2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aynen kuzum bende ölee diyorum bide ailede renkli göz olmamasına dayanarak ama annem tutturmuş yok diyo mavi gözlü olacak diyee :)) ahh eski kadınlarr iştee illa muhalefet olacaklar :)

Maşallah kuzuna canım. Pek güzel yaratılmış. Bence de renkli gözlü olacak. Benim kızımın gözleri de gri-lacivert arasıydı gittikçe koyulaşıyor. Seninki baya belli mavi. Koyulaşmayacak olanların gözleri doğuştan daha açık renkli. Şu ana kadar dönmediyse bundan sonra zor döner. İstisnalar var tabi. Ayrıca kan yedi göbek ötesine bile çekebilir. Şu an yaşayanlarda yok belki ama rahmetli olmuş atalarınızda vardır belki. Benim bir akrabamın çocuğu bildiğin zenci gibi doğdu. Herkes şaşırdı ak pak anne babanın nasıl böyle çocuğu olur diye. Meğersem dıdısının dıdısının hanımı Arapmış :)
 
misafirim geldi dün bebiş hiç büyümemeiş aynı duruyor dediler moralim bozuldu

Ya hiç kavgacı bir kadın değilim ama böyle konuşup da zaten evhamlı olan anneleri üzenleri yolasım geliyor ha. Sen aldırma kimseye. Büyümez olur mu, kimi hızlı büyür kimi yavaş. Örnek benimki her ay bir buçuk kilo alıyordu. Bu ayın ilk haftasında 450 gr aldı yedi günde. Geri kalan üç haftada sadece 150 gr. almış. Belli olmaz böyle şeyler canım. Sen moralini bozma. He büyümemiş de geç. Biz minyatür seviyoruz deyiver bi de.
 
Az emdiği için gazı olmuyor, gazı olmadığı için de deliksiz uyumaya başladı ilk defa bizip Zeynep Narin hanım. Şimdi de ben uyuyamıyorum. Tuhaf geliyor gece uyumak :)
 

valla sendeki ii cesaret aralari cok olmasa bile ilk kizim 6 aylik oldu sukur 1 yasina girdi oh dedim hamile oldugumu ogrenince basta zor geldi buyuttum rahat edecektim dedim tabi dogurunca ii ki olmus diyorum esime baksan minik yasina girsin 3. olsun diyor suan hic dusunmuyorum hele senin kizlar gibi buyuyunce 10 yil onceye donmek istermiyim bilmiyorum bi ablam var kizlari senin kizlariyla ayar ana kiz suslenip geziyolar arkadas gibiler sende rahat edeceksin diyor ins bizde yeme sorunu var buyuk kizim 2 yasinda olacak 12 kilo hep yedirmek icin ugrastim daha yeni istedigini yiyor secerek ahh bendede var beyaz sipalar saglikli olsunlarda annelerini yaslandiriyorlar :) cidden nazar var heralde kucuk yeni uyudu buyuk kizim yataginda ankaranin baglarini soyluyo cin gibi allahtan oturacam demiyor oynuyo uyuyo
 

Bu öneriyi de yabana atmamak lazım. Benim de başıma geldi. Emerken boğulacak gibi nefes alıyordu. Görünürde bir şey yoktu. Okyanus suyundan damlattım burnundan neler geldi neler :) Kusan bebeklerin kusmuğu genizde birikebiliyor. Bu da emme güçlüğü yapıyor.
 
Az emdiği için gazı olmuyor, gazı olmadığı için de deliksiz uyumaya başladı ilk defa bizip Zeynep Narin hanım. Şimdi de ben uyuyamıyorum. Tuhaf geliyor gece uyumak :)

