• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

bende transfer günü konuşsam olur mu kızlar. bizde 2tane koysunlar istiyoruz ama doktor yapamam diyor. çıkan yasa da çok saçma gerçekten. bir çok şeyi göze alarak yaptırıyoruz bu tedaviyi iğne ilaçlarda cabasi. biri tutmazsa biri tutar ikisi de tutarsa hamd ederiz. tek embriyo gerçekten risk :(

sanırım çok umut edip fazla üzülmektende korkuyorumm cnm
canm suan seninleler dimi bunu tadını cıkar eger olmazsa o zaman üzül şimdi mutlu ol bırak 12 gün bari hamile gibi ol tammmı olmazsa o zaman sıkıntı stres yap şimdiden değil canım benm

slm arkadaşlar nasılsınız ya benim sekizinci gün ama hala hiç bi ağrı sızı yok galiba bu kez olmayacak:ssz:
daha çok erkenmiş canım hemen umutsuz olma canım:34: rabbim istedikten sonra herşey olur inş allahım nasip etmiştir :16::16:
1 saate çıkar 4 de randevusu vardi oyle hatirliyorum bizede moral olsaa güzel haberler duymaya ihtiyacimiz var :)

hadi bakalım hayırlısı canım :34:inş ilk hamiş olarak bizlere umut olur :21::21::21:

bende transfer günü konuşsam olur mu kızlar. bizde 2tane koysunlar istiyoruz ama doktor yapamam diyor. çıkan yasa da çok saçma gerçekten. bir çok şeyi göze alarak yaptırıyoruz bu tedaviyi iğne ilaçlarda cabasi. biri tutmazsa biri tutar ikisi de tutarsa hamd ederiz. tek embriyo gerçekten risk :(

devlet bunu nasıl kontrol ediyo ya açıp içimize mi bakacaklar iki tanemi bir tanemi koydular :)) töbe töbeeee ya ... isteğe bağlı olmalı bence hem başbakan 3 çocuk diyo hem tek yumurta koyuluyo devlet kendi içinde çelişkili :) yani karşısına çıkıp olsa dükkan senin tayyip baba diyesim var :)):52:

deme öyle lütfen, benim de hiçbir belirtim yok. 7. gün, akıntı, kanamam, ağrı, hiçbir şey yok. ama tuttukları umuduyla ayaktayım

cnm sen bana bakma ya,siz tamamıyla hakediyorsunuz anneliği,bunun için elinizden geleni yapıyosunuz.gerisi Allahın takdiri ama ben sigarayı bırakamadım maalesef o yüzden şansımın yüksek olacağına inanmıyorum aslında şimdiden hazırladım kendimi sanırım sigarayı bırakmak için yardım almam gerekecek olmazsa ondan sonra tekrar deneyeceğiz ama sizler için hep dua ediyorumm

Benim bebeğim tutundu arkadaşlar. Allah'ıma şükürler olsun değerim 140. Hepiniz için tek tek dua ediyorum. Hep beraber sizlerin de güzel sonuçlarını alacağız inşallah. Ve aklım amaya da kaldı :(

sanırım çok umut edip fazla üzülmektende korkuyorumm cnm
sen de kendince haklısın canım :97:

bende dr konuşmayı düşünüyorum canım 2 tane koyulması konusun da :44::44:

benim bebeğim tutundu arkadaşlar. Allah'ıma şükürler olsun değerim 140. Hepiniz için tek tek dua ediyorum. Hep beraber sizlerin de güzel sonuçlarını alacağız inşallah. Ve aklım amaya da kaldı :(

yaa çok sevindim şuan tüylerim diken diken gözlerim doldu çok çookkkk güzel bir haber yaa tebrikler canım allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin :32::46:

Benim bebeğim tutundu arkadaşlar. Allah'ıma şükürler olsun değerim 140. Hepiniz için tek tek dua ediyorum. Hep beraber sizlerin de güzel sonuçlarını alacağız inşallah. Ve aklım amaya da kaldı :(

:nazar:maşallah canım tebrik ederim :46:rabbim sağlıkla kucağın almanı da nasip etsin inş senin adına çok sevindim çok şükür rabbime :16::16:
darısı bizim de başımıza olur :52::52:

cnm sen bana bakma ya,siz tamamıyla hakediyorsunuz anneliği,bunun için elinizden geleni yapıyosunuz.gerisi Allahın takdiri ama ben sigarayı bırakamadım maalesef o yüzden şansımın yüksek olacağına inanmıyorum aslında şimdiden hazırladım kendimi sanırım sigarayı bırakmak için yardım almam gerekecek olmazsa ondan sonra tekrar deneyeceğiz ama sizler için hep dua ediyorumm

boşver bunları, ben ne kadınlar tanıyorum, elinden sigara ve kadehi düşürmeyen, hatta alkolle ağrı kesici içen, ne güzel bebekler doğuruyorlar. çocukları onlardan akıllı. tabi ki sigarayı bıraksan daha iyi olur ama bir de böyle kadınlar da var, Allah ol deyince oluyor işte.. kimse sigara içiyor diye diğerinden daha az hakediyor demek değildir.

cnnmmmm gözün aydınnnn:nazar::nazar::nazar:
Allah kucağına almayı da nasip etsin çok sevindim:46::46::46::46:
Allah hepimize nasip etsin bu mutluluğu, aminn

naazzzzzzzzzzzzzzzzzz tebrik ediyorum seni çok şükürrr:52::52::52::52::46: şimdi seç bakım sana nasıl kzım ben :27::27::27: yanıma gelecekmısın patlatacaktım ya:52::52: o çocugu üzme dedm üzdün

tebrik ederim arkadaşım inşallah hayırlısı ile de kucağına aldığın günleri görürsün

Back
X