olumsuz bir faktör.

canlarrr aradılar, şimdi kapattım. benim için hayırlı zaman bu ay değilmiş. ilaçları bırakcakmışım. yaklaşık 10 gün sonra regl olurmuşum. sonrasını sonra oturup konuşup karar vercez. nazcım lütfen doya doya sevin. ben inanılmaz derecede sevindim senin için. inşallah benim için de dansözlerin oynatıldığı bi zaman olacak. ne haber alırsam alıyım hayırlısını alacağıma eminim demiştim. hayırlı haberle geldim :)

senin durumunu öğrenmek için girdim mutlu haberi alayım bana da umut olsun diye canım benim demek ki hayırlısı böyleymiş senin de dediğin gibi sağlam durmana çok sevindim tez zaman da sevindirici haberlerle gelirsin de bizde seninle birlikte seviniriz inş.

merhaba kızlar dün benim de opu vardı 6 tane yumurta toplandı bugün 16:00 da dr arıcam öğrenicem kaçı döllendi diye gelişmeleri alıcam hayırlısı olsun inş heyecanla bekliyorum RABBİM hepimizin yardımcısı olsun.dr antibiyotikle progeston 200 mg verdi vajinal 3x1

Merhaba benim de 3. Denemem olucak. Bahçeci umut tüp bebek merkezinde doktorum ulun bey. .. banada gebelik aşısını önerdi. Sen tavsiye ediyor musun? Ben küçük bir umut bile olsa denemek istiyorum.

bende bahçeciye gitmek istiyordum ama pazarımızı dolandırıcılara kaptırdığımızdan özele gidemedim bilee:(((( oraya çok iyi diyorlar gerçekten işlerini biliyorlar... param olsa hiç düşünmeden oraya gitmek istiyordum:14::14::14: şimdi devlette yaptırıyorum ama gelişen yumurtam iki tane görünüyor :(( inş sağlıklı bir şekilde gelişir ve döllenirlerr yoksa yine hüsran yaşayacağımm:14: bu 3. denemem olacak...

Yok annem sen herşeyi unutursun testi unutman hatta ben sana diyim evin yolunu unutsan hastanenin laboratuarına gidersin o kadar:9:

Amanın amanınnnnnnn bi bebiş dahargeldi hoş geldi sefa getirdiiiiiiiiiii:49::emir_bebek::nazar:
Maşallah allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsinnn....

Noldu hayırdır anlatsana güzel sonuç aldın unuttun buralaraı ben sana diyimmmm:19:

Ahahahahah nazın yazdığını okurken dedimki tamam bizim elenor sultan şimdi çantayı kaptı hastaneye gidio :20:

Bak şimdi burda jühaklısın geç vermiş seninki benimki 10.güne verdi ama biz napıoruz ortada buluşup 11.gün yaptırıoruz demi:34:

Yapcak bişiy yok:9:öle merakla el el üstünde oturup bekleyecen bizim gibi ne edekkkkkkk:32:hayırlı uğurlu olsun bu arada inş güzel haberler alırsınnnn

Ağzından bal damlıp dicem ama maalesef ben olmadııma eminlik dercesinde bi hissiyata sahibimmmmm
Güzel dileklerin için allah razı olsunnn

Hayırlı uğurlu olsunnnn.. Oğlunda yaşadığın transfer sonrası süreci anlatır mısın birazzzz???

Hayırlı olsun tedavin merakla bekliyoruz gelişmlerini:34:

Kesinlikle katılıyorum hatta benimki o embiryoları haber verme dönemimde hiç geçmediiii amanannnnn:14:

Hayırlı uğurlu olsunnnnn
Ohhhh en güzeliiiiiii allah tamamını sağlıkla getirsin inşşşşşş...

Sıkıntı yok belirti iidir olmayanlar napsın demiiii:32:

Benimde jelim bugun kahverengi kalıntı dolu geldi sıkıntı yok nasip artık bundan sonrasıııı ne edekkkk:34:

Hadi bakalım hayırlısı haber et bizede hergün kaç embiryo kalmış nolmuş ne bitmiş:9:

Şimdiden geçmiş olsun allah sağlıkla tamamına erdirsin inşşşş

Anaaaaaaaam ne güzelllll haberrrr dondurmayada kalcak inş desene ooohhhhh missss:9:

Mide bulantım kasık ağrım herbişiyim geçti cillop gibiyimmmmm jelimde kahverengi kalıntılarla geri geldi yakında adet oldumda derim buraya girip yarın için hiç heyecanlı değilim hatta fgitmsem mi diye biLe düşünüorum temizlikçi gelio onunla birlikte temizlik edebilirim öle delilerim gelik vaziyette şu an:9::32::21:
sağol kuzum inşş rabbim nasip eder :52::52::52:senin hayırlı haberlerini alacağız kısmetse canım :16::16:
hayırlı olur inş... rabbim denk getirsin herşeyini:16:

