• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

ben daha yolun ccok basındayım yasımda genc elbet olucak inanıyorum ama son demime gelsem hiç bi çare olmasa malesef benimde evlatlık demiyeyimde bi bakıma muhtac yavru alma sansımda yok ancak koruyucu aile olabilirim:14:

Arkadaşım yaşınız gençse, az da olsa yumurta ve sperm de varsa, sıkıntıyla, borçla harçla da olsa karşılabilecek maddi gücünüz de varsa her ay deneyin derim ben. İnancınızı ve ümidinizi hiç kaybetmeden her ay deneyin. Keşke benim de denemek için zamanın olabilseydi ümidimi hiç kaybetmezdim. Şimdi bile ümidim var, kaldı ki doktor bana donör. dedikten sonra buldum ben bu yumurtayı. O yüzden inançlı ve inatçı olmak çok önemli. Pes etmek yok, sakın ha!!!!

Nolur üzülme arkadaşım ya... Ben seni çok iyi anlıyorum. Bende de 1 yumurta olurdu ve yumurta toplama çıkışında ben yarı baygınken doktor gelip bozuldu, kalitesizil alamadık ya da içi boş folikül derdi. Oki ben bunu kaç kere yaşadım. o hayal kırıklığını biliyorum. Ama pes etme nolur.

Doktorum bana bu zar atmak gibi derdi, kaç kere atarsan şansını o kadar yükseltirsin. Bak yaşının genç olması mücadeleci olman açısından avantaj. Bünyen ilaçlardan çok etkilenmez, yan etkilerini daha rahat tolere edebilir. Üzül, ağla ama kısa sürede toparlan ve imkanların dahilinde mücadeleye devam et. En önemli kısmı inanç ve mücadele...

canım benim sagol aynı kaderi paylaşıyoruz beni anlayabiliyosundur kesin. bazen sadece ben mi yaşıyorum acaba diyo insan? bu siteyi bu yüzden seviyorum birileri var seni anlayan diyorum.... pes etmek yok yola devam:) ama insan hayal kırıklığı yaşıyor tabi emek harcıyosun o kadar ama Allahan ümit kesilmez tabi Allah hepimizin yardımcı olsun.

sonucumu aldım hamileyim ama içim buruk

test sonucum 35.58 pazar günü tekrarlayacağız

Kuzum bana bu değere düşük ama olabilir yinede iki gün sonra belli olur demişlerdi şimdiden bozma moralini sakın ikiye katlarsa tek bebek bikaç gün geç tutunmuş deriz ayyyyy hadi inş hayırlı haberlerrrrr olsun n:16::16:

Arkadaşım yaşınız gençse, az da olsa yumurta ve sperm de varsa, sıkıntıyla, borçla harçla da olsa karşılabilecek maddi gücünüz de varsa her ay deneyin derim ben. İnancınızı ve ümidinizi hiç kaybetmeden her ay deneyin. Keşke benim de denemek için zamanın olabilseydi ümidimi hiç kaybetmezdim. Şimdi bile ümidim var, kaldı ki doktor bana donör. dedikten sonra buldum ben bu yumurtayı. O yüzden inançlı ve inatçı olmak çok önemli. Pes etmek yok, sakın ha!!!!
beni sadece maddi imkansızlıklar zorluyo canım eşimin babadan kalma bi sürü borcu var ben kendi çalıştıgımla kazanıp yaptırmaya calısıyorum onda ancak oluyo:31:

canım benim sagol aynı kaderi paylaşıyoruz beni anlayabiliyosundur kesin. bazen sadece ben mi yaşıyorum acaba diyo insan? bu siteyi bu yüzden seviyorum birileri var seni anlayan diyorum.... pes etmek yok yola devam:) ama insan hayal kırıklığı yaşıyor tabi emek harcıyosun o kadar ama Allahan ümit kesilmez tabi Allah hepimizin yardımcı olsun.

