- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #3.301
bugün Beşiktaşın cumartesi pazarı. pazara gittim bir iki bir şey aldım kızıma taşıttım valla, neyse ki ağır değildi. eve geldim uzandım, epey muhabbet olmuş. ayın 26 sında test olacak olan var mı
ben geldim kızlar, feci halde şişiğim :/ 8 yumurtam toplamdı çok az değil mi? moralim çok bozuldu ya
geçmiş olsun çok canın yanıyomu canım ağrın varmı... 8 de az diyil ayrıca moralini bozucak ne var... inşallah hepside güzel embiriyolar olur Allahım nasip etsin inş
geçmiş olsun çok canın yanıyomu canım ağrın varmı... 8 de az diyil ayrıca moralini bozucak ne var... inşallah hepside güzel embiriyolar olur Allahım nasip etsin inş
neden üzülüyorsun canm dua et hepsi yaşasın 8 çocugun var desenebu araada bol su iç ve kendini sıcak tut yumoşalarının yerı dolsun yoksa transfern olmaz allah korusun
8 yumurta gayet güzel ayrıca sayı değil kalite önemli canını sıkma ben ne yapayım benim hiç yumurtam olmadı toplanamadı yarım kaldı tedavim
bnm 30u canm sen bnden 4 gun önce verecen mutlu haberi inşallh o zaman
amin canım hepimize versin Yaradan inşallah, aldım ceviz, habire yiyorum vitamin olsun diye
çok üzüldüm canım ya, sende moralini bozma nolur, şimdi ne durumdasın tedavide? tekrar mı deneyeceksiniz ilaçları
bi prof la görüştüm duydun mu bilmiyorum anatolia tüp bebek merkezi ankarada.ben denizlide yaşıyorum yaş24. o doktor zamanla yarışıyosun dedi en erken kasımda tekrar tedavi olmalısın yoksa çok geç olabilir şuan bi umut var dedi ama tam kesin değil pozitif sonuç alabilmem yumurta kapasitesi azalmış, kist sorunumda var 45 yaşında birinin yumurtasına sahipmişim ilaç kullanmak fayda etmez dedi geri döndürülemezmiş. kasımda tekrar tedavi olacağım ama eşimde 6 ay askere gidecek doktor geç kalırız karar sizin diyo ne yapcağımızı şaşırdık sperm dondurma yöntemi varmış onu araştırıyoruz sizde biliyosanız bu yöntemle olabilir mi? ya da bana önerebileceğiniz tüp bebek merkezi var mı? doktor her yerde tüp bebek yaptıramazsın riskli bi hastasın diyor bana... işte böyle
ya nebileyim herkesin 15-20 tane toplanmış şimdi bunların hepsi döllenmez döllenenlerin içinden hepsi 1. kalite çıkmaz :/ endişelendim işte inşallah allahım ya transfer edilecek kalitede yumurtalarım olsun
ben çok şiddetli adet ağrıları çeken bir insanım yıllardı :) hiçte ağrı kesici almam o nedenle şuan ağrı bile yok diyebilirim :) nasıl anlatayım ayıldığınızda şöyle oluyor, hani bazen sabah adet olursunuz ya uyandığınızda fark edersiniz hafif bi ağrı olur aynen öyle ağrı oldu sonra geçti şuanda yürürken falan çok çok hafif bi adet ağrısı var okadar başka bişey yok zaten işlemde baygın oluyorsunuz, benim iğne korkum var damar yolu açılırken küçük bi panik ata yaşadımiğne hariç işlemde hiç sıkıntı yok iğnede de yok aslında bildiğiniz damar yolu benim elimden açtılar
bi prof la görüştüm duydun mu bilmiyorum anatolia tüp bebek merkezi ankarada.ben denizlide yaşıyorum yaş24. o doktor zamanla yarışıyosun dedi en erken kasımda tekrar tedavi olmalısın yoksa çok geç olabilir şuan bi umut var dedi ama tam kesin değil pozitif sonuç alabilmem yumurta kapasitesi azalmış, kist sorunumda var 45 yaşında birinin yumurtasına sahipmişim ilaç kullanmak fayda etmez dedi geri döndürülemezmiş. kasımda tekrar tedavi olacağım ama eşimde 6 ay askere gidecek doktor geç kalırız karar sizin diyo ne yapcağımızı şaşırdık sperm dondurma yöntemi varmış onu araştırıyoruz sizde biliyosanız bu yöntemle olabilir mi? ya da bana önerebileceğiniz tüp bebek merkezi var mı? doktor her yerde tüp bebek yaptıramazsın riskli bi hastasın diyor bana... işte böyle[/QUOT
canım inşallah Allahım nasip eder ve anne olursun...evet benimde eşimin sperm sayısı az doktor ilk denemede isterseniz sperm donduralım demişti belki yumurta toplama günü hiç sperm çıkmaz diye tedbir amaçlı bende ordan biliyrum sperm dondurulduğunu.
