• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

eet o sahneyi şuan kafamda canlandırdım da çok fena:53:
peki eşler ne zamn sperm veriyolar , biz çıkınca onların işleri bitmiş mi oluyor yani:17:
canım bizi içeriye aldıkların da omnlarda işini hallediyolar :9::9::9::9:
Bayılmak cok guzel kızlar bi uyaniyosunyz hersey bitmiş:) ama agrı bende cok oldu sebebi de su: yumurtaların kabukları içeride kalıyor doktor sadece içindeki siviyla o sivinin icindeki hücreyi alıyor.. Kalan yumurta kabukları içleri doluymuş gibi çatlıyor e sayısı fazla olunca 1 güncük ağrıdan ölebilursiniz:)) bebetolar için deger ama:)
Bana doktorum boyle anlattı :)

olsun canım ne olacakmış çektiğimiz bu kadar ağrının sıkıntının yanın da oda tuzu biberi olur :1::1:yeter ki sonu güzel olsun gelsin bebişler bende çok istiyorum 2 tane koyulmasını:52::52:

benim göğüslerimin her ikisininde dış yanları acıyor.bu öğleden sonra başladı.sanki gergin gibi.ama o kadar hafif bir gerginlik ki,belli belirsiz.progesterondan her halde. böyle olan var mı..Allahım acaba adet falan mı olacağım,normalde ne zaman olacağımı da bilmiyorum.

Hiç korkma tatlım, ilaçlardan da olabilir hamilelikten de. Bunlar belirtiler de aynı zamanda. Adet olman için çok erken daha. Normal adet gününe göre düşünme sen şimdi, o değişti sanırsam. Tabi dondurulmuş değilse...
Seni de yanıtlmak istemiyorum ama bildiğim şey transferden hemen sonra adet olunmayacağı...

Son düzenleme:
canlar amayaadan ve sevinemedim den haber var mı? Rabbim yardımcıları olsun...
ben burdayım canım ama tekrarlıyorum, ben mübarek cuma günü test yaptırcaktım bi değişiklik yok ve bugün cuma değil :)))) bi karışıklık oldu herhalde. ama yarın size haber vericem...

:9::9::9::17::17:
bizde senin gibi şanslı oluruz canım:34: benim de cumartesi opum var şimdilik 20 yumoşum var :21::21:

benim eşim neredeyse tüm gün yanımda kaldı ve acaip işi olmasına rağmen izin aldı işten.eve geldik artık saat 4 gibi ben dedim git işe ,habire arıyorlar dedim öyle gitti.erkekler bizim yanımızda olup neler çektiğimizi görüp paylaşsınlar.biz transfer olurken onlar özel hazırlanmış,son derece rahat ortamlar da işlerini hallediveriyorlar.ee sonra... biz yatıyoruz stres oluyoruz,korkuyoruz..onlarda ortak olsun bu coşkuya... :9:

ben burdayım canım ama tekrarlıyorum, ben mübarek cuma günü test yaptırcaktım bi değişiklik yok ve bugün cuma değil :)))) bi karışıklık oldu herhalde. ama yarın size haber vericem...

rabbim güzel cuma gününün yüzü suyu hürmetine inş hayırlı haberlerini alırız canım :16::16::16:

Maşallah annesi :)) ins tatli TATLI bebis olurlar da hepsini de doğurursun :))

Ben ayildim 10 dk falan yanımda kaldı beni teselli etti sonra vermeye gitti

inşş bitanem annesi yada anneleri olucam :52::52::52::52:düşüncesi bile çok heyecan verici allahım inş o günleri de görürüz :16:

Cnm bnde iki tane istedigimi soledim ama yas 28 oludugu icin reddediler, sen konustunmu onceden bu konuyu peki, ikiz olsa ne ii olur aslinda.. Hayirlisi olsun tabikii

:9::9::9::17::17:
bizde senin gibi şanslı oluruz canım:34: benim de cumartesi opum var şimdilik 20 yumoşum var :21::21:

