- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #3.021
Benim bebeğim tutundu arkadaşlar. Allah'ıma şükürler olsun değerim 140. Hepiniz için tek tek dua ediyorum. Hep beraber sizlerin de güzel sonuçlarını alacağız inşallah. Ve aklım amaya da kaldı
inan kendim hamileymişim gibi sevindim şuan gözümden sevinçten yaş geldi iş yerinde arkadaşlar garip garip bakıyolar hem gülümsüyosun hem ağlıyosun ne oldu diye oh ya moral oldun bana pazar günü yumurtalarım toplancak benimde
naazzzzzzzzzzzzzzzzzz tebrik ediyorum seni çok şükürrrşimdi seç bakım sana nasıl kzım ben yanıma gelecekmısın patlatacaktım ya o çocugu üzme dedm üzdün
Teşekkür ederim:) İnşallah tatlım benim. Dua ediyorum, inşallah senin de yüzün güler. Kutlarız birlikte :)
Benim bebeğim tutundu arkadaşlar. Allah'ıma şükürler olsun değerim 140. Hepiniz için tek tek dua ediyorum. Hep beraber sizlerin de güzel sonuçlarını alacağız inşallah. Ve aklım amaya da kaldı
cnnmmmm gözün aydınnnn
Allah kucağına almayı da nasip etsin çok sevindim
Allah hepimize nasip etsin bu mutluluğu, aminn
inan kendim hamileymişim gibi sevindim şuan gözümden sevinçten yaş geldi iş yerinde arkadaşlar garip garip bakıyolar hem gülümsüyosun hem ağlıyosun ne oldu diye oh ya moral oldun bana pazar günü yumurtalarım toplancak benimde
tebrik ederim arkadaşım inşallah hayırlısı ile de kucağına aldığın günleri görürsün
cnm aynı duygular içerisindeyim ben de , benımde yarın toplanıcak yumurtalarım bu moralle herşey çok ii olucak inşallah,
amaya'nın da güzel sonuçlarını alırız inşallah..
hay maaşallah, 41 kere maşallah canım. Allaha hamdolsun, dünyanın en şanslı bebekleri bizimkiler. onlar için üstün çabaları veren anneleri var
Canım yaa :))) gelicem valla. Patlat bana sesim çıkmaz vallahi :) senin güzel haberini de alıcaz beraber inşallah. :) dua edicem sana... Hepimize... Hala inanamıyorum. Şu şaşkınlığım geçsin tek tek anlatıcam neler yaşadığımı. Bir de aklım amaya daiçim buruk. Hatun bir gelseydi güzel haberleriyle, dou dolu sevinecektim
Eki Görüntüle 808460 Eki Görüntüle 808461 Eki Görüntüle 808463 bunlar dansözlerim
bu da sevinen sarı kafammmmm Eki Görüntüle 808464
hadi inşallah değerinde katlanırda dahada sevinirizzz
:)) canım 2 negatifden sonra 2 taneye izin veriyolar ya doktorlar bunu insiyatif olarak kullanıyo aslında..sende koydurabilirsin.. Bence kısıtlama getirmeleri iyi oldu 4uzler oluyodu ve iki tanesini aldiriyorlardi yazık.. Hatta 3uzleri bile birini aldiran cok biz bebek diye yanalım millet fazla fazla koydurup geri aldırsın bunu engellemek adına hepsi..devlet bunu nasıl kontrol ediyo ya açıp içimize mi bakacaklar iki tanemi bir tanemi koydular :)) töbe töbeeee ya ... isteğe bağlı olmalı bence hem başbakan 3 çocuk diyo hem tek yumurta koyuluyo devlet kendi içinde çelişkili :) yani karşısına çıkıp olsa dükkan senin tayyip baba diyesim var :))
Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin :)) ins amaya da iyi haberlerle gelir..Benim bebeğim tutundu arkadaşlar. Allah'ıma şükürler olsun değerim 140. Hepiniz için tek tek dua ediyorum. Hep beraber sizlerin de güzel sonuçlarını alacağız inşallah. Ve aklım amaya da kaldı
cnm aynı duygular içerisindeyim ben de , benımde yarın toplanıcak yumurtalarım bu moralle herşey çok ii olucak inşallah,
amaya'nın da güzel sonuçlarını alırız inşallah..
bak bu sözünü hatırlatırıııımmmmmmTeşekkür ederim canım ya :) seninkinde de ben giyip o dansöz kıyafetini, çıkıcam masanın üstüe :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?