- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #3.461
Tatlım ya, senin bukete yazdığı tebrik mesajını buket sana yazmış gibi okudum ve sen de test yaptın sandım :) ama olsun Allah söyletti bana işte. Demekki arkası olacak bu tebriğin inşallah :)
çok yoruldum, ben izninizi istiyorum kızlar, yarın görüşürüz. iyi geceler Allah rahatlık versin
canım ben ankaradayım.. onda sıkıntı yok çok şkür... benim yumurtalıklar zayıf çalışıyoduaların için allah razı olsunnnnnn... bende dua ederimm... ismini söyle ona göre deyimm... rabbim hepimizi selamete erdirsin!!!
35 yaş üstüne 2 embiriyo koyuluyo zaten ama bazı doktorlar insiyatif kullanıp 35 yaşın altındakilerede koyabiliyo bana ilk denemede tek koyuldu şimdi Allah nasip ederse 2 tane transfer edilicek evet şansı dahada arttırıyo diye düşünüyorum ben.
Allah yardımcımız olsun inşallah.Bugün ilk iğne ile başladık.Tahliller istediler.doktorum ile görüştüm.2embriyo koyacağız dedi.şansı arttırıyormuş.iyi haberleeimizi veririz inşallah,transfer ne zamam olacak sizin?
o zaman testin gününü bekle canm sabırlı olun bence cünkü kiminin negatif cıkıp daha sonra pozitf cıkabiliyo ben cok okudum böle yazılar. Benim kasıklarımda cok kasılmalar oluyo gögüslerm sızlıyo elleyemiyrum bide acayip iştahım acıldı heran bşeyler yemek istiyrum canm
Allah yardımcımız olsun inşallah.Bugün ilk iğne ile başladık.Tahliller istediler.doktorum ile görüştüm.2embriyo koyacağız dedi.şansı arttırıyormuş.iyi haberleeimizi veririz inşallah,transfer ne zamam olacak sizin?
Hadi hayirli olsun canim tedavintedavi goz açıp kapayincaya kadar geciyor ama transfer sonrasi hic geçimiyor
Arkadaşlar selam ,Tüp bebek tedavisine yarın itibarı ile başlıyoruz.ama inanılmaz heyecanlıyım.1 kez aşılama da denedik ama olmadı.Tüp bebek tedavisine başlıyoruz ama yumurta toplama aşaması beni biraz ürkütüyor nedense.bu konuda görüşlerinizi ve deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum.[/QUOTE
Hayırlı olsun canım, korkmana gerek yok zaten yumurta toplanırken anestezi yaptıkları için bişeyden haberin olmayacak, ama yumurta geçen yıl ben 1. denememi yapmıştım toplandıktan sonra benim çok ağrım olmuştu 20 yumurtam toplanmıştı aslında yumurtan ne kadarsa o kadar iğne giricek demek bakalım ama herşeye değer bebeğimiz olursa benimde muhtemelen salı günü toplanıcak yumurtalarım bakalım...
inşallah bebiş haberlerini ilk önce senden alalım sonra darısı başıma.ben aşılama yaptıemıştım daha önce olmadı.doktorumda uygulamada da ağrı oluyor onun için anestezi şart dedi.inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımız olsun
Hadi hayirli olsun canim tedavintedavi goz açıp kapayincaya kadar geciyor ama transfer sonrasi hic geçimiyor
Evet canım tahmin edebiliyorum en zoru da heralde transfer sonrası beklemek.bir de transfwrden sonra yatak istirahati diyorlar.kimi doktorlar ilk 3gün diyor ne kadar süre yatmak gerekiyor acaba?
Evet canım tahmin edebiliyorum en zoru da heralde transfer sonrası beklemek.bir de transfwrden sonra yatak istirahati diyorlar.kimi doktorlar ilk 3gün diyor ne kadar süre yatmak gerekiyor acaba?
Ben hiç yatmadım günlük hayata devam.. Doktorun tek tavsiyesi agır kaldırma demek oldu geri herseyi yapabilirsin dedi.. Bende oyle yaptım cok sükür bebeklerim benimle..
cnm dokununcamı ağrıyo yoksa normalde hissediyomusunn
Selam arkadaslar,
Transferden sonraki 5. gunum.... Zaman gecmek bilmiyor!!! Benim ilk gunden beri kasiklarimda, belimde sanci var, adet sancisi gibi. Sanki her an adet olacakmisim gibi hissediyorum!!!
Umarim hepimiz guzel haberler aliriz.
Sevgiyle kalin x
az önce 1 mercimek tanesi kadar kahverengi damla geldi. canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?