• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

TUTMAYIIIIIINNNNNNNN OYANAYCAAAAAAMMMMMMMM SONRADA SENİ HAVUZA ATICAMMMMMMMMMM!!!

Allahım sana şükürler olsunnnnnnnnnnn
Topiğin siftahı geldiiiiiiiiiiii

OhhhhhhhHHhhhhhhhhhhhhhhhhh allah tamamına erdirsin canım inş sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin

Az sevincini yaşar mısın doya doya lütfennnnnnnn günleridr kendine etmediğin kalmadı kalk göbek at çığlık at bişi y yappppp

Amaaaa. Aannnınnnnnnn tıtmaaayın nnnnn beniiiiiiiii :52::52::52::52::32::32::32::32:

masallah allah kucagına aldırsın

TUTMAYIIIIIINNNNNNNN OYANAYCAAAAAAMMMMMMMM SONRADA SENİ HAVUZA ATICAMMMMMMMMMM!!!

Allahım sana şükürler olsunnnnnnnnnnn
Topiğin siftahı geldiiiiiiiiiiii

OhhhhhhhHHhhhhhhhhhhhhhhhhh allah tamamına erdirsin canım inş sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin

Az sevincini yaşar mısın doya doya lütfennnnnnnn günleridr kendine etmediğin kalmadı kalk göbek at çığlık at bişi y yappppp

Amaaaa. Aannnınnnnnnn tıtmaaayın nnnnn beniiiiiiiii :52::52::52::52::32::32::32::32:

Tatlım benim ya :))) hala şoktayım ve tepkisizce size yazıyorum işte :) çok şükür Allah'ım yüzüme baktı son şansımda :) Hızır son anda yetişirmiş ya... inşallah senin haberlerinde kutlarız birlikte. Dua ediyorum hepinize tek tek. Amaya dan da güzel haber gelseydi, o zaman çifte çığlık atarız inşallah:))

ben yeni üye oldum bugün transferin 5. günü tek embrıo olustu ve tek transfer yapıldı(5 hücreli) şu an zaman gecmiyor. pozitif sonuc alanlara masallah diyorum negatif sonuc alan arkadaslarada üzülmeyin Allah mutlaka yardımcımız olur.Rabbim hepimize saglıklı bebekler nasip etsin

Tatlım benim ya :))) hala şoktayım ve tepkisizce size yazıyorum işte :) çok şükür Allah'ım yüzüme baktı son şansımda :) Hızır son anda yetişirmiş ya... inşallah senin haberlerinde kutlarız birlikte. Dua ediyorum hepinize tek tek. Amaya dan da güzel haber gelseydi, o zaman çifte çığlık atarız inşallah:))

Ay seninki oldu ya amayaa ve ekdninki öncelikli (çünkü onların yumurta rezervi sıkıntılı) olarak olsunnnn benimki olmasada olurrrrrrrrrr salladımmmmmmm gittiiiiiiiiiiiiiii şimdi çıldırma zamanııııııııııııııııııııı:52::52::52::52::52::52::52::52:

Allah burdaki herkese birbirimiz için böle sevinmek nasip etsin kimsenin göbüşüü boş kalmasınnnnnnn ilerleyen günlerde hep böle oalım inşallah ay daha dicek yüz milyon şeyim varrrrrrrrr:52::52::52::52:

canım allah saglıkla kucagına aldıgınıda gostersın ınsallah hzuurla buyusun bebegın gobüşünde sorunsuz 9 ay gecırmen dılegıyle..

amin canım inşallah
ben doktoruma daha hiç söylemedim yarın gittiğimde söylerim inşallah okeylerler

ben pozitif düşünce günüce inanırım bence şimdiden olumsuzu düşünme .,.

senin kaçıncı denemen canım ilk mi evet söyle doktoruna biz söylemezsek onlar tabiki ısrar etmez bu konuda:52::52:

Benim bebeğim tutundu arkadaşlar. Allah'ıma şükürler olsun değerim 140. Hepiniz için tek tek dua ediyorum. Hep beraber sizlerin de güzel sonuçlarını alacağız inşallah. Ve aklım amaya da kaldı :(

tebrik ederim canım rabbim tamamına erdirsin.taze anniş belirtilerin nelerdi?birde kaçıncı gün embriyosuydu ayyy çok sordum ama çok sevindimm..:16::16::16::16:

:)) canım 2 negatifden sonra 2 taneye izin veriyolar ya doktorlar bunu insiyatif olarak kullanıyo aslında..sende koydurabilirsin.. Bence kısıtlama getirmeleri iyi oldu 4uzler oluyodu ve iki tanesini aldiriyorlardi yazık.. Hatta 3uzleri bile birini aldiran cok biz bebek diye yanalım millet fazla fazla koydurup geri aldırsın bunu engellemek adına hepsi..

Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin :)) ins amaya da iyi haberlerle gelir..

ama haksızlık bu ya düşününce söylediklerinde mantıklı nasıl kıyarlar anlamıyorum :(( ben yinede bir doktoruma teklif edicem benim 3 aşılama 1 tüp bebek başarısız

Benim bebeğim tutundu arkadaşlar. Allah'ıma şükürler olsun değerim 140. Hepiniz için tek tek dua ediyorum. Hep beraber sizlerin de güzel sonuçlarını alacağız inşallah. Ve aklım amaya da kaldı :(

tebrik ederim arkadaşım.çok sevindim senin adına.Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah..bu arada dün bana verdiğiniz destek için çok çok teşekkür ederim.olsun nasip değilmiş.daha zamanı varmış demekki...
ama senin adına gerçekten çok sevindim.bu haber bana moral oldu biraz.kendine çok dikkat et canım...

gözün aydın çok şükür rabbime... inşallah darısı bizim başımıza ay ne güzel haber maşallah tatlı annecik...:16::16::16:

Back