• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

benim göğüslerimin her ikisininde dış yanları acıyor.bu öğleden sonra başladı.sanki gergin gibi.ama o kadar hafif bir gerginlik ki,belli belirsiz.progesterondan her halde. böyle olan var mı..Allahım acaba adet falan mı olacağım,normalde ne zaman olacağımı da bilmiyorum.

Bende de var o ama yeni değil. Özellikle dokunduğumda hissediyorum. Bazen de sırf hissetmek için dokunuyorum, belki güzel haberin belirtisidir diye:)

pozitif te olsa negatif te olsa "HAYIRLISI" olacağına eminimmmmmmm:54:

Takdir ettiğim olay budur alkışlıyorummmm ayakta :46:

Anladim cnm, ikiz gebelik teke gore biraz daha riskliymis ya o yuzden israr etmedim.bnimde esim cok istiyo o teklif etti zaten doktora ;) bu tutmazsa eger bnde israrci olurum heralde, baldan tatli olur onlar allah kucagina almayi nasip etsin insallah cnm

Yok ya ben ona inanmıyorum doğuran 3doğuruyooooo nasip kısmet bence:34:

Arkadaslar test sonucum negatif.olmadi meleklerim benimle degillermis.neyse Allah bu derdi dusmanimin bile basina vermesin.cok cok kotu bir duyguymus.herkese iyiaksamlar...

Ne denir ki ne desem boş kalır şimdi:43::43::43:çok üzüldüm inan o kadar istiyordumki mutlu haberi kaderden başka açıklama yok arkadaşım ...

aynen öyle canm hepımız çıktık bir umut için yola allah yıkmasın umutlarımızı

Bende de var o ama yeni değil. Özellikle dokunduğumda hissediyorum. Bazen de sırf hissetmek için dokunuyorum, belki güzel haberin belirtisidir diye:)

bende yeni oldu ama iğnelerden herhalde. çünkü araları yakındı. birini dün gece 10 da diğerini sabah 7 de oldum.

hayırlı olsun cnm sagsalm kucagmızı almayı nasp etsn bnde bu gun oldum 5.gn embriosu ayyy şuan bebişim tutunmaya calısıyo dımı yaaa

bir yerde okumuştum, minik bir ahtapot gibi rahim duvarına sarılır kollarını o duvara sokar ve içine geçirip tutunur. bazen kılcal damara denk gelir ve kanamam olur. tutunma kanaması budur yazıyordu ben de aynen o şekilde hayal ediyorum

Back
X