• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

offf, bu kabızlık ile ne yapayım bilmiyorum. bütün gün tuvalete çıkamadım,demin girdim maalesef ıkındım, şimdi hafif bir ağrı var, moralim bozuldu. o kadar incir, kayısı yiyorum gene kabızım. ıkınınca bir şey olur mu acaba

Canım benim doktorum bana gliserin. Fitil dedi eczaneden al probiyotık aldık eczaneden toz doktor izin verdi yogurta katıp yiyorum ikside iyi geliyo haberin olsun dupalac bana iyi gelmedi

Kızlar apşırmaktan falan da korkmayın. İnşeAllah bir şey olmaz. Bir arkadaş transferin ertesi günü çok ağır grip olmuştu. Şimdi ikizlerini dünyaya getirdi.

canımmm
nasılsın görüşmeyeli? ben baya bi uzak kaldım tedaviden.dediğin gibi uzuuuun bir tatil yaptım.ama şimdi okuluma basladım.maddi yönden cok bozuguz o yüzden beklemedeyim.ya sen naptın?

kızlar merhaba.. bende 6 yıldır ikinci çocuğum olsun diye uğraşyorum. İki gelişmeyen gebeliğim oldu :( (kanda pıhtılaşma olduğunu öğrendim) iki negatifle sonuçlanan aşılamam ve sonunda tüp bebeğe karar verdik ve bugün ilk görüşmeme gittim. memorial şişlide yapmaya karar verdim regl olmayı bekliyorum. umarım hepimiz için hayırlısı olur.....

2 tane transfer edildi. ilk denememiz. zaten maddi açıdan tekrar yapamam

sımsıkıı tutunsunlar ınsallah annesıne cnım senden guzel haber alıcaz benım ıcıme oyle doguyor ben ılkınıde yapamıcaktım maddı yonden esım bankacı bır kısmını banka karsılıyor ılaclarında %20 sını odıcem ınsallah 2. ye gerek kalmazz ne sana ne bana herkesın tutsun ınsalla gobuslerınde bebıslerı :)nekadara mal oldu sıze? nerde yaptırdınız ?

aksam aksam sizlerinde moralinizi bozmak istemem ama sonucum negatif cıktı :43::43::43::43::43:
21 adet yumos toplandı 16sı döllendi, 2 adet 8 hücreli transfer edildi ama olmadı :43::43::43:
vardır bunda da bir hayır deyip sakin olmaya çalısıyorum ama helak oldum aglamaktan

benım için bi ışık olmustu, yıllardır ilk kez bu kadar mutlu olmustum tekrar hayata baglandıgımı hissetmiştim tedavilere gide gele..
hayatta herşey kısmet diyerek döndüm gene kendi karanlık dünyama.

hepsi bitti işte, bana kalansa kabarık ekstre borçları, bi kaç enjektör izi ve biraz umut kırıntısı...

ve en kötüsü de tekrar deneyecek ne sabrım var ne gücüm ne de gözümde yaş...

canım çok üzüldüm allahım sana sabırlar versin sözün bitti yer işte :31:inş rabbim hiç ummadığım beklemediğin bi anda verir nasibinizi :26:

kızlar merhaba.. bende 6 yıldır ikinci çocuğum olsun diye uğraşyorum. İki gelişmeyen gebeliğim oldu :( (kanda pıhtılaşma olduğunu öğrendim) iki negatifle sonuçlanan aşılamam ve sonunda tüp bebeğe karar verdik ve bugün ilk görüşmeme gittim. memorial şişlide yapmaya karar verdim regl olmayı bekliyorum. umarım hepimiz için hayırlısı olur.....

Allah yolunu acık etsın ınsallah tedavın hayırlı olsun bızlerden bıraz daha sanslısınkı bır evladın var Allah saglıklı ömür versın ınsallah ona

kızlar 2e çok yüksek çıkınca transfer iptal mı ediliyor :18::18::18:bi arkadaşımın öyle olmuşta 5 binin üstündeymiş iptal edilmiş :30:pzt günü benim de e2 testim sanki kağıtta 9 binlerde falan gibiydi çok net göremedim ama içime kurt düştü bi kere :18::18:

Hayır canim oyle bisey yok benim yumurta toplamamdan 3 gun once 4432 i ve 3 gun daha ilac kullanmistim muhtemelenn opum da 6000lerde olmustur kafani takma yapmasalar bana yapmazlar di

yarın 11 de yumurta toplama işlemi var giderken yanımda bişey götürmeme gerek varmı?

Bazen yumurta toplamadan sonra az da olsa kanama olabiliyor. Ped almayı unutma...

4 olmuşuz ama herkes okuyo anlaşılan... ve ankara12 beni çok beğeniyo sanırsam :D

Okumaya pes etmedim ama çookk yoruldum...

aksam aksam sizlerinde moralinizi bozmak istemem ama sonucum negatif cıktı :43::43::43::43::43:
21 adet yumos toplandı 16sı döllendi, 2 adet 8 hücreli transfer edildi ama olmadı :43::43::43:
vardır bunda da bir hayır deyip sakin olmaya çalısıyorum ama helak oldum aglamaktan

benım için bi ışık olmustu, yıllardır ilk kez bu kadar mutlu olmustum tekrar hayata baglandıgımı hissetmiştim tedavilere gide gele..
hayatta herşey kısmet diyerek döndüm gene kendi karanlık dünyama.

hepsi bitti işte, bana kalansa kabarık ekstre borçları, bi kaç enjektör izi ve biraz umut kırıntısı...

ve en kötüsü de tekrar deneyecek ne sabrım var ne gücüm ne de gözümde yaş...

