2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Benim bebeğim tutundu arkadaşlar. Allah'ıma şükürler olsun değerim 140. Hepiniz için tek tek dua ediyorum. Hep beraber sizlerin de güzel sonuçlarını alacağız inşallah. Ve aklım amaya da kaldı

hay maaşallah, 41 kere maşallah canım. Allaha hamdolsun, dünyanın en şanslı bebekleri bizimkiler. onlar için üstün çabaları veren anneleri var

cnm aynı duygular içerisindeyim ben de , benımde yarın toplanıcak yumurtalarım bu moralle herşey çok ii olucak inşallah,

amaya'nın da güzel sonuçlarını alırız inşallah..

naazzzzzzzzzzzzzzzzzz tebrik ediyorum seni çok şükürrr şimdi seç bakım sana nasıl kzım ben yanıma gelecekmısın patlatacaktım ya o çocugu üzme dedm üzdün

Canım yaa :))) gelicem valla. Patlat bana sesim çıkmaz vallahi :) senin güzel haberini de alıcaz beraber inşallah. :) dua edicem sana... Hepimize... Hala inanamıyorum. Şu şaşkınlığım geçsin tek tek anlatıcam neler yaşadığımı. Bir de aklım amaya da içim buruk. Hatun bir gelseydi güzel haberleriyle, dou dolu sevinecektim

Hayırlısıyla her şey yolunda gidecek arkadaşım. İçini ferah tut ve pes etme yeter ki:)

cnm aynı duygular içerisindeyim ben de , benımde yarın toplanıcak yumurtalarım bu moralle herşey çok ii olucak inşallah,

amaya'nın da güzel sonuçlarını alırız inşallah..

bize çok umut oldu canım naz inş bizim de böyle herşey yolunda gider bacım senin de akıntın var mı canım:44: benim var da :18:ne akıntısı acaba bu :18:

Benim bebeğim tutundu arkadaşlar. Allah'ıma şükürler olsun değerim 140. Hepiniz için tek tek dua ediyorum. Hep beraber sizlerin de güzel sonuçlarını alacağız inşallah. Ve aklım amaya da kaldı

TUTMAYIIIIIINNNNNNNN OYANAYCAAAAAAMMMMMMMM SONRADA SENİ HAVUZA ATICAMMMMMMMMMM!!!

Allahım sana şükürler olsunnnnnnnnnnn
Topiğin siftahı geldiiiiiiiiiiii

OhhhhhhhHHhhhhhhhhhhhhhhhhh allah tamamına erdirsin canım inş sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin

Az sevincini yaşar mısın doya doya lütfennnnnnnn günleridr kendine etmediğin kalmadı kalk göbek at çığlık at bişi y yappppp

Amaaaa. Aannnınnnnnnn tıtmaaayın nnnnn beniiiiiiiii

Hamile takvimi yap yaaaa hadi topiğin gözü gönlüüü açılsınnnn anaaaaaaaaammmmmmmm

hay maaşallah, 41 kere maşallah canım. Allaha hamdolsun, dünyanın en şanslı bebekleri bizimkiler. onlar için üstün çabaları veren anneleri var

Teşekkür ederim:) şu şaşkınlığım geçse farkına varacağım da hala rüyada gibiyim:) Ah neler çektim ve bu durum nasıl bir mucize, bir bilseniz :) doktorlar bile şokta:) çok şükür Allah'ım yüzüme baktı. Bebeklerimizi kucağımıza almayı da nasip eder inşallah.

inşallah canım hamiesn dedm sana hssttm bn artık sıra bnde dua et banaada aalllah kucagna almayıı nasipetsn

Biri beni durudursun sürekli yazasım var ay daha içimdekilirin binde birini bileeeeeee söleyemişimdirrrrr

Son düzenleyen: Moderatör:

9kere maşallah:)) tebrik ederim canım çok sevindim.. hepimiz birimiz için gelsin hamişlerrr sonra haftalarını sayarız

:)) canım 2 negatifden sonra 2 taneye izin veriyolar ya doktorlar bunu insiyatif olarak kullanıyo aslında..sende koydurabilirsin.. Bence kısıtlama getirmeleri iyi oldu 4uzler oluyodu ve iki tanesini aldiriyorlardi yazık.. Hatta 3uzleri bile birini aldiran cok biz bebek diye yanalım millet fazla fazla koydurup geri aldırsın bunu engellemek adına hepsi..
Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin :)) ins amaya da iyi haberlerle gelir..

Kurbane kurbane kurbane ohhh sevindim canim nasil moral olduuu allahim o tekmeleri gobeginde hissettirsinn cok sevindim cokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…