2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

evet ya konuş doktorunla iki tane koysun ilk denememde 1 tane koydular olmadı malesef şimdi ikitane transfer etmesi için konuştuk iki tane olucak rabbim nasip ederse doktorum sağolsun.. böyle olursa daha yüksek şans olur diye düşünüyorum tabi nasip kısmet..

ben hala neden 35 yaşın altına bir tane nakledilmesi yönünde yasa çıktı anlamış değilim arkadaş okadar para harcıyoruz kolay değil bedenen ve ruhen yıpranıyoruz iki tane nakledilse bir aile bir seferde çifte mutluluk yaşasa olmaz mı ... tamam dört yada beş transferi yapmasınlar anlarım bebeklerinde sağlığı tehlikeye girer ama iki neden yasak ...

canım benm bebişlerim donmus embriyo 26 kasımda toplandılar..
ama normalde eger bi sorun yoksa yumurtalar toplandıktan 3 ila 5 gün arasında transfer ediliyor

Benim göğüs ağrım transferden öncede vardi ondan gogusumle ilgili yorum yapamiyorum ne uykum var ne sanci kramp hic bisey yok annem bendede hic belirti olmazdi dior kizlar annelerine çeker umuduyla bekliyorm:) evet ya test icin erken olur iyi cesaret edebiliyorsun ben mümkün değil yapamam hayal kırıklığı olur diye

demek sana 2 tane koyulcak canım :118:maşallah canım inş rabbim hayırlısıyla nasip eder benim yumoşlar bi toplansın da hayırlısıyla bakalım sonrası allah kerim

canım benm bebişlerim donmus embriyo 26 kasımda toplandılar..
ama normalde eger bi sorun yoksa yumurtalar toplandıktan 3 ila 5 gün arasında transfer ediliyor

anladım ozaman benimkisi kesin bayramdan önce nakledilir hayırlısı ile.. bir aksilik çıkmazsa elbette..

şimdi hesapladım da 12. günde toplanıyorsu 28 inde yumurtalarım toplanacak 2. gününde de nakledilirse 30 unda transferim olacak...

Son düzenleme:

evet bende senin gibi düşünüyorum ama bazı doktorlar insiyatif kullanıyolar yoksa ne yapardık bilmiyorum 2 tane bencede normal ama dediğin gibi fazlası anormal olur ikiz olmasa bile ikitane olunca biri tutmazsa diğeri tutuyo büyük ihtimalle Allah bilir tabi rabbim kucaklarımızı doldursun evimiz şenlensin inşallahhhh

Son düzenleme:
demek sana 2 tane koyulcak canım :118:maşallah canım inş rabbim hayırlısıyla nasip eder benim yumoşlar bi toplansın da hayırlısıyla bakalım sonrası allah kerim

yinede ısrar etmekte fayda var okadar ilaca iğneye katlanıyoruz olmuşken 2 tane olsun ve ucuz bi işlemde diyil bence bu bizim hakkımız rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin :13:

amin canım inşallah

yinede ısrar etmekte fayda var okadar ilaca iğneye katlanıyoruz olmuşken 2 tane olsun ve ucuz bi işlemde diyil bence bu bizim hakkımız rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin :13:
ben doktoruma daha hiç söylemedim yarın gittiğimde söylerim inşallah okeylerler

slm arkadaşlar nasılsınız ya benim sekizinci gün ama hala hiç bi ağrı sızı yok galiba bu kez olmayacak

ben pozitif düşünce günüce inanırım bence şimdiden olumsuzu düşünme .,.

aynen canım hem maddi hem manevi açıdan çok yıpratıcı bi süreç zaten amacımız belli bebek sahibi olmak istiyoruz o kadar acıya ağrıya rağmen hakkediyoruz 2 taneyi diye düşünüyorum bide yılların vermiş olduğu özlem de var
ben bi kez daha ısrarcı olacağım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…