çok güzell inş bebiş ya da bebişlerin sana sımsıkı tutunurr:16:

hay maşalllahhhh:nazar::nazar: bebişler yolda :emir_bebek::1: inş pozitif sonuç alırsınnn!!
amiiiiiiiiiiiiiin bitanem inşşşş allahım be sefer nasip eder hepimize :21::21::21:
kızlar doktor ugs de bakınca iki tane olgunlaşabilecek yumurta var dedi normalde 7 tane ya da 9 tane görüyolardı daha önceki tüp bebek denemelerimde ..şimdi böyle deyince bi kötü oldum... inş bunlar kaliteli olur da döllenir sonra da tutunur:16: moralimi bozmak istemiyorum gözümü kapatıp tedaviye odaklanmak istiyorum:32: aksi halde strese girip moralimi ve çevremdekilerin moralini bozmaktan başa bişi yapmıyorum :14::14::14:
canım hiç kendini üzme stres yapma rabbim istedikten tek yumurtadan bile verir nasip eder yeter ki yazmış olsun boşun kendini yıpratma kuzum :34::34:
bu gebelik aşısı nedir canım ilk kez senden duydum :44:dr da bana hiç bahsetmedi ne zaman yapılıyo ki bu aşı :44:
merhaba kızlar dün benim de opu vardı 6 tane yumurta toplandı bugün 16:00 da dr arıcam öğrenicem kaçı döllendi diye gelişmeleri alıcam hayırlısı olsun inş heyecanla bekliyorum RABBİM hepimizin yardımcısı olsun.dr antibiyotikle progeston 200 mg verdi vajinal 3x1

hayırlısı olsun canımmm :52::52::52:ini yarın da hayırlı haberler alırısın rabbim yardımcımız olsun :52:bugün benim haberim geldi 15 yumurtamdan 10 döllenmiş :16::16:
benim de bi sürü hapım jellerim makattan fitil ve 2 tane iğnem var :52::52:

hayırlı günler arkadaşlar iyisinizdir inşallah yarın benim transferim var ve çok heyecanlıyım :12: hamdolsun bu zamana kadar bir aksilik olmadı bundan sonra da Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah.. her namazdan sonra eylül ekim topiği için bolbol dua ediyorum Rabbim kabul etsin :31: evde deli gibi temizlik yaptım doğru mu yaptım bilmiyorum :18: benim için yarın gelmez artık.. saat 9'da transferim ama 8 30'da embriyolar için konuşacaklarmış ne komuşacaklar acaba??? birde arkadaşlar duanızı eksik etmeyin. :49::49::49:

hayırlısı olsun canımmm :52::52::52:ini yarın da hayırlı haberler alırısın rabbim yardımcımız olsun :52:bugün benim haberim geldi 15 yumurtamdan 10 döllenmiş :16::16: benim de bi sürü hapım jellerim makattan fitil ve 2 tane iğnem var :52::52:[/QUOTE .!.:
hay maşallah çok sevindim Rabbim daim etsin

slm arkadaşlar...bugün 9. günümdü.ha 9 ha 10 gün , varsa zaten çıkar deyip test yaptırdık koca bir negatifle eve geri döndük..bizim için 3.denemede böylece sona ermiş oldu.......

hayırlı günler arkadaşlar iyisinizdir inşallah yarın benim transferim var ve çok heyecanlıyım :12: hamdolsun bu zamana kadar bir aksilik olmadı bundan sonra da Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah.. her namazdan sonra eylül ekim topiği için bolbol dua ediyorum Rabbim kabul etsin :31: evde deli gibi temizlik yaptım doğru mu yaptım bilmiyorum :18: benim için yarın gelmez artık.. saat 9'da transferim ama 8 30'da embriyolar için konuşacaklarmış ne komuşacaklar acaba??? birde arkadaşlar duanızı eksik etmeyin. :49::49::49:
:nazar:hayırlısı olsun inş transferin sorunsuz geçer bebişin yada bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar :16::16:duaların için allah razı olsun dualarımız hepimizin için canım allahım hepimize evlatlarımız nasip etsin :21:
hay maşallah çok sevindim Rabbim daim etsin

amiiiiiiin kuzum :38:

slm arkadaşlar...bugün 9. günümdü.ha 9 ha 10 gün , varsa zaten çıkar deyip test yaptırdık koca bir negatifle eve geri döndük..bizim için 3.denemede böylece sona ermiş oldu.......

yooo, yanlışın var canım benim ,9. gün kanda çıkmayıp 12 gün kanda çıkan çoooook insan var..tekrar yap lütfen . bak benimde adet sancım başladı,9. günüm Benim de, napiim, altıma ped koyup, Cevahir en gezmeye gidiyorum

günaydın kızlar bugün 10.gün ve hala belirti yokk,neyse benekliboniboncum gider testi yaptırırdım vallahi ondan sonra üzüleceksem üzülür sevineceksem sevinirdim ama böle belirsiz bekleyiş çokk zorrrr:52:gidemiyorum işte burda bi tane hastane var acile gitsem yaparlarmıkii

yooo, yanlışın var canım benim ,9. gün kanda çıkmayıp 12 gün kanda çıkan çoooook insan var..tekrar yap lütfen . bak benimde adet sancım başladı,9. günüm Benim de, napiim, altıma ped koyup, Cevahir en gezmeye gidiyorum

benim dondurulmuş 5. gün embriyosuydu cnm sanmıyorum çünkü daha öncede yaşadım bu anı......

Back