Hiç korkma tatlım, ilaçlardan da olabilir hamilelikten de. Bunlar belirtiler de aynı zamanda. Adet olman için çok erken daha. Normal adet gününe göre düşünme sen şimdi, o değişti sanırsam. Tabi dondurulmuş değilse...
Seni de yanıtlmak istemiyorum ama bildiğim şey transferden hemen sonra adet olunmayacağı...

hayır,dondurulmuş değildi....biraz rahatladım

benim eşim neredeyse tüm gün yanımda kaldı ve acaip işi olmasına rağmen izin aldı işten.eve geldik artık saat 4 gibi ben dedim git işe ,habire arıyorlar dedim öyle gitti.erkekler bizim yanımızda olup neler çektiğimizi görüp paylaşsınlar.biz transfer olurken onlar özel hazırlanmış,son derece rahat ortamlar da işlerini hallediveriyorlar.ee sonra... biz yatıyoruz stres oluyoruz,korkuyoruz..onlarda ortak olsun bu coşkuya... :9:

aynen canım zahmetini biz çekiyoruz onlar kaymağını yiyo canım :9::9::9:benimki de izin de bütün gün tepem de onu isterim bunu isterin deyip duruyo :9::9:

pozitif te olsa negatif te olsa "HAYIRLISI" olacağına eminimmmmmmm:54:

Oyle tabiki cnm bende hep bunu dusunuyorum.. Cunku hemen olmasini isteyip de bir sure sonra olan isteklerim hayallerimin hep daha iisi oldu sonradan..O yuzden allah herseyin sirasini ii bilir hayirlisini istemek en dogrusu.

Son düzenleme:
öyle canım benim rabbim nasıl nasip ettiyse öyle olacak :34:
Cnm bnde iki tane istedigimi soledim ama yas 28 oludugu icin reddediler, sen konustunmu onceden bu konuyu peki, ikiz olsa ne ii olur aslinda.. Hayirlisi olsun tabikii

ben çarşamba günü sordum canım toplandıktan sonra karar vereceğim dedi ancak transfer günü belli olurmuş :21:bende 2 tane çok istiyorum benim abimin de ikizleri var :52::52::52:

benim de yaş 27 ama hiç öyle bişey demedi bana :52:

Esim cok istiyodu doktor 1 olursa nasıl 2 olursa nasıl diye anlattı..
26 yaşındayım bende..
Doktorum bana imza attırdı o sekilde koydular..yoksa yasak yani 2 tüp bebek denemiş ve negatif sonuclanmis olması gerek..

benim ilk aslinda ama bende daha once denedim olmadı diye imza verdim o şekil yani :)

Sunu da bilmek lazım 2 tane koyulanlarin %50 tutuyo bu %50 nin %35 ı tek gebelik , %15 i ikiz gebelikle sonuclaniyo canım.. Yani hepsi ikiz olmuyo..

öyle canım benim rabbim nasıl nasip ettiyse öyle olacak :34:

ben çarşamba günü sordum canım toplandıktan sonra karar vereceğim dedi ancak transfer günü belli olurmuş :21:bende 2 tane çok istiyorum benim abimin de ikizleri var :52::52::52:

benim de yaş 27 ama hiç öyle bişey demedi bana :52:

Cnm senin doktorun insiyatif kullaniyor demekki, benimki yasalardan bahsetti. Aslinda cok da israrci olmadik biz ama bilemiyorum. Seninde yasin gencmis biz 1 sene korunmadik kendilimden 1 kere gebe kaldim ama ikincci kan testimde degerim dustu olmadi yani.. Cok da fazla bklemek istemedik acikcasi artik. Hakkimizda hayirlisi cnm..

Arkadaslar test sonucum negatif.olmadi meleklerim benimle degillermis.neyse Allah bu derdi dusmanimin bile basina vermesin.cok cok kotu bir duyguymus.herkese iyiaksamlar...

Back
X