2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

ne güzel iyi bi yer sanırım işte ben denizlide olduğum için maddi durumumuz istanbul için nasıl olur onu da düşünüyorum. benimde amh 0.55 ti sen şuan hamilemisin yoksa beklemedemi? ayrıca bitkisel bişeyler kullandın mı

hiçbir bitkisel ilaç kullanmadım, ayın 26. da testim var .fiyatları daha önce yazmıştım, önceki sayfalardan okuyabilirsiniz

canım bu amh testinde üst sınır kaç olması lazım benimde fsh arada 12 falan oldu amh yaptırdım ama referans aralığı yazmıyor.doktorumda yorum yapmadı.

Son düzenleme:
canım bu amh testinde üst sınır kaç olması lazım benimde fsh arada 12 falan oldu amh yaptırdım ama referans aralığı yazmıyor.doktorumda yorum yapmadı.

dünyada 1 in altına tüp bebek başlamayın diyorlar. bazı kaynaklar 0.70 diyor. benim doktor elimizi çabuk tutalım dedi. polip ameliyat sonrası 2 ay dinlendim ve 2. adetim 3.günü hemen iğnelere başladım.

kızlar slm nasılsınız bugün,benim 9.gün bugün adet olacakmışım gibi ağrılarım ar eşime idrar testi al diyorum almıyo,inat işte

benim fsh ve diğer hormonlarım normaldi canım, amh 1 in altı düşük.
inşallah sonucun olumlu olur. teşekkür ederim cevapların için

sağol canım amin inşallah, senin de tutar ve olur inşallah

Kizlarrr cok sukur opum sorunsuz gecti cok az bi agrim oldu oda normalmis :) 15 yumosum toplanmiss yarin haber verecekler kaci dollenmis kaliteli diye :))))

Elanor sende havuza atılmak isteyenlerdensin galiba otur oturduun yerde koca sözü dinke bakemmmm aaaaaaaaa
Benimde 9.günğmmüş şimdi sen söleyince saydım benim niye test günüm erken hepinizden ay neyim doğruki desene

Bugun gene sıkıntılardayım sabah annemlen kuaföre gidelim dedik malum ben almk başını gidiyorum bakım konusunda tam çöp kadın oldum eee hadi kahvaltıyıda en sevdiğim börekçide edelim dedik benim önüme börek bi geldi kıyması ekşi ekşi kokuo çocukluumdan beride giderim hani hiç böle şey olmadı annem baktım yio dedim bu kokmuo yoooo hersamanki gibi dedi neyse ben yiyemedim poça yedim sade anca sonra dolmuşa kadar yürütemdim kasıklarım nasıl ağrıo iki büklüm ol patla o derece eve gelir gelmez annemin paket ettirdii böreği aaaa ne güzel kokmuo ya die yedim şimdi gene ağzıma gelio bütün kıymaları nerden yediysem die kendime küfür halindeyim kasıklarımda çok ağrıo memelerim allahlık patlicak zaten dünden beri adet olmama bi iki gün var çok korkuyorummmm bütün belirtilerim ortaya dökülüyor bir bir hayır inanın hazırım negatife azcık üzülür geçerim ama şimdi gene sıkıntılanıom işte anlamsız nolcaksa olsun demi işte böle benim günlüğümmmmmm budur
Ece den ayşegüleeeeeeeee sesimmm gelüyürrrr müüüüüüü nerdesin cicimmmmmmmm bensiz yusuf ediosan vallahi küserimmm ahanda sölüoooommmmmm

Kizlarrr cok sukur opum sorunsuz gecti cok az bi agrim oldu oda normalmis :) 15 yumosum toplanmiss yarin haber verecekler kaci dollenmis kaliteli diye :))))

çok şükür darısı transfere hamılelıge ve kucagına almya inşallah tatlm agrın bıraz olur hatta kanamada olbılır ama artık bol su iç tamammı yoksa yumoşalrının yerlerı sıvı toplar ve yapılmaz bılgn olsun canm bnm usutmemeye dıkkat et balık tavuk bol tuket narda ye

Hayır ı olsunnnc anım allah hayırlı embiryo haberleri nasip etsin bol bol su bol bol dinlenmek bebişleri alana kadarrrr

hadi bakalım hayırlısı canım. kaçında transfer olucaksın
Sagol canim ins hayırlı olur:) dr sali gunu dedi ama daha net değilmiş 5. Gune giderse perşembe olacakmış
Amiiiiiin bitanem ins.su an için kanamam yok.tamam canim sıvı almaya dikat ederim
Hayır ı olsunnnc anım allah hayırlı embiryo haberleri nasip etsin bol bol su bol bol dinlenmek bebişleri alana kadarrrr

Tsk ederim bitanem ins hayırlı haberler olur:)

Kizlar meraba nasilsiniz bugün aklimi birseyler kurcaladi embiryolog bana egilme uzanma dedi misafirlerim vardi malum kimse bilmedigi icin uzanamasim ayakta kald egildim kalktim cok korktum transferimin 7.gununde oldu bunlar yani dun sizde bisey olur mu

KiZlar opudan ciktim bende cok sukur,, ama maalesef 7 yumurtam taoplandi bos cikanlar olmus 10 lu rakamlarda bekliyorduk. Biraz moralim bozuldu ama doktor hepsi olgun merak etme dedi insallh hersey yolunda gider..
ALlah yardimcimiz olsun..

tutunduysa ilk yarım saat ile 24 saat arasında tutunuyor zaten.ağır kaldırma ve çok yorulma ..eğilmekle bişi olmaz.ama ilk gün dinlenmeli mutaka

Gecmis olsun cnm benimde ayildiimda adet sancisi gibi bi sancim vardi sma kahvaltimi yapinca biseyim kalmadi. Bana ptesi haber vericekler durumu, o gun karar verilicek sali cars yada pers olabilirmis transferim, senin adinada cok sevindim 15 cok ii masallh ins hepsi kaliteli dollenir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…