- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #2.441
bak işteeeee gördün mü nazcım, sen kesin hamilesin, en büyük belirti buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :)![]()
amin canım inşallah.. dualarımız seninle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak işteeeee gördün mü nazcım, sen kesin hamilesin, en büyük belirti buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :)![]()
Transfere giderken yapmiyorsun, gelince yaparsin. Yani bana hep öğle söylediler.
olsun bitanem eminim eşin sana gözü gibi bakacaktır![]()
amin şekerim, hadi hayırlısıyla al bakalım bebişlerini.... onlarla her gün konuş alınca tamam mı? ben sizlerden bile bahsediyorum bazen :) sonra da zaten ben okuyunca sen de biliyon dimi, ilk tecrübem ya alışamadım daha sıpa anneyle dalga geçme diyom :)bende eminim o yönden şüphem yok allaha şükür o kadar acıdAN sonra allah tekrar yaşatmasın tekrar umutlarımı kırmasın inşallah
bende eminim o yönden şüphem yok allaha şükür o kadar acıdAN sonra allah tekrar yaşatmasın tekrar umutlarımı kırmasın inşallah
haklısın canım ya inş bu son olur canım senin için rabbim bu sefer nasip eder![]()
TRANSFER OLACAK ARKADAŞLARIN DİKKATİNE! KESİLMESİ GEREKEN İLAÇLARINIZI AKŞAM SON KEZ ALIN. ERTESİ SABAH ALMIYORSUNUZ, ben o heyecanla sabah da almıştım, Dr.. um almasaydın iyiydi, neyse bişi olmaz demişti. tabi moralim bozulmasın diye.
inşallah allah kimseye yaşatmasın o acıları kimseye kurbanoldugum allah kimseyi evlatla sınamasın buda bizim için son olsun inşallah kızlar ama benn çooooooooookkkkkkk heyecanlıyım yaaaaaa![]()
amin şekerim, hadi hayırlısıyla al bakalım bebişlerini.... onlarla her gün konuş alınca tamam mı? ben sizlerden bile bahsediyorum bazen :) sonra da zaten ben okuyunca sen de biliyon dimi, ilk tecrübem ya alışamadım daha sıpa anneyle dalga geçme diyom :)
ayyyy sevsinler senin sıpanı canım allah kucagmıza alıp onların kokularını içimize çekmeyi özellikler emzirmeyi okadar çok istiyorum ki tüüüüüümmmm bu yolda yürüyen herkeze nasip etsinduygulandım yine sabah olurmu ki bu gece yaaa
![]()
hahayyyyy eşim geldi yemege çıkıyoz gelince görüşürüz öpüyorum hepiniziseviyorum onu yaaaaaaaaaa bidaha çıkamayacan hadi diyo bana
![]()
Son bir saatim geçmişi okumakla geçti, günler yaklaştıkça belirti arama muhabbetinde artış olmuş. İlk denemem olumsuz olduğu için kendimle ilgili belirti söylemem doğru olmaz sanırım. Ama transferin ilk gününden itibaren kasık ağrılarım olduğu için 3. gün eşime galiba adet oluyorum diye söylenmeye başlamıştım. Keşke onların normal olduğunu bilseymişimBu defa mümkün olsa her gün ağrı kesici kullanırım, ne kasıklarımı ne de göğüslerimi hissederim, hatta dokunmayı bile düşünmüyorum,vacaba en iyisi 12 gün uyutulmak mı? Şimdiden bunları yazıyorum ama transferim olunca ne yaparım bilmiyorum. Allah hepimize sabır versin...
Not: Birileri bana şu sarı kafaların yani ikoncanların nerden yapıldığını anlatabilir mi?
Not : Üst kısımda yer alan Kullanıcı Kontrol Paneli ni tıkla, ekranın sağ tarafında aşağıya doğru inince göreceksin yer alan Seçenekleri Düzenle yi tıkla, Konu Görünüm Seçenekleri bölümünde Avatarları göster ve Grafikleri Göster seçili olsun bir deeee Çeşitli Seçenekler Bölümünde Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü seçili olcak. sonra mesaj yazarken zaten mesaj bölümünün altında görünüyorlar.....Son bir saatim geçmişi okumakla geçti, günler yaklaştıkça belirti arama muhabbetinde artış olmuş. İlk denemem olumsuz olduğu için kendimle ilgili belirti söylemem doğru olmaz sanırım. Ama transferin ilk gününden itibaren kasık ağrılarım olduğu için 3. gün eşime galiba adet oluyorum diye söylenmeye başlamıştım. Keşke onların normal olduğunu bilseymişimBu defa mümkün olsa her gün ağrı kesici kullanırım, ne kasıklarımı ne de göğüslerimi hissederim, hatta dokunmayı bile düşünmüyorum,vacaba en iyisi 12 gün uyutulmak mı? Şimdiden bunları yazıyorum ama transferim olunca ne yaparım bilmiyorum. Allah hepimize sabır versin...
Not: Birileri bana şu sarı kafaların yani ikoncanların nerden yapıldığını anlatabilir mi?
inşallah allah kimseye yaşatmasın o acıları kimseye kurbanoldugum allah kimseyi evlatla sınamasın buda bizim için son olsun inşallah kızlar ama benn çooooooooookkkkkkk heyecanlıyım yaaaaaa![]()
Son bir saatim geçmişi okumakla geçti, günler yaklaştıkça belirti arama muhabbetinde artış olmuş. İlk denemem olumsuz olduğu için kendimle ilgili belirti söylemem doğru olmaz sanırım. Ama transferin ilk gününden itibaren kasık ağrılarım olduğu için 3. gün eşime galiba adet oluyorum diye söylenmeye başlamıştım. Keşke onların normal olduğunu bilseymişimBu defa mümkün olsa her gün ağrı kesici kullanırım, ne kasıklarımı ne de göğüslerimi hissederim, hatta dokunmayı bile düşünmüyorum,vacaba en iyisi 12 gün uyutulmak mı? Şimdiden bunları yazıyorum ama transferim olunca ne yaparım bilmiyorum. Allah hepimize sabır versin...
Not : Üst kısımda yer alan Kullanıcı Kontrol Paneli ni tıkla, ekranın sağ tarafında aşağıya doğru inince göreceksin yer alan Seçenekleri Düzenle yi tıkla, Konu Görünüm Seçenekleri bölümünde Avatarları göster ve Grafikleri Göster seçili olsun bir deeee Çeşitli Seçenekler Bölümünde Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü seçili olcak. sonra mesaj yazarken zaten mesaj bölümünün altında görünüyorlar.....
umarım anlatabildim. takıldığın yerde sor tekrarlarım![]()