2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Hamile naz, hamile naz, hamile naaaaaaz :))

Geçmiş sayfaları okuyayım dedim, yetişemiyorum size. Uyku gözümden akıyoooo. Saat 12'de estrofem'im var, onun hatrına gözümü açık tutmaya çalışıyorum. Umarım herkes iyidir bu arada. Herkes hamiledir, hehehe.

Hıh, işte sen de sabırsızlar kulübüne katılmışsın. Takatim olsa geriye doğru gider erken test yaptırmamak gerekliliğiyle ilgili neler yazdığını bulup sana hatırlatırdım. Aramıza katıldığın için seni um. yapıyorum bi de. Otur bekle mübarek cuma gününü.

Akıntı bende de azalmadı. Hatta işe giderken yanıma yedek çamaşır alıyorum. İyi bi şeydir innnnşallah. Jel yapıyormuş, hemşiranım öyle dedi.

Estrofrm saatli mi iciliyor hemsire bana gunde iki kez saat fark etmez demisti:2:

teşekkürler tatlım yedik geldik şimdide girim iyi bir banyo yapm diyorum nede olsa bayagı yapamıyacm

İyice keselen, transfer sonrası banyıo yapmaktan korkar hale geliyorsun. Sabahları duş alırkenki halimi görsen, sanki su benim düşmanım:))) Halbuki acaip su kuşuyumdur. Yarın için bol bol şans diliyorum sana. Çok güzel geçecek Allah'ın izniyle, gönlünü ferah tut.

inşallah canım benim inşallah ya dualarınızı esirgemeyen lütfen bebişimi alim gelim yaaa

Ayol onun saati mi var
Ben ne jeli ne onu saatli almıom yaklaşık değer benimkiler şu işte bişiyi doğru yapsam dişimi kıracam yaaavvvvv

teşekkürler tatlım yedik geldik şimdide girim iyi bir banyo yapm diyorum nede olsa bayagı yapamıyacm

Hamama gitsen anca inan beni belediye kaldırcak pislikten dimdu bi ara
Yarın için hayırlı olsun canım benim haber ver çıkınca

Son düzenleyen: Moderatör:

merhaba, bu konularla ilgiliyim aylardır 1. tüp bebek denememiz başarısız geçti şimdi 2 denemeyi özelde yaptıracağız, akıl veren çok evet insan bazen dayanamıyor ve sinir oluyor herşey allah'ın taktiri..

Ayol onun saati mi var
Ben ne jeli ne onu saatli almıom yaklaşık değer benimkiler şu işte bişiyi doğru yapsam dişimi kıracam yaaavvvvv

Şekerim takılma saatlere. Çok ilaç alınca saatlere göre düzenlemek kendimi organize etmemi kolaylaştırıyor. Sen nasılsın bu arada? Her bi şey yolunda mı? Benim popuşumdan dolayı ateşim filan da çıkıyo ara ara. Sabahları komik yürüyom. Her adımda yüzümün şekli de yamuluyordur eminim. Sonra gün ortasına doğru biraz açılıyor kaslarım. Akşam eve gelirken normale çok yaklaşıyorum. Sonra saat 6'da hooooop bir iğne daha. Haydi sil baştan. Teste kadar kullanıyorum. Süper güzel pozitif sonucu alınca bakalım yine kullanacak mıyım? Belirti için kendimi pek dinlememeye çalışıyorum. Belirtiler ilaçlara bağlıdır hem belki, di mi?

Arkadaşlar ben ilk defa tup bebek deneyecegim.24yasindayim daha once ozelde catlatma iğnesi falan oldum beni 6 ay falan böyle oyaladi sonra semiha sakir dogum evine gittim orada kesinlikle tüp bebek kararı verildi eşimin sperm sayisi 5milyon civarında çıktı daha onceki testlerde 20 milyon civarinda cikiyodu ama.doktor sizin normal cocugunuz olmaz dedi ( biz hala inanmak istemiyoruz ama... esim ilac kullandi sperm arttirici olarak.. Şimdi biz ozel bir merkezle de gorusmeyi düşünüyoruz.istanbulda nereyi tavsiye edersiniz?

Öncelikle hoş geldin topiğimize. Ümidini sakın kesme, yaşın çok genç. Ben Yeditepe Üniversitesi'nde Dr. Cem Fıçıcıoğlu'nun hastasıyım. Anadolu yakasındaysan tavsiye ederim. Yalnız sgk ile anlaşması yok.

merhaba, 1. tüp bebek denememiz Zeynep kamilde oldu sonuç negatif, benim eşiminde sperm sayısı 5milyon civarı, şimdi 2. denemyi özelde yaptıracağız liv hospital düşünüyoruz, bir yanımda acaba kendiliğinden olurmu diyor ama zor galiba.

İyiyim canım nolsun ya belirtisiz bol sulu akıntılı yapılmaması gerekn herşeyi yapan klasik bildiin ben işteeeee
Haftasonu gelsede konuşsak şöle doya doyaaaaa iş ev iğbeler yordu seni
Bu arada ben sordumda senin için bacaktan yapılsadaoluomuş popuşu dinlendirmek için biraz bacaktan yaptırsana en azından bi denesen diorum belki ii olurda az iğne yerlerin dinlenir
Kremi kullancakmışız 12 haftaya kadar ama iğneler hayır diorum senin için şu annnnn
Şimdi küfretcem o belirtilere olmicak en ii haliyle o kadar uyduruk bişiyki adette olabilir bebekte ilaçta hepsi aynı kapıya çıkıo ortası yok onun için hakkaten en iisini yapıosun dinleme direk

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…