- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #3.001
inş hayırlı haberlerle gelir canım rabbim yardımcısı olsun :18:
elanorum hemen niye umutsuzluğa kapılıyosunki belki olacak..
hem benmde ilk meleğimde hiç belirtim yoktu ama pozitifti
nerelerdesiniz sesınız çıkmıyor yaaaaaa
nerelerdesiniz sesınız çıkmıyor yaaaaaa
canm suan seninleler dimi bunu tadını cıkar eger olmazsa o zaman üzül şimdi mutlu ol bırak 12 gün bari hamile gibi ol tammmı olmazsa o zaman sıkıntı stres yap şimdiden değil canım benmsanırım çok umut edip fazla üzülmektende korkuyorumm cnm
daha çok erkenmiş canım hemen umutsuz olma canımslm arkadaşlar nasılsınız ya benim sekizinci gün ama hala hiç bi ağrı sızı yok galiba bu kez olmayacak
1 saate çıkar 4 de randevusu vardi oyle hatirliyorum bizede moral olsaa güzel haberler duymaya ihtiyacimiz var :)
bende transfer günü konuşsam olur mu kızlar. bizde 2tane koysunlar istiyoruz ama doktor yapamam diyor. çıkan yasa da çok saçma gerçekten. bir çok şeyi göze alarak yaptırıyoruz bu tedaviyi iğne ilaçlarda cabasi. biri tutmazsa biri tutar ikisi de tutarsa hamd ederiz. tek embriyo gerçekten risk
deme öyle lütfen, benim de hiçbir belirtim yok. 7. gün, akıntı, kanamam, ağrı, hiçbir şey yok. ama tuttukları umuduyla ayaktayım
sen de kendince haklısın canım :97:sanırım çok umut edip fazla üzülmektende korkuyorumm cnm
bende transfer günü konuşsam olur mu kızlar. bizde 2tane koysunlar istiyoruz ama doktor yapamam diyor. çıkan yasa da çok saçma gerçekten. bir çok şeyi göze alarak yaptırıyoruz bu tedaviyi iğne ilaçlarda cabasi. biri tutmazsa biri tutar ikisi de tutarsa hamd ederiz. tek embriyo gerçekten risk
benim bebeğim tutundu arkadaşlar. Allah'ıma şükürler olsun değerim 140. Hepiniz için tek tek dua ediyorum. Hep beraber sizlerin de güzel sonuçlarını alacağız inşallah. Ve aklım amaya da kaldı
yaa çok sevindim şuan tüylerim diken diken gözlerim doldu çok çookkkk güzel bir haber yaa tebrikler canım allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin
Benim bebeğim tutundu arkadaşlar. Allah'ıma şükürler olsun değerim 140. Hepiniz için tek tek dua ediyorum. Hep beraber sizlerin de güzel sonuçlarını alacağız inşallah. Ve aklım amaya da kaldı
cnm sen bana bakma ya,siz tamamıyla hakediyorsunuz anneliği,bunun için elinizden geleni yapıyosunuz.gerisi Allahın takdiri ama ben sigarayı bırakamadım maalesef o yüzden şansımın yüksek olacağına inanmıyorum aslında şimdiden hazırladım kendimi sanırım sigarayı bırakmak için yardım almam gerekecek olmazsa ondan sonra tekrar deneyeceğiz ama sizler için hep dua ediyorumm
Benim bebeğim tutundu arkadaşlar. Allah'ıma şükürler olsun değerim 140. Hepiniz için tek tek dua ediyorum. Hep beraber sizlerin de güzel sonuçlarını alacağız inşallah. Ve aklım amaya da kaldı
Âmin gülsencim. Allah'ım sana da bu duyguyu yaşatır inşallah.
maşallah canım tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağın almanı da nasip etsin inş senin adına çok sevindim çok şükür rabbime
darısı bizim de başımıza olur
tebrik ederim arkadaşım inşallah hayırlısı ile de kucağına aldığın günleri görürsünBenim bebeğim tutundu arkadaşlar. Allah'ıma şükürler olsun değerim 140. Hepiniz için tek tek dua ediyorum. Hep beraber sizlerin de güzel sonuçlarını alacağız inşallah. Ve aklım amaya da kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?