2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Dedigin gibi burasi Türkiye. Facede bir grup buldum neler okuyom neler . kafam allak pullak oldu.tecrubeli olmsk güzel bişey. Ben böyle araştır iyom okuyom ama başıma gelince yapabilir miyim bakalim.

İnan kendib en iyisini bileceksin. tabi tecrübeler de mühim. ama yaşadıkça usta olacaksın. bazen benim hibi 3 çocuk anası olsan da kafan karışabiliyor tabi o ayrı :) araştırman çok güzel. grubun adı neydi sakıncası yoksa.
 

Sorumlu ebeveynler platformu diye faceden aratirsan bulursun.duvara soru yazıyor sun tecrubeli anneler cevaplıyor. Yada eski sorularin yorumları okuyorum.cok faydali buluyorum
 
Kızlar merhabalar uzaktan sessizce takip edenlerdenim ben de..15 eylül doğumlu bi oğlum var benim de..rabbim tüp bebekle bu güzelliği bize de nasip ettii..okuduğuma göre çoğu bebek bu aylarda emmiyo yazmışsınız..naçizane bi önerim olacak arkadaşımdan duydum onun kızı da aynı durumdaydıı kızı emmiyomuş..burnuna bakın kızlar bebeklerinizinn.tıkalı kı değil mi..arkadaşımın kızının görünürde tıkalı olmadığı halde genizleri tıkalı nefes alamadığı için ememez demiş doktor..bi kontrol edin derimmm..
 
anneler merhaba eylül 2 de doğum yaptım, dünyalar güzeli bi kızım oldu RABBİM herkesin yavrusunu bağışlasın... yalnız annemle aramızda iddia konusu olan bişi var; o da kızımın göz rengi :))

yorumlarınızı bekliyorum, sizce durum nedir maviş mi olacak yoksa koyulaşır mı?? şöyle de bi durum ailede hiç renkli gözlü yok :))
 

Yok hiç iddiaya girmeyjn 6.aya kadar donme
IhtimAli var
 
benim kizimda hastalandi duzeldi ama istah gitti 3.5 4 saatte 100 cc icerdi simdi 4 saat geciyor 60 bile icmiyor 4 aylikken ek gidaya baslicaz dokttor lis te verdi 4 ocakta ben simdide basladim tattirmaya

bende 4 aylık olunca ufaktan başlamak istiyorum
zaten iştahsız bi çocuk belli azcık zorlasam hemen kusuyo
mama ile beslenen çocuklar erken başlıyorlarmış sanırım
ama ilk olarak ne vereceğim hiç bir bilgim yok
 

İlk kizimda 4 aylikken cicibebe ve kavanoz mamasi vermistim 5 aylikken kahvalti meyve corba yogurt muhallebi. Doktorumuzun listesi lakin benim suan princli muhallebeyi sevmedi
 

Ben de senin gibi kesinlikle bir daha yapmam diyordum. İkinci kızım tam bir buçuk yıl cırım cırım cırladı uyumadı. on dakika uyur bir dahaki uyku saatine kadar kesintisiz ağlardı. İlkini 20 ikincisi 22 yaşında oldu benim. Saçlarıma ilk aklar ikinci kızımda düştü. Ama aradan on yıl geçti tekrar istedim :) Her yerde söyleme canım maşallah kızlarına. Nazar değer dillendirme. Herkes bir damla uykuya hasret çünkü :) İnşalah iştahı açılır kuzucuğun. İbrahim saraçoğlu iştahsızlık için siyah üzüm öneriyor. Suyunu içirebilirsin aslında. Belki işe yarar.. Benimki de sabahtan bu saate sadece 4 kere emdi. Hepsi onar dakika.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…