Elbette seni anlayan birileri olacak mutlaka... Ve elbette hayal kırıklığı oluyor ama önemli olan kıs sürede toparlanabilmek.
İşte böyle; pes etmek yok, yola devam...:)

beni sadece maddi imkansızlıklar zorluyo canım eşimin babadan kalma bi sürü borcu var ben kendi çalıştıgımla kazanıp yaptırmaya calısıyorum onda ancak oluyo:31:

Borçla harçla da olsa yeterki yumurta ve sperm olsun. Ve hamdolsun ki çalışıyorsun arkadaşım. Pes etme yeter ki!!

Son düzenleme:
arkadaşlar yumurtanız bile toplanabiliyosa halinize şükredin benim buğün yumurta toplama günümdü hiç bir yumurta hücresi toplanamadı 2 yumurtam vardı sadece onlarında içi boşmuş. yarım kaldı tedavi. umudum kırıldı 24 yaşındayım ama yumurtalık yaşım 45 doktorum öyle söylüyor sürekli kistim oluşuyor çaresiz kaldım artık. doktorum daha değişik protokoller uygulanabilir dedi ve ankarada bi doktor önerdi bana. hiç birşey yapasım gelmiyor çalışıyorum 2 gün rapor aldım ama işe bile gitmek istemiyorum kendimi eve kapatmak istiyorum sıkıldım insanların sorularından anlamsız bakışlardan... anlayamazlarki beni anca benim gibi olan beni anlayabilir.....

Ben opuya girerken yanımda 28yaşında çok tatlı bi kız vardı opu sırası bekleyen .bi sürü yumurta toplaması olmuş ama içi boş çıkmış şindide iki tane var ama bilmiyorum dolu mu dedi.sonra kız opudan çıktı yan tarafta nasıl ağlıyo gidip soramadımda gene boş çıktı herhalde diye bekledim ağlaması geçsin diye.sonra gittim yanına yüzümü kızdırıp meğer sevinçten ağlıomuş ikiside dolu çıkmışş öle moral falan bozmak yok bu kez olmadı bi daha bi daha olmadı bi daha sakın ama sakınnnn bak ne güzel sana çare olacak domtoru bulmuşsun bileeeee kinse sana bitti bu iş hadi git dememiş

sonucumu aldım hamileyim ama içim buruk

test sonucum 35.58 pazar günü tekrarlayacağız
canm sonucunun kaç çıktıgı önemli değil önemli olan değerinin 2 günde bir ikiye katlaması:34:
2 gün sonra 70 lerde olursa ve aynı sekilde artarsa tamamdır :16::16:

evet canm tansferden sonraki 6.günüm transfer günü sayılırsa 7oluyo inş bebişlerimzi kucagımıza alırz canm senin 4.günün mü hayrlı olsun

:))) güldürdün beni yahu...
Kusura bakma canım ya vallahi görmedim yazdıklarını bazen . Demekti yazılanları eski sayfalardan başlayıp okumam gerekiyor, ama ben son 1-2 sayfaya bakıyorum sadece:))

Sonuç derken cgh sonucunu soruyorsan eğer, hücreler gönderildikten 15 gün sonra dediler ama 13. Gün aradılar beni sonuç geldi diye.
Evet bir sonraki adetimde transfer oldu. Ama bazı değerlere ve rahim içi duvarının kalınlığına bakılıyor, eğer uygunsa transfer ediyorlar. Benim ilk adette oldu ama olmayabilirs di de...

Sen ne zaman transfer olacağına takıl ma canımcım, önemli olan sağlam embriyo yakalasınlar, transferin nasılsa olur...

çok sağol canım. transfere takılmıyorum zaten hemen olsa iyi olur tabi ama merak ettim sadece. zaten önemli olan dediğin gibi sağlıklı embriyo olması geçen sefer 2 yumurta oluşmuştu ama ikisi de tutamadı. zaten bende az yumurta oluşuyor. yumurta olucak beşinci güne gidicek sağlıklı çıkacak :(

kızlar bişi soracağım yumurta toplama işlemi yapılana kadar spor yapmanın sakıncası olmaz dimi...