masallah hala gazimi var hanimin biz cekmedik gaz sukur biogaia damla kullandim iki kizimdada kucukte hala kullaniyorum cok ii geldi. doktorla gorustum mamayi kasikla dokuyo dedim basta sevmedi sonra 20 cc filan kasilla icirdim su kent princ unlari var ya 1 cay bard suda 1 tatli kasigi pisir koyu olursa sulandir azcik seker at ilisin 3 kasik devam mamasiyla karistir yedir dedi gonullu biraz yedi uyudu gunduz duzenli beslenmiyorsa azda emse 4 saat arayla besle ve gece doyurmak icin uyandirma 8 saat uyuyabilir dedi denedim azda olsa yedi gece ikimizde uyucaz artik zaten ilk bebiside ellezdim geceyi bilsin diye doktorumda gece sen kalkip yemekmi yiyosun sanslisin uyusun derdi en ii vitamin deliksiz gece uykusu bi arkadasim gece surekli kaldirirdi oglu 1.5 yasinda gece surekli kalkar cok pisman
 

ok cnm biz zaten minyatür seviyoruz bundan söyle böyle cvp veriririm :))))))
 
Az emdiği için gazı olmuyor, gazı olmadığı için de deliksiz uyumaya başladı ilk defa bizip Zeynep Narin hanım. Şimdi de ben uyuyamıyorum. Tuhaf geliyor gece uyumak :)

senin üçüncü bebeişmi

OTE=esrali87;33115089]valla sendeki ii cesaret aralari cok olmasa bile ilk kizim 6 aylik oldu sukur 1 yasina girdi oh dedim hamile oldugumu ogrenince basta zor geldi buyuttum rahat edecektim dedim tabi dogurunca ii ki olmus diyorum esime baksan minik yasina girsin 3. olsun diyor suan hic dusunmuyorum hele senin kizlar gibi buyuyunce 10 yil onceye donmek istermiyim bilmiyorum bi ablam var kizlari senin kizlariyla ayar ana kiz suslenip geziyolar arkadas gibiler sende rahat edeceksin diyor ins bizde yeme sorunu var buyuk kizim 2 yasinda olacak 12 kilo hep yedirmek icin ugrastim daha yeni istedigini yiyor secerek ahh bendede var beyaz sipalar saglikli olsunlarda annelerini yaslandiriyorlar :) cidden nazar var heralde kucuk yeni uyudu buyuk kizim yataginda ankaranin baglarini soyluyo cin gibi allahtan oturacam demiyor oynuyo uyuyo[/QUOTE]

ben napim peki büyük kızım 11yaşında küçük kızım 3 aylık :)))))))))))
 
Kızlar oğlumun çarşamba 3 buçuk ayı bitecek inşallah ama bizim gaz sorunumuz hala devam ediyo azalmak yerine bir de arttı üstelik ilacimizi gundwe 3 kez veriyordum yeterli geliyordu ancak doktor 3 aylık kontrolüne gidince karnına baktı cok fazla gazı var ilacı gunde 4 defaya çıkar dedi ben yavas yavas ilacı bırakırız diye dusunurken hem dozunu hemde sayısıni artırdık benim gibi olanınız var mı neden böyle arttiki bir fikri olanınız var mı?


Birde emin olmamakla beraber hamilelikten şüpheleniyorum ve cok korkuyorum birkaç haftadır sabah bulantım var kasıklarim ağrıyo test yapmaya cok korkuyorum esim de korunuyo aslındada ama yine de hamile kalmismiyimdir bilmiyorum yaaa napicam ben ?
 

bir an önce test yap bence en azından rahatlarsın sen huzursuz oldukça bebeişinde huysuzlanıyor tabi stresten
 

bende 4 aylık olsun öyle başlıyım bari alıştıra alıştıra vericeğimizi duymuştum 3 gün elma suyuysa diğer 3 gün havuç suyu,püreyi yutabilirlermi ki..
 
Kizlar ne zamandir bakiyorum ama yazmadim hiç rahatsiz olan bebeklerimiz varmis onlara çok çok geçmiş olsun benim bebegimde grip once ben grip oldum ne kadar dikkat ettiysemede cocuguma geçmesini onleyemedim ve sonunda oda grip oldu buhar makinasi almak istiyorum ama nasil bişey alayim kullanan varmi
 

saol kuzum RABBİM evlatlarımızı bizlere bağışlasın.. cnm cok doğru sölüyosun benim baba tarafımda olabilir renkli gözlü çünkü aslen Selanikliyiz biz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…