2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canım ne biliyim baksana benim doktorum normal dedi.benimkinden büyük keselere neler deniyo kafam karıştı.

Herkesin doktorunun konuşması ve hastasına yaklaşımı farklı . Sen sadece kendi doktorunun dediğini düşün benimde 5mm ama allah ın izni ile büyüyecek o kesecikler. Sen şimdi cumayı bekle. Hepimizin döllenme durumuda kese büyüklüğümüzde farklı. Cuma günü kesenin büyüdüğünü görünce hepten rahatlayacaksın.

canım ne biliyim baksana benim doktorum normal dedi.benimkinden büyük keselere neler deniyo kafam karıştı.

canim doktoruna guven sen normal dediyse normaldir daha erkenden moral bozan doktorlar var insani verem ediyorlar strese girme kafan karismasin Allahin izniyle kesende gelisir bebeginide gorursun :)

kızlar benim kese 1cm ama bende görmedim ki bebeğimi.doktor hem olumlu hem olumsuz şeylerden tabiki bahsediyor ama adım adım herşey olumlu düşünelim

evdeyiz canım bugün hiç dışarı çıkmayı canım istemedi.canım bişey yapmak istemiyor bir kanepeden kalkıp diğerine yatıyorum...sen naptın aldın mı taytlarını?

Kemik ağrıları var mı? Üşütmüş gibi ? ben öyle dolaşıyorum da halsiz devamlı

günaydın ekim anneleri....biz geldik...
bugün doktora gidicem..dokuzda randevumuz var...kızlar sanki ilk defa hamile kalmışım gibi heyecan tavan yaptı bende..gece uyuyamadım bile..noluurrr dualarınızı eksik etmeyin bizden de size güzel haberlerle dönelim :KK16::KK16:

bugün doktora gidicem..dokuzda randevumuz var...kızlar sanki ilk defa hamile kalmışım gibi heyecan tavan yaptı bende..gece uyuyamadım bile..noluurrr dualarınızı eksik etmeyin bizden de size güzel haberlerle dönelim :KK16::KK16:
amin canm hayırlıhaberlerle gelin inş..:KK49::KK49:

Amin canım amin. Rabbim hayırlı sözler duymanı nasip etsin. İnşallah güzel olacak herşey.

kesinlikle değiştir ozaman canım ben medilifetan gerçekten memnunum asistan kızlarda çok tatlı.mesela ben salı günü doktora gittim doktor erken gelmişsin paranı geri al sonra gelirsin dedi başka doktor olsa hiç öyle dermi 25 tl canım tahliller felan çok ucuz ben beylikdüzü medicanada kan testini 62 tl ye yaptırmıştım ve ssklıydım ama şuan ssk yok ve medilifeta kan testine 19 tl ödedim ucuz ama ilgili istersen bi araştırma yap selda hanım hakkında selda örnek hanımoğlu tam ismi

Tamam canım saol bi araştırma yapalım o zaman

mrb arkadaşlar nasılınız bebişler nasıl hamilelik nasıl gidiyor?ya bende acaip değişik bi bulantı gibi bişey var.oğlumda daha farklıydı.sanki midem gaz dolu ve o mide mi bulandırıyor gibi.sürekli midem ağzıma geliyor ama sadece hava çıkıyor.sizdede böyle mi?birde allah hepinize benim ki gibi mükemmel bi doktor versin.hamile olduğumu öğrendiğimde aradım tlfnu açar açmaz direk ya siz nerdesiniz sizi çok özledim sürekli aklımdasınız daha geçen gün lafınızı ettim dedim ki hatta hayırsız çıktılar hiç doğumdan sonra beni arayıp sormadılar dedim dedi.oğlum nasıl iyimi dedi.bi gün torunumu(oğlum olur kendisi) alkanı (yani eşimi) ve seni bekliyorum gelin bi çay içelim sohbet edelim dedi bende dedim ki hocam sanırsam artık sizi sık sık rahatsız edicem 2.yolcumuz var dedim.ciddimizin çok sevindim haftaya tekrar bhcg yaptır sonucuna göre haberleşip randevu verim dedi.insanın böyle doktoru olması çok güzel birşey.ve üstelik yaşadığım şehirde en iyi en kıdemli doktorlardan biridir.ve hiç bir hastasına böyle değildir hatta çok ciddi olduğunu hiç gülmediğini söyleyenler var:)ama işinde çok titizdir

Günaydın,

hayırlı haberlerle gelmeni bekliyoruz. Gelir gelmez yaz bize :emir_bebek:

X