2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

5. Gün transferini alırdınız 9. Gün.

Son 3 gün içerisinde ben ve buketak38 buna örneğiz. Buketin de pozitif bu arada. Akşam paylaşmış sizinle ama kimse dikkat etmedi sanırım.

benimki 5.gün ama drum 12.güne test verdiği için kaldı nedenini bilmiyorum,zaten eşim bıraksa bugün gitcem ama bırakmıyoki

valla evet maddi manevi zor başkalarına olmadığını söyleyince aaaammmaaaaaan üzülme bidaha yaparsın diyolar . okadar basit geliyo herkese. valla bizde kredi çektik napalım.. millete laf anlatamam zaten kimseyede Allahım muhtaç etmesin...

benim bebişlerim ile 8.günüm,ben üşüttüm maalesef.. grip olmamam gerek ama çok geç...

oyyyy maşallah :) olsun annecik bol bol c vitamini al meyve ye tatlım bişicik olmaz korkma bak hayırlı geldi msjın sana vitamin al derken kendi vitaminimi içmeyi unuttuğumu hatırladım ay aklım karışıyor artık 6 kere vajinal tablet folik asit vitamin presteron ilacı ağrı kesici o bu derken *.*

öyle hayatım yaşayan bilir, sadece duygusal yönü yok ki cidden masraflı bir tedavi ve çok kısa zamanda yapıyorsun ödemeyi ha deyince yapılmıyor ki o nedenle bir yandan tutsun diye dua ederken diğer yandan aman fazla olsunda dondurulsun bir sonrakine daha az masraf çıksın diyorsun, allah yardımcısı olsun bu yolda emek veren herkesin

Kizlar iyi aksamlar.benim de 5.gun embriyosu.gecen hafta cumartesi oldu trsnsferim.persembe gunu de test gunum
merak ta ediyorum ne yapsam acaba.lutfen yardim edin

Valla ekdnin de benimde o dediğinden değillll bizim o sende olanıda bardı geçti bu bikaçgünlük yeni başlayan diğerinden daha değişik bişiy

Aaaa yeni fark ettim :)) çok sevindim gerçekten. Maşallah, maşallah... Sağlıklı, hayırlı olur inşallah. Tebrikler :)))

Tatlım ya, senin bukete yazdığı tebrik mesajını buket sana yazmış gibi okudum ve sen de test yaptın sandım :) ama olsun Allah söyletti bana işte. Demekki arkası olacak bu tebriğin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…