• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Elanor sende havuza atılmak isteyenlerdensin galiba :47:otur oturduun yerde koca sözü dinke bakemmmm aaaaaaaaa
Benimde 9.günğmmüş şimdi sen söleyince saydım benim niye test günüm erken hepinizden ay neyim doğruki desene:9:

Bugun gene sıkıntılardayım sabah annemlen kuaföre gidelim dedik malum ben almk başını gidiyorum bakım konusunda tam çöp kadın oldum:9: eee hadi kahvaltıyıda en sevdiğim börekçide edelim dedik benim önüme börek bi geldi kıyması ekşi ekşi kokuo çocukluumdan beride giderim hani hiç böle şey olmadı annem baktım yio dedim bu kokmuo yoooo hersamanki gibi dedi neyse ben yiyemedim poça yedim sade anca sonra dolmuşa kadar yürütemdim kasıklarım nasıl ağrıo iki büklüm ol patla o derece eve gelir gelmez annemin paket ettirdii böreği aaaa ne güzel kokmuo ya die yedim şimdi gene ağzıma gelio bütün kıymaları nerden yediysem die kendime küfür halindeyim kasıklarımda çok ağrıo memelerim allahlık patlicak zaten dünden beri adet olmama bi iki gün var çok korkuyorummmm bütün belirtilerim ortaya dökülüyor bir bir hayır inanın hazırım negatife azcık üzülür geçerim ama şimdi gene sıkıntılanıom işte anlamsız nolcaksa olsun demi işte böle benim günlüğümmmmmm budur :9:
Ece den ayşegüleeeeeeeee sesimmm gelüyürrrr müüüüüüü nerdesin cicimmmmmmmm bensiz yusuf ediosan vallahi küserimmm ahanda sölüoooommmmmm:47::56::9:

evettt ben bayılırım havuzaa,oda beni dinlesin,bütün gün yatıyo sanki bu kadar işlemi yaptıran kendisi:41:ben daha hamile olup olmadığımı bilmeden dokuz doğuruyom burda o yatıyoo:47:

bendede dün başladı,arada bi uğrayıp gidiyo,ay keşke benimde evde testim olsaydı hemen 3er 5er yapardım:1:

Üçer beşer hem de? Canım ya güldürdün beni, Allah da seni güldürsün. Test var ama zaten negatif rüya gördüm, bşr de iki gündür ara ara ağrılarım var. Korkuyorum teste de.

Arkadasim benim de 17.sinde 2.gun dondurulmus,3.gun transferi.benim hichir belirtim yok bi de ustune hastayim burun akintisi halsizlik.butun gun yattim.herkese gore belirtiler farkli oluyo.pozitif dusun.guzel haberlerini bekliyoruzz

Sagol cnm inşallah hepimiz hayirli güzel sonuclar aliriz.insanin elinde degil durmadan belirti ariyo kendinde.rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

canm telden griyorum ben slıntı ile cvplaya basıyorum ama olmuyo gene. Evet 24 ü test günüm ama eşim dayanamadı dün götürdü sonucu da 11.57 cıkonca aglamaya basladı baba olmayı cok istiyo. Neyse nerde yaptrdn bide kacıncı denemen canm

İlk denemem canim daha kayseri memorial de yaptiriyorum.ay canim ayni benim esimde gidelim test yaptiralim sonucu sana soylemem diyor;) ellerin cocuguna bakislarini gordukce icim sizliyor ; ( sen nerde yaptirdin kaçıncı

KiZlar opudan ciktim bende cok sukur,, ama maalesef 7 yumurtam taoplandi :( bos cikanlar olmus 10 lu rakamlarda bekliyorduk. Biraz moralim bozuldu ama doktor hepsi olgun merak etme dedi insallh hersey yolunda gider..
ALlah yardimcimiz olsun..
hayırlısı olsun bitanem çok şükür atlattık sonun da yolun sunun yavaş yavaş ilerliyoruz rabbimin izniyle :16::16:yumuttanın çok olması önemli değil ki bitanem kaliteli olması önemli :52::52:sen hiç moralini bozma kuzum :38:
Gecmis olsun cnm benimde ayildiimda adet sancisi gibi bi sancim vardi sma kahvaltimi yapinca biseyim kalmadi. Bana ptesi haber vericekler durumu, o gun karar verilicek sali cars yada pers olabilirmis transferim, senin adinada cok sevindim 15 cok ii masallh ins hepsi kaliteli dollenir cnm
aynen canım benim de öyle ama biraz fazlaydı hemşire kalçadan bi ağrı kesici yaptı sonra rahatladım yumurta fazla olunca böyle ağrı oluyomuş :31:bana da çay ve kahvaltı verdiler sonra kendime geldim :56:inş yumoşlarımızın hepsi döllenirler canım :52::52:
hadi geçmiş olsun tatlım en önemli aşamayı atlattın darısı bana artık inşallah güçlü ve sağlıklı embiriyoların olur innnnnşşşşalllaaahhhh..:16::16::16::16::16::16:
sağolsın bitanem darısı inş senin de başına :16::16:gerçekten hiç korkulcak abartılcak bişey değil çok rahat ol :34::16::52:inş bitanem bakalım yarın ne haberler gelecek :18:
üşütmüşüm, grip ile nezle arası bişi oldum, ateşim var terliyorum, boğazım ağrıyor. bu çok kötü oldu. kızım çay yaptı içine karanfil, tarçın çubuğu, zencefil attı. limon sıktı onu içiyorum, valla bakımım kızıma kaldı, çocuk herşeye koşturuyor, hakkını ödeyemem, her yediğime karışıyor, lisede çocuk gelişimi bölümündeydi.her şeyi biliyor, üniversitede arkeoloji okuyor şimdi. ama sürekli şunu yeme, içme valla şişirdi beni.
çok geçmiş olsun kendine ve bebişine dikkat et sen ona lazımsın annesi :21::21::21:
Benim de 9. günüm ve iki gündür var o ağrılar :(( evde bir tane testim var aslında. Bu akşam elim gidecek sanki teste.

