- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #2.461
Ya anlamıyorsunuz beni ama yaaaaben de göğüş möğüş hiç bir belirti yok, akıntı yok, kupkuruyum, sık idrar ne bilim hiç bişeee yok Diyom, Sadece regil sancısı gibi sancı var bu da beni endişelendiriyo işte. Allah allahh. 10 dk da bir keşin kanama başladı diye tuvalete iniyorum, nasıl rahat olabilirim.
Sendeki gibi diğer belirtilerle birlikte olup geçseydi anlardım. Beneklibonibon gibi hiç bişe olmasa yine anlardım. Ama sadece sancı tuhaf geliyo. Kullandığım ilaçların etkileri bile yok neredeyse.
Aman anlamazsanız anlamayın, inşallah bu stres siz yaşamayın da anlamayın tek, ben razıyım.
Hmmm, havadan nem kapıyoz:)))
kızzzlarrrrr ben napcaktım da yoldan döndümmm, aslında dönmedim gittim de....
böyle yazınca bi şey anlamadınız dimi? şöyle ki; leylalık var üstümde, sabah çıkarken anahtarı içerde bırakmışım malesefff :) eşim benden bi saat sonra çıkıyor, sen oyalan biraz dedi, onun anahtarı var, onunla girebileceğim eve. küçücük aasabamda bir adet özel sağlık polikliniği var. gittim kanda gebelik testi yapıyomusunuz dedim. yapıyoruz dediler ama bursa merkeze gönderiyoruz yarın bu saatlerde alırsınız sonucu. yarın mı dedim. e zaten cuma merkezde öğrencem o zaman kalsın dedim ve çıktım.... :)))) sonunda bulaştırdınız işte, hepsi sizin yüzünüzden, merak etmeye başladım bendeeee
işe gidiyom 3 gündür şekerim. bi de o akıntı var, o kadar sık çişe koşuyodum ki zaten, lan acaba kaçırdım da onu bile mi fark etmedim diye düşünmeye başlamıştım. 15 -20 dk iç çamaşır değiştirmişliğim var. eşofmana çıkmıştı diyim sen anla
Geçmiş sayfaları okuyayım dedim, yetişemiyorum size. Uyku gözümden akıyoooo. Saat 12'de estrofem'im var, onun hatrına gözümü açık tutmaya çalışıyorum. Umarım herkes iyidir bu arada. Herkes hamiledir, hehehe.
ohh ne güzel canım hem temiz hava alırsın rahatlarsın biraz hemde kocişinle vakit geçirirsinafiyet olsun size
Estrofrm saatli mi iciliyorhemsire bana gunde iki kez saat fark etmez demisti:2:
teşekkürler tatlım yedik geldik şimdide girim iyi bir banyo yapm diyorum nede olsa bayagı yapamıyacm
İyice keselen, transfer sonrası banyıo yapmaktan korkar hale geliyorsun. Sabahları duş alırkenki halimi görsen, sanki su benim düşmanım:))) Halbuki acaip su kuşuyumdur. Yarın için bol bol şans diliyorum sana. Çok güzel geçecek Allah'ın izniyle, gönlünü ferah tut.
Geçmiş sayfaları okuyayım dedim, yetişemiyorum size. Uyku gözümden akıyoooo. Saat 12'de estrofem'im var, onun hatrına gözümü açık tutmaya çalışıyorum. Umarım herkes iyidir bu arada. Herkes hamiledir, hehehe.
teşekkürler tatlım yedik geldik şimdide girim iyi bir banyo yapm diyorum nede olsa bayagı yapamıyacm
Hamama gitsen anca inanbeni belediye kaldırcak pislikten dimdu bi ara
Yarın için hayırlı olsun canım benim haber ver çıkınca
ama ben çok üzülüyorm kalbim çok kırılıyor bellide etmiyorm ama çok üzülüyorm ve hep kendimi suçluyorm kendimi kusurlu defoluu mal gibi görüyorm bazzzzn offff yaa inşallah bunda tutarda bizde paçayı yırtarz o gün bir ortam oldu böyle hamilelik çocukla ilgili aklı veriyorlar dedim paçayı yırtanın dili uzuyor allah bizide nasip etsin dedim sinirimde
Ayol onun saati mi var
Ben ne jeli ne onu saatli almıom yaklaşık değer benimkiler şu işte bişiyi doğru yapsam dişimi kıracam yaaavvvvv
Arkadaşlar ben ilk defa tup bebek deneyecegim.24yasindayim daha once ozelde catlatma iğnesi falan oldum beni 6 ay falan böyle oyaladi sonra semiha sakir dogum evine gittim orada kesinlikle tüp bebek kararı verildi eşimin sperm sayisi 5milyon civarında çıktı daha onceki testlerde 20 milyon civarinda cikiyodu ama.doktor sizin normal cocugunuz olmaz dedi( biz hala inanmak istemiyoruz ama... esim ilac kullandi sperm arttirici olarak.. Şimdi biz ozel bir merkezle de gorusmeyi düşünüyoruz.istanbulda nereyi tavsiye edersiniz?
Arkadaşlar ben ilk defa tup bebek deneyecegim.24yasindayim daha once ozelde catlatma iğnesi falan oldum beni 6 ay falan böyle oyaladi sonra semiha sakir dogum evine gittim orada kesinlikle tüp bebek kararı verildi eşimin sperm sayisi 5milyon civarında çıktı daha onceki testlerde 20 milyon civarinda cikiyodu ama.doktor sizin normal cocugunuz olmaz dedi( biz hala inanmak istemiyoruz ama... esim ilac kullandi sperm arttirici olarak.. Şimdi biz ozel bir merkezle de gorusmeyi düşünüyoruz.istanbulda nereyi tavsiye edersiniz?
Şekerim takılma saatlere. Çok ilaç alınca saatlere göre düzenlemek kendimi organize etmemi kolaylaştırıyor. Sen nasılsın bu arada? Her bi şey yolunda mı? Benim popuşumdan dolayı ateşim filan da çıkıyo ara ara. Sabahları komik yürüyom. Her adımda yüzümün şekli de yamuluyordur eminim. Sonra gün ortasına doğru biraz açılıyor kaslarım. Akşam eve gelirken normale çok yaklaşıyorum. Sonra saat 6'da hooooop bir iğne daha. Haydi sil baştan. Teste kadar kullanıyorum. Süper güzel pozitif sonucu alınca bakalım yine kullanacak mıyım? Belirti için kendimi pek dinlememeye çalışıyorum. Belirtiler ilaçlara bağlıdır hem belki, di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?