- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #3.121
devlet bunu nasıl kontrol ediyo ya açıp içimize mi bakacaklar iki tanemi bir tanemi koydular :)) töbe töbeeee ya ... isteğe bağlı olmalı bence hem başbakan 3 çocuk diyo hem tek yumurta koyuluyo devlet kendi içinde çelişkili :) yani karşısına çıkıp olsa dükkan senin tayyip baba diyesim var :))
Benim bebeğim tutundu arkadaşlar. Allah'ıma şükürler olsun değerim 140. Hepiniz için tek tek dua ediyorum. Hep beraber sizlerin de güzel sonuçlarını alacağız inşallah. Ve aklım amaya da kaldı
bende kimseye anlatmıcaktım güya ama cenemi tutamıyorum hatta diyorumki eşime biri olsa bütün gün aynı konuyu anlatabilirim sanki anlatınca iyi geliyo gibi geliyo ama dediğiniz gibi kendini bilmezin biri bana tüp bebekler allahın istemediği bebekler demişti böyle bi şapşallık var mı yanımızda da kızı var ilkokula filan gidiyo valla aynısı başınıza gelsin demek istemem ama seninde kızın var bak burda ilerde Allah ne verir hiç belli olmaz dedim kadın anladı sustu
devlet bunu nasıl kontrol ediyo ya açıp içimize mi bakacaklar iki tanemi bir tanemi koydular :)) töbe töbeeee ya ... isteğe bağlı olmalı bence hem başbakan 3 çocuk diyo hem tek yumurta koyuluyo devlet kendi içinde çelişkili :) yani karşısına çıkıp olsa dükkan senin tayyip baba diyesim var :))
anlamıyorum bu nası bir zihniyettir, tüp bebekler Allahın istemedikleri bebeklermiş, şaka gibi
cahillik işte gel de derdini anlat bu insanlara
işte öyle insanlara anlatsan ne olur anca sen üzülürsün niye Allahın istemediği bebek olsun Allah bu tedaviyle kaç kişiye nasip etti o ne manyak bi kadınmış ben orda olsam onun ağzını yırtardım kesin canım bence sende söyleme onları üzmez seni üzer sakın söyleme bak biz varız burda en güzeli bu
amayaa yı çok merak ediyorum. kan testi 1 saatte çıkmaz mı
İyyim cicim sen napıyonnnnn????
Amayaa a odaklandım çok fena çaktırmamaya çalışıommmmm
öyle canım akıllandım zaten bende allaha şükür eşlerimiz anlayışlı zavallım diyoki istersen bana anlat bütün gün ben dinleri seni :)
çok teşekkür ederim. saat 12 de verdim kanı 17:30 da ararız dediler. dayanamadım doktoru cepten aradım. dedi bizim sistem böyle 17 de çıkar anca sonuçlar zaten kendisi de hastane de değilmiş, benim dr değildi zaten aradığım. oğlunun düğünü varmış. hayırlı olsun kusura bakmayın rahatsız ettim diyip kapattım, napiyimmm.... ama az önce gördüm nazzzzın pozitif yazısını.
demiştim demiştim demiştim zatennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. bir oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy de naz için gelsin
geldim geldim.... ama hala sonuçsuzum :)))) saat 17:30 da arayıp söyleyeceklermiş.... bekliyorum bende. hemen yazcam ama size
geldim geldim.... ama hala sonuçsuzum :)))) saat 17:30 da arayıp söyleyeceklermiş.... bekliyorum bende. hemen yazcam ama size
bu arada raporlu hakkı 3 e çıkarılmış diye duydum. ben şu an raporlu tedavi görüyorum ilk hakkım :)
kızlarrr bu gün tedaviye başlamış bulunuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?