- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #3.061
benim ilk denemem... Yaşım 33 ilk gittiğim merkez olmaz demiyti ama bunda ısrar etmedim ağızlarını yoklarım ama hayırlısısenin kaçıncı denemen canım ilk mi evet söyle doktoruna biz söylemezsek onlar tabiki ısrar etmez bu konuda
Ay seninki oldu ya amayaa ve ekdninki öncelikli (çünkü onların yumurta rezervi sıkıntılı) olarak olsunnnn benimki olmasada olurrrrrrrrrr salladımmmmmmm gittiiiiiiiiiiiiiii şimdi çıldırma zamanııııııııııııııııııııı
Allah burdaki herkese birbirimiz için böle sevinmek nasip etsin kimsenin göbüşüü boş kalmasınnnnnnn ilerleyen günlerde hep böle oalım inşallah ay daha dicek yüz milyon şeyim varrrrrrrrr
şiiittt dua kapıları açık olur inş seninkide olur canım deme öylehepimize versin rabbim 6 8 9 kez denesekte kimse bu yolda ugrşmasın sizlerde emek çektiniz olucakk inş rabbim izin versin yazıcaz buraya tamammı
tebrik ederim arkadaşım.çok sevindim senin adına.Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah..bu arada dün bana verdiğiniz destek için çok çok teşekkür ederim.olsun nasip değilmiş.daha zamanı varmış demekki...
ama senin adına gerçekten çok sevindim.bu haber bana moral oldu biraz.kendine çok dikkat et canım...
tebrik ederim arkadaşım.çok sevindim senin adına.Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah..bu arada dün bana verdiğiniz destek için çok çok teşekkür ederim.olsun nasip değilmiş.daha zamanı varmış demekki...
ama senin adına gerçekten çok sevindim.bu haber bana moral oldu biraz.kendine çok dikkat et canım...
Benim bebeğim tutundu arkadaşlar. Allah'ıma şükürler olsun değerim 140. Hepiniz için tek tek dua ediyorum. Hep beraber sizlerin de güzel sonuçlarını alacağız inşallah. Ve aklım amaya da kaldı
benim ilk denemem... Yaşım 33 ilk gittiğim merkez olmaz demiyti ama bunda ısrar etmedim ağızlarını yoklarım ama hayırlısı
tebrik ederim canım rabbim tamamına erdirsin.taze anniş belirtilerin nelerdi?birde kaçıncı gün embriyosuydu ayyy çok sordum ama çok sevindimm..
benim göğüsler indiler, sızısı da geçti
.zaten belirtim yoktu olan da kayboldu
inşallah 2 tane koyarlar bi tane de olursa çok kaliteli olur inşallahhhhhh
Çok teşekkürler :) 1 tane 5. Gün embriyosuydu canım. Belirtileri gün gün yazacağım ama önce kafamı toplamam gerek :) kızma nolur ama hala şaşkınım :) bir kaç saate liste yaparım tatlım.
benim göğüsler indiler, sızısı da geçti
.zaten belirtim yoktu olan da kayboldu
bu acılar bizi öyle olgunlaştırıyor ki ve kocaman birer yürek sahibi olduğumuzu anladık. hepimizin birimizin acısıyla acıyı sevinciyle sevincini yaşıyoruz. sevinemedim sende bu koca yürekli insanlar arasındasın kendi acına rağmen bir başkası için sevinmek bunun göstergesi...
Ben bu sabah teste giderken göğsümü tutup sündürüyodum acısın diye, hala bişe yok. Endişelenme, İnan onlarla ilgisi yokmuş.
Ben transferin 3gün sonrası kestim kendimden ümidi kuzummm pazartesi teste gidicem ama hazırım olmadığını kötü düşünme diceksibiz biliorum ama napayım buda benim içimdeki allahın blidiğini kuldan saklamanın manası yok hele sizinle herşeyi bu kadar paylaşırkennnnn
Çok teşekkürler :) 1 tane 5. Gün embriyosuydu canım. Belirtileri gün gün yazacağım ama önce kafamı toplamam gerek :) kızma nolur ama hala şaşkınım :) bir kaç saate liste yaparım tatlım.
Benim bebeğim tutundu arkadaşlar. Allah'ıma şükürler olsun değerim 140. Hepiniz için tek tek dua ediyorum. Hep beraber sizlerin de güzel sonuçlarını alacağız inşallah. Ve aklım amaya da kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?