- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #3.441
benim bebişlerim ile 8.günüm,ben üşüttüm maalesef.. grip olmamam gerek ama çok geç...geçmiş olsun, yumurta toplama işlemi sonrasında mısın, transfer mi canım? ateşini kaç ölçtün
5. Gün transferini alırdınız 9. Gün.
Son 3 gün içerisinde ben ve buketak38 buna örneğiz. Buketin de pozitif bu arada. Akşam paylaşmış sizinle ama kimse dikkat etmedi sanırım.
bende şimdi ondan korktum gaz sancısı gibi bi sancı var sabahtan beri annem kayısı kompostosu yapmış onu içtim kabız filan olmayayım diye
biz 7 yıldır çocuk istiyoruz ama imkanlarımız şimdi uygun oldu tüp bebiş için o nedenle dondurulmak içinde kalsın istiyorum tekrar herşeye başla sıfırdan falan çok zor olur bizim için işin hem manevi yanı var hem maddi zor işler :) hakkımızda hayırlısı allah yüzümüzü güldürsün inşallah :)
benimki 5.gün ama drum 12.güne test verdiği için kaldı nedenini bilmiyorum,zaten eşim bıraksa bugün gitcem ama bırakmıyoki
benim bebişlerim ile 8.günüm,ben üşüttüm maalesef.. grip olmamam gerek ama çok geç...
benim bebişlerim ile 8.günüm,ben üşüttüm maalesef.. grip olmamam gerek ama çok geç...
valla evet maddi manevi zor başkalarına olmadığını söyleyince aaaammmaaaaaan üzülme bidaha yaparsın diyolar . okadar basit geliyo herkese. valla bizde kredi çektik napalım.. millete laf anlatamam zaten kimseyede Allahım muhtaç etmesin...
canlarım o göğüs ağrıları ilaçlardan oluyo bence çünkü bakın mesela benim daha yumurtam bile toplanmadı ama çok ağrıyo... yani belirtisi olmayanlarda hamile oluyo ona kafanızı takmayın derim... boşuna stres yapmayın belirtiniz hiç yoktur birde bakmışsınız test günü pozitiiiifff inşallah hamile kalırsınız inşallah....
geçmiş olsun inşallah yarına bişeyciğin kalmaz bol bol c vitamini al da hemen iyleş oldumu canıııımmm
Valla ekdnin de benimde o dediğinden değillll bizim o sende olanıda bardı geçti bu bikaçgünlük yeni başlayan diğerinden daha değişik bişiy
inşallah, çünkü çok korkuyorum, ateş ve grip bebişlerime zarar verir diye..
.inşallah, çünkü çok korkuyorum, ateş ve grip bebişlerime zarar verir diye..
Aaaa yeni fark ettim :)) çok sevindim gerçekten. Maşallah, maşallah... Sağlıklı, hayırlı olur inşallah. Tebrikler :)))
Aaaa yeni fark ettim :)) çok sevindim gerçekten. Maşallah, maşallah... Sağlıklı, hayırlı olur inşallah. Tebrikler :)))
Bende bu ay tedaviye başladım. Dondurulmuşlarla olacak ini. 2 yaşında tüp bebek bir oğlum var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?