- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #2.801
işte herkesin
köşesine çekildiği,kendi ile başbaşa kaldığı saatler...kırılıp
dökülmemesi için dua ettiğimiz hayaller,umutlar...
aynen öyle canm hepımız çıktık bir umut için yola allah yıkmasın umutlarımızı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte herkesin
köşesine çekildiği,kendi ile başbaşa kaldığı saatler...kırılıp
dökülmemesi için dua ettiğimiz hayaller,umutlar...
Arkadaslar test sonucum negatif.olmadi meleklerim benimle degillermis.neyse Allah bu derdi dusmanimin bile basina vermesin.cok cok kotu bir duyguymus.herkese iyiaksamlar...
benim göğüslerimin her ikisininde dış yanları acıyor.bu öğleden sonra başladı.sanki gergin gibi.ama o kadar hafif bir gerginlik ki,belli belirsiz.progesterondan her halde. böyle olan var mı..Allahım acaba adet falan mı olacağım,normalde ne zaman olacağımı da bilmiyorum.
pozitif te olsa negatif te olsa "HAYIRLISI" olacağına eminimmmmmmm![]()
Anladim cnm, ikiz gebelik teke gore biraz daha riskliymis ya o yuzden israr etmedim.bnimde esim cok istiyo o teklif etti zaten doktorabu tutmazsa eger bnde israrci olurum heralde, baldan tatli olur onlar allah kucagina almayi nasip etsin insallah cnm
Arkadaslar test sonucum negatif.olmadi meleklerim benimle degillermis.neyse Allah bu derdi dusmanimin bile basina vermesin.cok cok kotu bir duyguymus.herkese iyiaksamlar...
Bende de var o ama yeni değil. Özellikle dokunduğumda hissediyorum. Bazen de sırf hissetmek için dokunuyorum, belki güzel haberin belirtisidir diye:)
bende yeni oldu ama iğnelerden herhalde. çünkü araları yakındı. birini dün gece 10 da diğerini sabah 7 de oldum.
ne ignesi kullanıyonn canm
progynex ampul 50 mg, folik asit, aspirin
bana o igneyi vermdi kacncı günün bu gün
bunlardan kullanan var mı
bunlardan kullanan var mı
cumartesi transfer oldum. bugün 6. günüm .bebeklerim 3. gün embriyosu.
bana o igneyi vermdi kacncı günün bu gün
Ben hepsinden kullandım (bir tek donmuş tedavisinde iyne yoktu). Proginex iyneyi sen günde iki kezmi vuruluyorsun:18::18:?
yok, sadece 1 kere.saat zorunluluğu yok
Ben hepsinden kullandım (bir tek donmuş tedavisinde iyne yoktu). Proginex iyneyi sen günde iki kezmi vuruluyorsun:18::18:?
hayırlı olsun cnm sagsalm kucagmızı almayı nasp etsn bnde bu gun oldum 5.gn embriosu ayyy şuan bebişim tutunmaya calısıyo dımı yaaa