2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

kızlar bizim doktor progesteronun iğnesini kullanmıyoruz tableti ile iğnesi arasında etki farkı yok biz tableti tercih ediyoruz dedi bende nette araştırdım gerçekten öyleymiş, yeni başlayacak olanlar doktorları ile bi konuşsun bence iğne çok kötü ya :/

Bu spermle bi kere kendiliğinde gebe kalırsın ama dedikleri gibi çok zor olanıda kaybetmemek için bir an öncetüp bebek iyidir ve gayette güzelde sonuç alır sende bi sımıntı yok anladığım. Ekd anadoluyu demiş avrupa içinde şişli memorial ve bahçeci iidir benim tavsiyem.inanmicakta bişiy yok inan öle korkunç bakmayın bu duruma tedavi olarakgör göz
Nde büyütme o zaman eşinide üzersin korkunç olur şi diden hayırlı olsun hep pozitif bak lütfen bir sperm yeterken sizde beş milyon var tamma mı şekercim

Liv pahalı diye duymuştum ben ama sen nere de rahat etceksen en faydalı odur bu olayda güven ve rahatlık çok önemli. Şimdiden tedavin hayırlı olsun

Sağol şekercim de ben pek kilolu değilim. Bacaktan tabii ki vurulabilir de biraz daha et lazım olabilir o bölgede:)) Yine de yarın söyliiiim ben bunu hemşiranıma. Kadıncağız geldiğinde küçük kızlar gibi kendimi tuvalete filan kilitleyesim geliyor. Ben bu hafta sonu da çalışıcam yaaaaaaaa gerçi eğitim olacak iki gün de çok yorulmam ama evimde oturup sizinle kaynatamiiicam işte. Gerçi test gününe iki gün kala kendimi dinleyip strese girmemek için iyi olabilir bu durum. Neyse, yapıcak bi şey yok. Çok öpüyorum, az kaynatın yokluğumda.

Hamileler, hepinize iyi geceler.

İ gecelerrrrrrr tatlı rüyalarrrrrrrr

Ben de çok yakınınca olmazsa hapa geçelim dediler ama iğne daha çabuk karışıyormuş sisteme. O yüzden çok canım yansa da değiştirmeleri istemedim. Sonradan pişman filan olurum Allah muhafaza.

kızlar ben de 18. günüm progestan iğnesi oluyorum her gün çift doz, ama sanırım 1 ay kadar daha devam etmeye gücüm var diye düşünüyorum

bende ağrı acı yapmıyor ama her tarafım çürüdü bir de artık bugün tahriş olduğu için kızarmaya başladık alerjik reaksiyon gösteriyormuş vücut. benim betahcg düşük olduğundan iğneye devam

ya aslında o değil de göbekten kan sulandırıcı iğne oluyorum (clexane 4000) yine 18 gündür, işte ondan nefret ediyorum göbeğimde vuracak yer kalmadı

teşekkür ederim. bu arada bu siteye yeni üyeyim pek bilmiyorum kullanmayı ama alışıyorum sanırım :) aslında dr. faruk buyru olacak doktorum yani muaynehanesine gideceğim he toplama ve transfer işlemini liv hospitalde yapıyormuş bir arkadaşım yaptırdı ve ilk denemesinde hamile kaldı, 6bin falan tutmuş ücreti ama o zaman başka hastane ile anlaşmalıydı dr. fiyatı sorsam iyi olacak sürpriz ile karşılaşmamak için,

Koldan yapsana cicim clexanııııı

Ben de kullanıyorum göbekten iğne, oksapar diye. Sanırım içeriği seninkiyle aynı. Zor batırıyorum karnıma artık. Allah'ım bütün bu çektiklerimizin sonunda yüzümüzü güldürür inşallah.

