• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

merhaba arkadaşlar ilk tüp bebek denemem transferimin bugün 6. günü dün gece hafif kanlı bir akıntım oldu daha sonra kahverengi lekeye dönüştü ve geçti ama regl ağrısı gibi bir ağrı var yumurtalıklarımda ama umudumu kaybetmemeye hatta düşünmemeye çalışıyorum umarım hepimiz bebeklerimize kavuşuruz

Ben de çok korktuydum olucam diye e2im birden fırladı herkes panik oldu diye benide panik ettiler ama olmadı şükür ya hoş o gebeliktede olan bişiymiş herhalde demi risk bitmedi yani ben öle duymuştummm ???
evet canım gebeliğin ilk dönemlerindede olabiliyor..
ayrıca merak etme kokoreç bende cok yedimm:1::1:

canlar hiçbir belirtiniz olmayabilir üzülmeyin lütfen..
benimde ilkinde hiç belirtim olmadı sayılır sadece 2 tane mavi damar vardı göğsümde o da kaç ay oldu hala duruyo göğsümde giden bebişimden tek hatıra o kaldı:14:
onun dısında 1 gram agzı sızı hiç bişey yoktu kendinizde belirti aramamaya calısın lütfen:16::16:

Benim bugünkü sıkıntım tam da bu işte arkadaşım:((( bugüne kadar her gün bişe oluyordu, bir gün sancı, bir gün gaz ve şişkinlik falan gibi.... Bugün hiç bişe yok. Ama hiç biri mi olmaz yaa:((( 1 haftadır göğsümün üstünde mavi bir damar vardı (ki onun da daha önceden olup olmadığını bilmiyorum) o da bugün hafifledi sanki... 8 gün beta hcg kana bile geçmiştir artık ama hiç mi belirti olmaz :((( arada bir regl ağrısı dışında. :((((

merhaba arkadaşlar ilk tüp bebek denemem transferimin bugün 6. günü dün gece hafif kanlı bir akıntım oldu daha sonra kahverengi lekeye dönüştü ve geçti ama regl ağrısı gibi bir ağrı var yumurtalıklarımda ama umudumu kaybetmemeye hatta düşünmemeye çalışıyorum umarım hepimiz bebeklerimize kavuşuruz

transferimin 6. günü bugün canım. Benim 2. denemem gecen sene kimyasal gebelik yasadım ini bu sefer yüzümüz güler

arkadaşlar tedaviniz hayırlı olsun sonu bebekli olsun inşallah:16::16:

Benim bugünkü sıkıntım tam da bu işte arkadaşım:((( bugüne kadar her gün bişe oluyordu, bir gün sancı, bir gün gaz ve şişkinlik falan gibi.... Bugün hiç bişe yok. Ama hiç biri mi olmaz yaa:((( 1 haftadır göğsümün üstünde mavi bir damar vardı (ki onun da daha önceden olup olmadığını bilmiyorum) o da bugün hafifledi sanki... 8 gün beta hcg kana bile geçmiştir artık ama hiç mi belirti olmaz :((( arada bir regl ağrısı dışında. :((((

valla canım sana bişey daha diyeyim ben kanda test baktırdıgım gün akşam çift çizgi görmeyi çok hayal ettiğim için test yapmıştım ve cıkmadı ertesi gün çok hafif hayali bi çizgi cıktı düşün ilaa hemen idrarda görülmez veya kandayken idrara geçmeye bilirde:34:

Bende de yokkkk bende de yokkkkkkkkkk:21::27::21::8::7:
Napalım yani karalar mı bağlayalım yoksa yok diyorum sana boşverrrr olmuşla ölmüşe çare yok elden bişiy gelmez biz elimizden geleni yatık gerisi allahtan nasipppppppppp:16::16:ben maddi manevi çok sıkıntı çektim hala çekiyorum kendi adıma bu yüzden tutunmadıysa ki bence tutunmadı ne yapayım.yaşım normal eşimde sıkıntı yok bi pcosum var o da hafif hali embiryom 5.gün birinci kalite daha ne yapayım yani hopladım zıpladım dicek şimdi bazı arkadaşlarda valla ben onda inanmıyorummm paraütle atlayan var benim bildiğim ben nasip kısmet ılduğuna inanıyorumelimden gelenide buydu daha fazla kendimi üzemicemmmmm bugunku kararım bu :12::12::12:

Canım ama bu benim son şansım yaaaa:(((( bu durumda anne olamamayı kabul etmem gerekiyor, bu da çok zor :((

valla canım sana bişey daha diyeyim ben kanda test baktırdıgım gün akşam çift çizgi görmeyi çok hayal ettiğim için test yapmıştım ve cıkmadı ertesi gün çok hafif hayali bi çizgi cıktı düşün ilaa hemen idrarda görülmez veya kandayken idrara geçmeye bilirde:34:

Ama belirtilerin olması için hamilelikteki bazı hormonların vücutta olması yeterli değil mi? Yani kanda ya da idrarda göremesek bile eğer o hormonlar vücutta varsa, belirtiler de olur, öyle değil mi?