Allah sabır versin... Hakkında ne zaman hayırlıysa o zaman verecektir.

kızlar 2e çok yüksek çıkınca transfer iptal mı ediliyor :18::18::18:bi arkadaşımın öyle olmuşta 5 binin üstündeymiş iptal edilmiş :30:pzt günü benim de e2 testim sanki kağıtta 9 binlerde falan gibiydi çok net göremedim ama içime kurt düştü bi kere :18::18:

9bin kusurlarda olsa tedavini iptal ederdi bence çünkü ohss oldun olucan demek
Benimki 500 den bi günde 1500e çıktı diye panik yaptılardı
Ben hiç dokuzbinde duymadım bide valla ama bilmiom iice bi öğrende sende rahat et
Opudan sonrada 2200diye estrofemi başlatmadılar hatta transferden sonra başladım ben

Son düzenleyen: Moderatör:
Fantezi kurban ıolsun sana değerin 1000değil 10000000000........ Olsun inşallah :16:

He ii o zaman ay ne bilim insanın güveni kaçınca herşeyi sorun edebilme potansiyeli böle bişiy işteeee:9:

Evet evet evet ay çok sevdim bu fşjri:46::46::46:

Ben bilmem arkadaş aynı gçn isterim haberi telefonu akıllı arkadaşın vardır o ekipte vallahi bak hemen söle küserim yoksa:19::19::19:ben sana odaklanmışım burda siftah yapacaz diye alalalalala

Neyse benimki ii bişiy yapmış o zaman çok günahını almayayım benimde tüpü kontrol ettiler kaldı mı diyeee:1:
İyi yaaa içim rahatladı valla sağolun zaten bana birini yarım yamalk ölesine koydu ay bak düşündükçe hala kızıyorummmm:47:
söyle kız tel nonu seni özel arayıp söylicem, sende yazarsın burdan :D

Allah yolunu acık etsın ınsallah tedavın hayırlı olsun bızlerden bıraz daha sanslısınkı bır evladın var Allah saglıklı ömür versın ınsallah ona

Canım çok tşkler. Ben ikinci çocuğu oğlum kardeş istediği için istiyorum ve inan bana hergün önce hiç anne olamayanlar için sonra kendim için dua ediyorum. İnanın bu 6 yılda o kadar yıprandımki sizleri çoookkk iyi anlıyorum umarım bu çabalarınızın karşılığını alırsınız

ne desem, nasıl desem boş,umudunu kaybedince ,hayatından, hayallerinden koparılmış ,koca bir çukura yuvarlanmış gibi hisseder insan kendini. umarım acın en kısa zamanda diner, umutlarının yeniden yeşermesini dilerim. emin ol, hiç beklemediğin bir anda, bir şekilde hakettiğin evlada kavuşacaksın. Allah yardımcın olsun, kalbine serinlik, ruhuna ferahlık versin. gözyaşlarını dindirsin. hepimiz ,bu yolda beraber yürüyoruz, Allah hepimize yardım etsin.

naznaznaznaznaznaznaznaznaznazz6, ne kolisi kaldırması ne yapıyorsun, okudum şok oldum, gebesin diye kızamıyorum... Bebeğine sıkı sıkı tutunur musun lütfen?

9bin kusurlarda olsa tedavini iptal ederdi bence çünkü ohss oldun olucan demek
Benimki 500 den bi günde 1500e çıktı diye panik yaptılardı
Ben hiç dokuzbinde duymadım bide valla ama bilmiom iice bi öğrende sende rahat et
Opudan sonrada 2200diye estrofemi başlatmadılar hatta transferden sonra başladım ben

of canım ya inş benim ki göz yanılmasıdır şimdi bana yarın olmaz :18:dediğin gibi çok risk olsaydı dr zaten açıklama yapmadı :31:yarın bidaha 2e testim var durumum netleşir allah yardımcım olsun :50:

arkadaşlar perşembe test günüm.çok çok korkuyorum..belim ağrıyor acayip gazım var.bunlar adet belirtisimi hamilelik belirtisimi diye diye kafayı yiyecem..sonuca çok az kaldı hiç cesaretim yok test yaptırmaya..transferin 8. günü idrar testi yapmıştım kocaman bir negatif çıkmıştı.o günden beri resmen umudum kırıldı..

sımsıkıı tutunsunlar ınsallah annesıne cnım senden guzel haber alıcaz benım ıcıme oyle doguyor ben ılkınıde yapamıcaktım maddı yonden esım bankacı bır kısmını banka karsılıyor ılaclarında %20 sını odıcem ınsallah 2. ye gerek kalmazz ne sana ne bana herkesın tutsun ınsalla gobuslerınde bebıslerı :)nekadara mal oldu sıze? nerde yaptırdınız ?

ben Beşiktaş Jinemed de Dr. Münip berberoğlu'na gittim. 4500 tüp bebek. 1500 ilaçlar.

Allah yardımcın olsun tatlım. ağla rahatla elbet, tez vakitte toparlanırsın inşallah. :43: çok fazla söylenebilecek bir şey yok malesef

Back
X