5.45 te ben kalkcam hatta yetmez gibi popo bacak ağrısından sanki ben uyuyamayacam yatsana gari
Bebiklerr yoruldu yavvvvvvvv
O kadar tatlı rüyalarda dedim hala lafffff hala lafffffff

5.45 te ben kalkcam hatta yetmez gibi popo bacak ağrısından sanki ben uyuyamayacam yatsana gari
Bebiklerr yoruldu yavvvvvvvv
O kadar tatlı rüyalarda dedim hala lafffff hala lafffffff

Tamam tamam uyudum:)) Ben akşamı uyuyarak geçirdim, ama yine uykum var. İnşallah ağrım acım çok olmaz da uyuyabilirim. Haydi kaçtım.

Ben de çok yakınınca olmazsa hapa geçelim dediler ama iğne daha çabuk karışıyormuş sisteme. O yüzden çok canım yansa da değiştirmeleri istemedim. Sonradan pişman filan olurum Allah muhafaza.

tablette ağızdan alınmıyormuş bir bildiği vardır tabi doktorların her hastaya farklıdır belki banada iğne verecek bilemiyorum da, sordum işte meraktan biz tableti tercih ediyoruz dedi, oh dedim şimdilik :)

Canım günde 3 defa iç dediler. Ben de 24 saati üçe böldüm. 8-16-24'te içiyorum. Benim şahsi manyaklığım olabilir yani bu durum :)))

Saol tatlim :) moralim bozuldu benim transferin olacagi gun ben önceki ilaclarimi sabah kullanmistim ; ( içime kurt düştü antibiyotk ve kortizon hapi almistim bana hemsire almami soylemisti ayy sinir oldum o hemsireye kac kez sormustum oysaki

Bana daha önce yumurtaliklarin gayet iyi fazla yumurtan var denmisti ama bu doktor yumurtan da az falan dedi eğer orda yaptirmaya karar verirsek ay sonu gidip test falan yaptirip ilac tedavisi olmam gerekecekmis. Hepimiz için hayırlı olsun inşallah :)

Olsun canım bebesin için katlanacaksin :) canim clexaNe yi ben koldan vuruyorm kolda oluyor iyi biliyorum gobekte yer yoksa bide ben igneden 1 saat once emla krem sürüyorm sonra tükenmez kalemle işaretliyorum daha az canim yaniyor

Olsun canım bebesin için katlanacaksin :) canim clexaNe yi ben koldan vuruyorm kolda oluyor iyi biliyorum gobekte yer yoksa bide ben igneden 1 saat once emla krem sürüyorm sonra tükenmez kalemle işaretliyorum daha az canim yaniyor

hahaha benden bitane daha varmış bende doktora sormuştum görüşmeye gittiğimde çok korkuyordum iğneden emla sürsem öyle yapsam diye :)

Tamam canımcım tamam, alınganlık yok, pozitif düşünüyorum artıkın, zati şurada kaldı 4 günüm... :) Evde günlerdir yalnız olunca, transferimi de eşim dışında kimse bilmeyince sizlerle paylaştım işte endişelerimi ama Bir ben hassas değilim ki, hepimiz aynınız neticede...seviyom seni :)

dua edin bana naazzz hamilelerin duaları kabul olurmuş

:))) motivasyon kaynağım benimmmm:)) teşekkür ederim, etmez miyim, ederim tabi....

Tatlım yazılanları okudum ama benim doktorum sabah ilaçlarınızı ve jelinizi kullanıp gelin demişti. Fulya bahçeci de oldum. Transferim öğleden sonra 3 teydi ve jelim sabah akşam dı. Abah kullandım yine. Hem verdikleri ilaç kullanım kağıdında yazıyordu transfer sabahı alın ilaçlarınızı diye hem de hemşirem arayıp hatırlattı.

Sen muhtemelen uyuyorsun şimdi ama umarım sabah görürsün iletimi ve arayıp doktoruna sorma fırsatın olur. Gerçi transferin kaçta bilmiyorum, sabah erkense alma da diyebilirler, en doğrusu kendi doktoruna sorman...

Hadi bakalım git emanetini al ve dön hayırlı hayırlı. Yarından itibaren tel değilsin artık, iki kişisin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…