Canım ama bu benim son şansım yaaaa:(((( bu durumda anne olamamayı kabul etmem gerekiyor, bu da çok zor :((

Valla nazcım umuyorum bebişin seninledir ve herşey gönlünce olur o kadar istiyorum burdaki herkesin gebelik haberi almasını anlatamam.benim sizden ayrıldığım bi konu var benim için anne olamamak diye bi kavram yok ben bir değil bikaç çocuğun annesi mutlaka olucam ha benim genetiğimi taşısınlar diye çok uğraşıorum yaklaşık bikaç yıl daha uğraşır üzülür ve yıpratırım kendimi ama baktım olmuyo mutlaka bebeğim hatta bebeklerimolacak.daha dün eşime söledim çinde kız bebekkeri atıolarmış iki tane alalım diye ne gerek var kendi yurtlarımız bebek dolu gider alırız olmuosa dedi.bizim annemin de dahil ailecek düşüncemiz hep böleydi.

Ama belirtilerin olması için hamilelikteki bazı hormonların vücutta olması yeterli değil mi? Yani kanda ya da idrarda göremesek bile eğer o hormonlar vücutta varsa, belirtiler de olur, öyle değil mi?
evet dediğinin bi kısmı dogru canım bazı hormonların vücutta olması gerekir belirtiler için ancaaaakkkkkkk bu bulunan olan hormonların belli bi seviyeleri var o seviyelere ulaşması gerekir:31:
örneğin tek gebeliklerde kişinin bulantıları 6-8 hafta aası başlarken
çift gebeliklerdedaha erken başlaması gibi bütün bunlar hormonların seviyeleriylede alakalı o yüzden bu kadar takılma:16::16:

evet dediğinin bi kısmı dogru canım bazı hormonların vücutta olması gerekir belirtiler için ancaaaakkkkkkk bu bulunan olan hormonların belli bi seviyeleri var o seviyelere ulaşması gerekir:31:
örneğin tek gebeliklerde kişinin bulantıları 6-8 hafta aası başlarken
çift gebeliklerdedaha erken başlaması gibi bütün bunlar hormonların seviyeleriylede alakalı o yüzden bu kadar takılma:16::16:

Yani gebelik olsa ve sağlıklı ilerlese bile bu hormonlar belirli seviyeye bazen geç gelebilir mi demek istiyorsun? O yüzden mi belirti olmaz?

benimde bugün 6.günüm hic belirtim yok sadece ilk 4gün cok agrım oldu kasıklarımda hic korkma herkeste belirti olmayablir arkadasım

Valla nazcım umuyorum bebişin seninledir ve herşey gönlünce olur o kadar istiyorum burdaki herkesin gebelik haberi almasını anlatamam.benim sizden ayrıldığım bi konu var benim için anne olamamak diye bi kavram yok ben bir değil bikaç çocuğun annesi mutlaka olucam ha benim genetiğimi taşısınlar diye çok uğraşıorum yaklaşık bikaç yıl daha uğraşır üzülür ve yıpratırım kendimi ama baktım olmuyo mutlaka bebeğim hatta bebeklerimolacak.daha dün eşime söledim çinde kız bebekkeri atıolarmış iki tane alalım diye ne gerek var kendi yurtlarımız bebek dolu gider alırız olmuosa dedi.bizim annemin de dahil ailecek düşüncemiz hep böleydi.

canım çok sevndm böle düşünmene bende öle düşünüorum bilio musun ve oradaki yurttaki çok iyi biliorum onların orda 15 tane annesi var 1 tane gerçek annesi olur daha iyi:16:

arkadaşlar yumurtanız bile toplanabiliyosa halinize şükredin benim buğün yumurta toplama günümdü hiç bir yumurta hücresi toplanamadı 2 yumurtam vardı sadece onlarında içi boşmuş. yarım kaldı tedavi. umudum kırıldı 24 yaşındayım ama yumurtalık yaşım 45 doktorum öyle söylüyor sürekli kistim oluşuyor çaresiz kaldım artık. doktorum daha değişik protokoller uygulanabilir dedi ve ankarada bi doktor önerdi bana. hiç birşey yapasım gelmiyor çalışıyorum 2 gün rapor aldım ama işe bile gitmek istemiyorum kendimi eve kapatmak istiyorum sıkıldım insanların sorularından anlamsız bakışlardan... anlayamazlarki beni anca benim gibi olan beni anlayabilir.....

İşte ben o "birkaç yıl daha uğraşır üzülür ve yıpratırım kendimi" deki birkaç yılın son denemelerinden birindeyim tatalım ya :( Ve bu da olmazsa ne kadar üzülür ne kadar yıpranırım hiç bir fikrim yok. Ne olursa olsun hala ümidim var çünkü.

