- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #2.281
sonucumu aldım hamileyim ama içim buruk
test sonucum 35.58 pazar günü tekrarlayacağız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben daha yolun ccok basındayım yasımda genc elbet olucak inanıyorum ama son demime gelsem hiç bi çare olmasa malesef benimde evlatlık demiyeyimde bi bakıma muhtac yavru alma sansımda yok ancak koruyucu aile olabilirim![]()
Nolur üzülme arkadaşım ya... Ben seni çok iyi anlıyorum. Bende de 1 yumurta olurdu ve yumurta toplama çıkışında ben yarı baygınken doktor gelip bozuldu, kalitesizil alamadık ya da içi boş folikül derdi. Oki ben bunu kaç kere yaşadım. o hayal kırıklığını biliyorum. Ama pes etme nolur.
Doktorum bana bu zar atmak gibi derdi, kaç kere atarsan şansını o kadar yükseltirsin. Bak yaşının genç olması mücadeleci olman açısından avantaj. Bünyen ilaçlardan çok etkilenmez, yan etkilerini daha rahat tolere edebilir. Üzül, ağla ama kısa sürede toparlan ve imkanların dahilinde mücadeleye devam et. En önemli kısmı inanç ve mücadele...
beni sadece maddi imkansızlıklar zorluyo canım eşimin babadan kalma bi sürü borcu var ben kendi çalıştıgımla kazanıp yaptırmaya calısıyorum onda ancak oluyoArkadaşım yaşınız gençse, az da olsa yumurta ve sperm de varsa, sıkıntıyla, borçla harçla da olsa karşılabilecek maddi gücünüz de varsa her ay deneyin derim ben. İnancınızı ve ümidinizi hiç kaybetmeden her ay deneyin. Keşke benim de denemek için zamanın olabilseydi ümidimi hiç kaybetmezdim. Şimdi bile ümidim var, kaldı ki doktor bana donör. dedikten sonra buldum ben bu yumurtayı. O yüzden inançlı ve inatçı olmak çok önemli. Pes etmek yok, sakın ha!!!!
canım benim sagol aynı kaderi paylaşıyoruz beni anlayabiliyosundur kesin. bazen sadece ben mi yaşıyorum acaba diyo insan? bu siteyi bu yüzden seviyorum birileri var seni anlayan diyorum.... pes etmek yok yola devam:) ama insan hayal kırıklığı yaşıyor tabi emek harcıyosun o kadar ama Allahan ümit kesilmez tabi Allah hepimizin yardımcı olsun.
beni sadece maddi imkansızlıklar zorluyo canım eşimin babadan kalma bi sürü borcu var ben kendi çalıştıgımla kazanıp yaptırmaya calısıyorum onda ancak oluyo![]()
arkadaşlar yumurtanız bile toplanabiliyosa halinize şükredin benim buğün yumurta toplama günümdü hiç bir yumurta hücresi toplanamadı 2 yumurtam vardı sadece onlarında içi boşmuş. yarım kaldı tedavi. umudum kırıldı 24 yaşındayım ama yumurtalık yaşım 45 doktorum öyle söylüyor sürekli kistim oluşuyor çaresiz kaldım artık. doktorum daha değişik protokoller uygulanabilir dedi ve ankarada bi doktor önerdi bana. hiç birşey yapasım gelmiyor çalışıyorum 2 gün rapor aldım ama işe bile gitmek istemiyorum kendimi eve kapatmak istiyorum sıkıldım insanların sorularından anlamsız bakışlardan... anlayamazlarki beni anca benim gibi olan beni anlayabilir.....
canm sonucunun kaç çıktıgı önemli değil önemli olan değerinin 2 günde bir ikiye katlamasısonucumu aldım hamileyim ama içim buruk
kolay kolay pes etmem canım yeterki Rabbim sabır versinBorçla harçla da olsa yeterki yumurta ve sperm olsun. Ve hamdolsun ki çalışıyorsun arkadaşım. Pes etme yeter ki!!
:))) güldürdün beni yahu...
Kusura bakma canım ya vallahi görmedim yazdıklarını bazen . Demekti yazılanları eski sayfalardan başlayıp okumam gerekiyor, ama ben son 1-2 sayfaya bakıyorum sadece:))
Sonuç derken cgh sonucunu soruyorsan eğer, hücreler gönderildikten 15 gün sonra dediler ama 13. Gün aradılar beni sonuç geldi diye.
Evet bir sonraki adetimde transfer oldu. Ama bazı değerlere ve rahim içi duvarının kalınlığına bakılıyor, eğer uygunsa transfer ediyorlar. Benim ilk adette oldu ama olmayabilirs di de...
Sen ne zaman transfer olacağına takıl ma canımcım, önemli olan sağlam embriyo yakalasınlar, transferin nasılsa olur...
inş canm bebişlerimiz bizi bırakmaz ilk tüp bebek denememde cok hevesliydim ama bu sefer sanki tutmucak gbime geliyo kactane embriyo verdiler sana canm bide nerde yaptrdın
kızlar bişi soracağım yumurta toplama işlemi yapılana kadar spor yapmanın sakıncası olmaz dimi...
Bide ben gün içerisinde sık sık kapve tüketiyorunm siz benden bu konuda bilgilisiniz bi sakıncası varmıdır şuanki durumum için...