Bide ben gün içerisinde sık sık kapve tüketiyorunm siz benden bu konuda bilgilisiniz bi sakıncası varmıdır şuanki durumum için...

merhaba
bir ajanda yaptım kendime hergün yazmaya karar verdim bunuda sizinle paylaştım umudunuzu hiç kaybetmemeniz dileğiyle

Umutla büyümesini ve bana sıkı sıkı bağlanmasını beklediğim hücreme ;

6 gündür seninle beraberiz yada ben öyle olduğunu düşünüyorum en azından öyle olmasını istiyorum çünkü 6 yumurtanın içinde büyümeyi ve bölünmeyi başarmış tek hücresin ve bizimde tek umudumuzsun. Hergün tutunmanı neden bu kadar çok istediğimi anlatıyorum tekrarlayıp duruyorum kendi kendime belki hissedersin diye eğer büyürsen orada senin gibi oluşmuş binlerce bebek gibi farklı olacaksın çünkü senin gibi oluşmuş tüm bebekler bir kaza sonucu yada tesadüfen oluşmuş bebekler değil hepsinin annesi babası anneanneleri babaanneleri teyzeleri vs... onları büyük bir sevgiyle umutla beklediler ve çok istediler dünyaya gelmelerini . ben ve benim gibi anne olmak isteyen her kadın normal hamilelikler gibi adetleri geçiksin şüphelensiler ve bebeklerinin haberini alıp eşlerini sevdiklerini sevince boğsunlar istediler ama maalesef ben ve benim gibi anne olmak isteyenler yoğun bir koşuşturmadan geçti çoğu işten zor bela izin alarak hergün doktora gitmek zorunda kaldı hergün ultrason, hergün kan verme, yumurtalar olgunlaştı mı , bugün sonucum kaç çıkacak? , aman iğnemin saati geçti mi? , kaç tane yumurtam oluştu? kaçı olgun? çatlatıcı iğne ne zaman? ne zaman yumurtalar toplanacak? kaç tanesi embriyo olacak ? vs vs vs uzar gider bu kullanılan ilaçlardan dolayı ağrılar ,şişkinlikler ,moraran göbekler, iğne batmaz hale gelen bir vücut felan filan bu da uzar gider... ama asıl en fazla uzayıp giden haber beklenen 12 gün. Geçmeyen günler ve geceler inan bana bunların hiç biri şikayet değil seni oraya koyduklarından bu yana ağrılar sızılar hep var ama aynı zaman da hiç yok :) var olan bütün ağrılarım ya benden ya bizden vazgeçersen diye canımı yakıyor. Sen güçlü bir hücresin ve eminim ki bu güçle orada tutunmayı becerebilirsin ve umutla senin haberini bekleyen herkesi sevindirirsin.

inş canm bebişlerimiz bizi bırakmaz ilk tüp bebek denememde cok hevesliydim ama bu sefer sanki tutmucak gbime geliyo kactane embriyo verdiler sana canm bide nerde yaptrdın

vall bana mı yazdın yoksa başkasına mı anlamdım. yeniyim bu forumda çünkü. ama olsun ben yine de paylaşiim.benim 2. denemem.2 embriyomuz oldu.ben bursa pembemavi ya gittim.doktorum nevin hanımdı...sen ?

kızlar bişi soracağım yumurta toplama işlemi yapılana kadar spor yapmanın sakıncası olmaz dimi...

Bide ben gün içerisinde sık sık kapve tüketiyorunm siz benden bu konuda bilgilisiniz bi sakıncası varmıdır şuanki durumum için...

cnm sporun zararı olmaz bence ama kahve içme derim çunku içinde kafein var, çayı da azalt yada çok açık iç diyorlar.
kola neskafe yani bildiğin kafeinli içeceklerden uzak durmakta fayda var..

Back
X