Bebek almak konusunda haklısın tabii. Aa her aile için geçerli değil o. Şimdi çok özele girmek istemiyorum ama benim öyle bir şansım da yok:(

Yani gebelik olsa ve sağlıklı ilerlese bile bu hormonlar belirli seviyeye bazen geç gelebilir mi demek istiyorsun? O yüzden mi belirti olmaz?
evet canım tam öyle olmasada bi nevi öyle demek istiyorum :40:

arkadaşlar yumurtanız bile toplanabiliyosa halinize şükredin benim buğün yumurta toplama günümdü hiç bir yumurta hücresi toplanamadı 2 yumurtam vardı sadece onlarında içi boşmuş. yarım kaldı tedavi. umudum kırıldı 24 yaşındayım ama yumurtalık yaşım 45 doktorum öyle söylüyor sürekli kistim oluşuyor çaresiz kaldım artık. doktorum daha değişik protokoller uygulanabilir dedi ve ankarada bi doktor önerdi bana. hiç birşey yapasım gelmiyor çalışıyorum 2 gün rapor aldım ama işe bile gitmek istemiyorum kendimi eve kapatmak istiyorum sıkıldım insanların sorularından anlamsız bakışlardan... anlayamazlarki beni anca benim gibi olan beni anlayabilir.....
boncugum üzme kendini Rabbimin dediğinden başkası olmuyo lütfen bu sınavda dogru yoldan ayrılma Rabbim sabır versin dayanma gücü gönül ferahlıgı versin baska diyecek bişeyim yok malesef

İşte ben o "birkaç yıl daha uğraşır üzülür ve yıpratırım kendimi" deki birkaç yılın son denemelerinden birindeyim tatalım ya :( Ve bu da olmazsa ne kadar üzülür ne kadar yıpranırım hiç bir fikrim yok. Ne olursa olsun hala ümidim var çünkü.

Bebek almak konusunda haklısın tabii. Aa her aile için geçerli değil o. Şimdi çok özele girmek istemiyorum ama benim öyle bir şansım da yok:(
ben daha yolun ccok basındayım yasımda genc elbet olucak inanıyorum ama son demime gelsem hiç bi çare olmasa malesef benimde evlatlık demiyeyimde bi bakıma muhtac yavru alma sansımda yok ancak koruyucu aile olabilirim:14:

benimde bugün 6.günüm hic belirtim yok sadece ilk 4gün cok agrım oldu kasıklarımda hic korkma herkeste belirti olmayablir arkadasım

İlk 3 gün benim de ağrılarım olmuştu. Hatta 6. Gün regl sancım şiddetliyi ve lekelenmem olmuştu. Bitti bu iş diye ağlayıp durmuştum. Kalkıp işe filan gitmiştim. 8. Güne kadar gelebildim şimdilik.
İnşallah bebeklerimiz tutnmuştur arkadaşım. Nşallah bu defa başarırız.

evet canım tam öyle olmasada bi nevi öyle demek istiyorum :40:

boncugum üzme kendini Rabbimin dediğinden başkası olmuyo lütfen bu sınavda dogru yoldan ayrılma Rabbim sabır versin dayanma gücü gönül ferahlıgı versin baska diyecek bişeyim yok malesef

teşekkür ederim arkadaşım amin inşallah...

arkadaşlar yumurtanız bile toplanabiliyosa halinize şükredin benim buğün yumurta toplama günümdü hiç bir yumurta hücresi toplanamadı 2 yumurtam vardı sadece onlarında içi boşmuşş. yarım kaldı tedavi. umudum kırıldı 24 yaşındayım ama yumurtalık yaşım 45 doktorum öyle söylüyor sürekli kistim oluşuyor çaresiz kaldım artık. doktorum daha değişik protokoller uygulanabilir dedi ve ankarada bi doktor önerdi bana. hiç birşey yapasım gelmiyor çalışıyorum 2 gün rapor aldım ama işe bile gitmek istemiyorum kendimi eve kapatmak istiyorum sıkıldım insanların sorularından anlamsız bakışlardan... anlayamazlarki beni anca benim gibi olan beni anlayabilir.....

Nolur üzülme arkadaşım ya... Ben seni çok iyi anlıyorum. Bende de 1 yumurta olurdu ve yumurta toplama çıkışında ben yarı baygınken doktor gelip bozuldu, kalitesizil alamadık ya da içi boş folikül derdi. Oki ben bunu kaç kere yaşadım. o hayal kırıklığını biliyorum. Ama pes etme nolur.

Doktorum bana bu zar atmak gibi derdi, kaç kere atarsan şansını o kadar yükseltirsin. Bak yaşının genç olması mücadeleci olman açısından avantaj. Bünyen ilaçlardan çok etkilenmez, yan etkilerini daha rahat tolere edebilir. Üzül, ağla ama kısa sürede toparlan ve imkanların dahilinde mücadeleye devam et. En önemli kısmı inanç ve mücadele...

Back
X