hayırlı sonuçların olur canım rabbim inş nasip etmiştir :16::16:

İlk denemem canim daha kayseri memorial de yaptiriyorum.ay canim ayni benim esimde gidelim test yaptiralim sonucu sana soylemem diyor;) ellerin cocuguna bakislarini gordukce icim sizliyor ; ( sen nerde yaptirdin kaçıncı

Benim eşim de sakın erkenden test yaprırma, diyor. Gizli gizli test yaptırmamdan korkuyor :)

Benim eşim de sakın erkenden test yaprırma, diyor. Gizli gizli test yaptırmamdan korkuyor :)

Ben istesemde gidemem kayinvalidem var yanimda ;) ev hali ayaga kalkarken nereye gidiom die bakiyorlar;) transfer oncesi gider gizli gizli yaptiririm diyordum simdi olumsuz bişey olur yıkılırm diye cok korkuyorum;(

Ben istesemde gidemem kayinvalidem var yanimda ;) ev hali ayaga kalkarken nereye gidiom die bakiyorlar;) transfer oncesi gider gizli gizli yaptiririm diyordum simdi olumsuz bişey olur yıkılırm diye cok korkuyorum;(

of şu kayınvalideler, kocanla 2 dakika markete diye çık.. kocan söylesin, anne sen otur biz geliriz falan diye..

Benim de 9. günüm ve iki gündür var o ağrılar :(( evde bir tane testim var aslında. Bu akşam elim gidecek sanki teste.

Bak vallahi elin giderse o teste o elin işten çıkmasın inş :47:bi dur ya bak ben burda patlicam zatennnn bildiğin adetin ilk gün ağrısı yaşıorum aaannnnnaaaaammmmmmmm midem bulanmıo ama geçti bi sürü yemek yidim:56:vak valla küserim salı günnden önce test yaparsan bu bizim kaçıncı günümüz ayrıca 10 mu 9 mu??

Arkadaşlar, rüyamda bitkisel test diyebir gebelik testi yaptırdım, neyse artık o, sonuçsa negatifti. Acaba beynim beni negatife mi hazırlıyor? Salı günü yaklaştıkça durgunlaşmaya başkadım.

Bitkisel febelik testi diye bişiy olmadığına göre popon açıkta kalmışşşş:9:

bendede dün başladı,arada bi uğrayıp gidiyo,ay keşke benimde evde testim olsaydı hemen 3er 5er yapardım:1:

Ay bak ben sana demedim mi daha sabah test mest yokkkkkk:47:hadi tamam kıskan benimle aynı gün ettir testini izin verdimmmm:9:

cnm bemimde 5.gün embriyosu ama banada salı gününe test verdi ama ben pazartesi yaptırcam,hastane okuluma yakın hemen gidip yaptırcamm

Pazartesiden önce yaptırmadaaaaaa bak hem pazartesi benim adet günüm valla ben ne edem yazık banadaaaa

evettt ben bayılırım havuzaa,oda beni dinlesin,bütün gün yatıyo sanki bu kadar işlemi yaptıran kendisi:41:ben daha hamile olup olmadığımı bilmeden dokuz doğuruyom burda o yatıyoo:47:

Dokuz doğuran benim asıl patlicam diom yinede gıkım çıkmıo oturuommmmmmm:27:

Korkma kuzummmmm tuttu bile inşallah bebişin sıkıntı stres yokkkkkk herkes sakiiiinnnnn:16::16::16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Unuttun mu bizi yoksaaaaa:43::43::43::43::43:
Kendine biraz zaman istedin bunları görmek istemiosan anlarımda yinede çabuk gel ben şimdiden ösledim seni çokkkkkk:50::5:
Hem bak sölüom gelmezsen teste falan gitmem:47:

gözün aydın canm :46:kaçıncı günün bu gün senn kaçıncı gün embriosuydu bu arada ilk testinmi

canım, tekrar hayırlı olsun, Allah analı babalı sağlıklı mutlu büyütsün

Ben testi yapali baya oldu 2 Eylül'de.. İlk tüp ve ilk hamileliğim 5. gun embriyosu 24 agustosta transfer oldum..allah size de nasip etsin hayırlısıyla..

Back