2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Tatlım ya, senin bukete yazdığı tebrik mesajını buket sana yazmış gibi okudum ve sen de test yaptın sandım :) ama olsun Allah söyletti bana işte. Demekki arkası olacak bu tebriğin inşallah :)

ay devrelerim yandı valla, gripten hatlar karıştı, inşallah canım, Allah söyletmiş gerçekten.. akşam akşam moralim düzeldi

Geçmişe hızlıca göz gezdirdim. Hamilelerimiz artıyor Allah inşallah hepimizin kucaklarını 9 ay sonra çifter çifter doldurur.
Ben de adet oldum, dondurulmuş tedavisi göreceğim için dün itibariyle bant ve coraspin kullanmaya başladım. Hakkımızda hayırlısı olsun. O da bebişli ve tez olsun :)

canım adım öyküm eşimin tolga allah razı olsun cnım bende burda tanıdıgım butun arkdaslarıma hergun edıyorum allahım kabul etsın ınsallah esınde sorun olmaması cok ıyı cnım benım esımde morfolojı sorunu var hernekadar tupte yapsak sekte vurabılıyor secılen spermın dna sını goremıyo cunku doktorlar ınsallah kucaklarımız saglıkla dolar cnım.. sende soylersın ısmını bende ısmınle bagıslarım dualarımı cnım

Aaaa bebis var bebis :)) hadi insallah canim iyi haberlerini aliriz insallah bende hic belirti yok tek gogusum agriyor oda transferden oncede agriyor du:)

Selam arkadaslar,

Transferden sonraki 5. gunum.... Zaman gecmek bilmiyor!!! Benim ilk gunden beri kasiklarimda, belimde sanci var, adet sancisi gibi. Sanki her an adet olacakmisim gibi hissediyorum!!!

Umarim hepimiz guzel haberler aliriz.

Sevgiyle kalin x

Umarım tevadinin sonucunda hayırlı haberler alırsın merak ediyorum agrıların varmı ben iğnelerime pazartesi başlayacagımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…