- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #2.781
arkadaslar test sonucum negatif.olmadi meleklerim benimle degillermis.neyse allah bu derdi dusmanimin bile basina vermesin.cok cok kotu bir duyguymus.herkese iyiaksamlar...
Cnm senin doktorun insiyatif kullaniyor demekki, benimki yasalardan bahsetti. Aslinda cok da israrci olmadik biz ama bilemiyorum. Seninde yasin gencmis biz 1 sene korunmadik kendilimden 1 kere gebe kaldim ama ikincci kan testimde degerim dustu olmadi yani.. Cok da fazla bklemek istemedik acikcasi artik. Hakkimizda hayirlisi cnm..
Anladim cnm, ikiz gebelik teke gore biraz daha riskliymis ya o yuzden israr etmedim.bnimde esim cok istiyo o teklif etti zaten doktoraEsim cok istiyodu doktor 1 olursa nasıl 2 olursa nasıl diye anlattı..
26 yaşındayım bende..
Doktorum bana imza attırdı o sekilde koydular..yoksa yasak yani 2 tüp bebek denemiş ve negatif sonuclanmis olması gerek..
benim ilk aslinda ama bende daha once denedim olmadı diye imza verdim o şekil yani :)
Sunu da bilmek lazım 2 tane koyulanlarin %50 tutuyo bu %50 nin %35 ı tek gebelik , %15 i ikiz gebelikle sonuclaniyo canım.. Yani hepsi ikiz olmuyo..
Arkadaslar test sonucum negatif.olmadi meleklerim benimle degillermis.neyse Allah bu derdi dusmanimin bile basina vermesin.cok cok kotu bir duyguymus.herkese iyiaksamlar...
Arkadaslar test sonucum negatif.olmadi meleklerim benimle degillermis.neyse Allah bu derdi dusmanimin bile basina vermesin.cok cok kotu bir duyguymus.herkese iyiaksamlar...
Anladim cnm, ikiz gebelik teke gore biraz daha riskliymis ya o yuzden israr etmedim.bnimde esim cok istiyo o teklif etti zaten doktorabu tutmazsa eger bnde israrci olurum heralde, baldan tatli olur onlar allah kucagina almayi nasip etsin insallah cnm
Esim cok istiyodu doktor 1 olursa nasıl 2 olursa nasıl diye anlattı..
26 yaşındayım bende..
Doktorum bana imza attırdı o sekilde koydular..yoksa yasak yani 2 tüp bebek denemiş ve negatif sonuclanmis olması gerek..
benim ilk aslinda ama bende daha once denedim olmadı diye imza verdim o şekil yani :)
Sunu da bilmek lazım 2 tane koyulanlarin %50 tutuyo bu %50 nin %35 ı tek gebelik , %15 i ikiz gebelikle sonuclaniyo canım.. Yani hepsi ikiz olmuyo..
Amiiiin..Evet tabi riskli..uzun yola çıkamıyorum mesela 12. Haftam bitene kadar bakalım beni sonra neler bekliyo.. Zaten gebelik şansını artırma adına 2 tane konuluyo genelde ikiz istendiği için degil.. Ama biz ikiz istedik allah da nasip etti ins kucağıma da alırım..
ben burdayım canım ama tekrarlıyorum, ben mübarek cuma günü test yaptırcaktım bi değişiklik yok ve bugün cuma değil :)))) bi karışıklık oldu herhalde. ama yarın size haber vericem...
Amiiiin..Evet tabi riskli..uzun yola çıkamıyorum mesela 12. Haftam bitene kadar bakalım beni sonra neler bekliyo.. Zaten gebelik şansını artırma adına 2 tane konuluyo genelde ikiz istendiği için degil.. Ama biz ikiz istedik allah da nasip etti ins kucağıma da alırım..
benim aklımda bugün kalmış canım yaa... bekliyoruz yarın inşallah güzel haberlerini alırız... bize de moral olursun :)) sana şans öpücüğü yolluyorum
çok canım sıkıldı ...
şimdi ben yazacaktim canım ikimizde aynı şeyi düşünüyomuşuz
benim de çook canım sıkılıyo :95::95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?