- 4 Eylül 2013
- 2.081
- 135
- 163
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #3.141
Evet pozitif :))Hemen yazın lütfeeeeen
Hayırlı olsun ins pozitifi görürsün canım..kızlarrr bu gün tedaviye başlamış bulunuyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet pozitif :))Hemen yazın lütfeeeeen
Hayırlı olsun ins pozitifi görürsün canım..kızlarrr bu gün tedaviye başlamış bulunuyoruz
Hemen yazın lütfeeeeen
Pozitif
Amayaa nın sonucuna 26dk kaldı
hadiiiiiiii hayırlı olsun canımmmmmmmm allah utandırmasın![]()
evet pozitif :))
hayırlı olsun ins pozitifi görürsün canım..
Kızlar yazdıklarınızı okudum da cok haklısınız bende tedavi sürecinde kimseye söylemedim sadece annem biliyor ve hamile kaldığımı öğrendiğim de de kimseye bu bevek tup bebek diye söylemedim hala kimse bilmiyor ve söylemeyi düşünmüyorum cunku kendimi bu konuda yipratmaktan baska hic bise olmuyo.. Merak üstüne merak cekerdim sadece.. Ve buna hiç tahammülüm yok..
Yani bunu bi eksiklik gormuyorum o yüzden soylemiyo degilim yanljs anlasilmasin beni anladiniz umarim..Kafam o kadar rahat ki anlatamam.. Tavsiyem sizler de bahsetmeyin :) sadece bu durumu yaşayanlar beni anlayabilir yani sizler..
kızlarrr bu gün tedaviye başlamış bulunuyoruz
Kızlar yazdıklarınızı okudum da cok haklısınız bende tedavi sürecinde kimseye söylemedim sadece annem biliyor ve hamile kaldığımı öğrendiğim de de kimseye bu bevek tup bebek diye söylemedim hala kimse bilmiyor ve söylemeyi düşünmüyorum cunku kendimi bu konuda yipratmaktan baska hic bise olmuyo.. Merak üstüne merak cekerdim sadece.. Ve buna hiç tahammülüm yok..
Yani bunu bi eksiklik gormuyorum o yüzden soylemiyo degilim yanljs anlasilmasin beni anladiniz umarim..Kafam o kadar rahat ki anlatamam.. Tavsiyem sizler de bahsetmeyin :) sadece bu durumu yaşayanlar beni anlayabilir yani sizler..
aynen canım benimde transferimin 3. günü ve eşim ve ben tarafından kimse bilmiyor.çokta memnunuz bu durumdan çünkü ne soran ne strese sokan birileri var. allah nasip ederde olumlu sonucu alırsakta kimse bilsin istemiyoruz.en yakınlarımızda olsa bazen insanların soruları canımızı çok acıtıyor.
kızlarrr bu gün tedaviye başlamış bulunuyoruz
oyyy canimm hayirli ugurlu olsun cok sevindim tedavinin baslamasina bayrama kalmiyacak deseneallahim sonunu getirsin insallah
hadiiiiii bir iyi habedeeee senden gelsn bu ay hamile olmayan kalmasın inşallllahhh![]()
Hemen yazın lütfeeeeen
canlarrr aradılar, şimdi kapattım. benim için hayırlı zaman bu ay değilmiş. ilaçları bırakcakmışım. yaklaşık 10 gün sonra regl olurmuşum. sonrasını sonra oturup konuşup karar vercez. nazcım lütfen doya doya sevin. ben inanılmaz derecede sevindim senin için. inşallah benim için de dansözlerin oynatıldığı bi zaman olacak. ne haber alırsam alıyım hayırlısını alacağıma eminim demiştim. hayırlı haberle geldim :)
canlarrr aradılar, şimdi kapattım. benim için hayırlı zaman bu ay değilmiş. ilaçları bırakcakmışım. yaklaşık 10 gün sonra regl olurmuşum. sonrasını sonra oturup konuşup karar vercez. nazcım lütfen doya doya sevin. ben inanılmaz derecede sevindim senin için. inşallah benim için de dansözlerin oynatıldığı bi zaman olacak. ne haber alırsam alıyım hayırlısını alacağıma eminim demiştim. hayırlı haberle geldim :)
Hemen yazın lütfeeeeen
geldim geldim.... ama hala sonuçsuzum :)))) saat 17:30 da arayıp söyleyeceklermiş.... bekliyorum bende. hemen yazcam ama size
senintransferin oldumu canım![]()