teşekkür ederim canım hepimize inşallah mecbur öyle yapıcaz artık eşim yanımda olmayacağı için.bi prof la görüştüm duydun mu bilmiyorum anatolia tüp bebek merkezi ankarada.ben denizlide yaşıyorum yaş24. o doktor zamanla yarışıyosun dedi en erken kasımda tekrar tedavi olmalısın yoksa çok geç olabilir şuan bi umut var dedi ama tam kesin değil pozitif sonuç alabilmem yumurta kapasitesi azalmış, kist sorunumda var 45 yaşında birinin yumurtasına sahipmişim ilaç kullanmak fayda etmez dedi geri döndürülemezmiş. kasımda tekrar tedavi olacağım ama eşimde 6 ay askere gidecek doktor geç kalırız karar sizin diyo ne yapcağımızı şaşırdık sperm dondurma yöntemi varmış onu araştırıyoruz sizde biliyosanız bu yöntemle olabilir mi? ya da bana önerebileceğiniz tüp bebek merkezi var mı? doktor her yerde tüp bebek yaptıramazsın riskli bi hastasın diyor bana... işte böyle[/QUOT
canım inşallah Allahım nasip eder ve anne olursun...evet benimde eşimin sperm sayısı az doktor ilk denemede isterseniz sperm donduralım demişti belki yumurta toplama günü hiç sperm çıkmaz diye tedbir amaçlı bende ordan biliyrum sperm dondurulduğunu.
allllah yardımcın olsun inşallh hersey gönlünce olsunnn
Jinemed Fulya Dr. Münip berberoğlu kesinlikle tavsiye ederim ayrıca oranın embriyologu çok iyidir.bi prof la görüştüm duydun mu bilmiyorum anatolia tüp bebek merkezi ankarada.ben denizlide yaşıyorum yaş24. o doktor zamanla yarışıyosun dedi en erken kasımda tekrar tedavi olmalısın yoksa çok geç olabilir şuan bi umut var dedi ama tam kesin değil pozitif sonuç alabilmem yumurta kapasitesi azalmış, kist sorunumda var 45 yaşında birinin yumurtasına sahipmişim ilaç kullanmak fayda etmez dedi geri döndürülemezmiş. kasımda tekrar tedavi olacağım ama eşimde 6 ay askere gidecek doktor geç kalırız karar sizin diyo ne yapcağımızı şaşırdık sperm dondurma yöntemi varmış onu araştırıyoruz sizde biliyosanız bu yöntemle olabilir mi? ya da bana önerebileceğiniz tüp bebek merkezi var mı? doktor her yerde tüp bebek yaptıramazsın riskli bi hastasın diyor bana... işte böyle
Jinemed Fulya Dr. Münip berberoğlu kesinlikle tavsiye ederim ayrıca oranın embriyologu çok iyidir.
sağol arkadaşım araştırayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?