cnm çok geçmiş olsun evde biri hasta olunca herkes kapıyo zaten en kötüsüde bıdıkların kapması Allah şifa versin biranönce ii olun:)kızlar yorgan dosek yatıyorumm ben esım we oglum aynı anda hasta oldukk kalkacak halım yok aranızada katılamıyorum kendımı bıraz ıyı hıssettım mı oglumla ılgılenıyorum ancak ıylesınce bol bol gorusuruz ınsaallahh kendınıze ve bebıklerınıze ıyı bakın
cnm gözün aydın merak etmiştim keseyi görmüşsünüz bende yarın bebği görmek için gidicem inş görürüm 6+2 oluyorum yarınbebek göründü mü yoksa sadece kese mi göründü?seninle günümüz aynı ama dün benim sadece karnımdan kese göründü.
cnm doktordakini dikakte alıcz ultrasondan gözüken haftakızlar benim son adet tarihime göre hesaplayınca bebeğim şuan 5+5 ama doktorun ultrasonda baktığına göre ise 5+2 hangisini esas alcam ben?
cnm nerelerdesin doktotra gittinmi tekrar bebişi gördünüzmü merak ettim bende yarına inş bakalım gögürüm hayırlısyla640'lı bişeyler çıkar cnmm, çünkü iki günde bir ikiye katlıyorr..ama kese görünmez çünkü kesenin görünmesi için değerin 1500-2000'e çıkması lazım..çok erken yani..5-6. haftalarda kese görünüyorr..
korkma cnm ya kasılma ve sancı hamişlik boyunca olaiblir çok büyük bi sancı ve kanama olmadığı sürece rahim kendini hazırladığı için kasılmalar yaşıyoruz inşkarnım çok kasıldı ya hafif sancım varçok korkuyorum...
ay beni de ekleyinnnnyas 21, mekan Bursa, boy 158, kilo 47, sat ilk gunu 7ocak son gunu 13ocak muhtemel dogum tarihim 14ekim
merhaba canim ne kadar guzel ikinci kez anne oluyosun insallah saglikli bir gebelikten sonra kolay bir dogumla bebegini kucagina alirsin
cnm çok geçmiş olsun evde biri hasta olunca herkes kapıyo zaten en kötüsüde bıdıkların kapması Allah şifa versin biranönce ii olun:)
cnm gözün aydın merak etmiştim keseyi görmüşsünüz bende yarın bebği görmek için gidicem inş görürüm 6+2 oluyorum yarın
cnm doktordakini dikakte alıcz ultrasondan gözüken hafta
cnm nerelerdesin doktotra gittinmi tekrar bebişi gördünüzmü merak ettim bende yarına inş bakalım gögürüm hayırlısyla
korkma cnm ya kasılma ve sancı hamişlik boyunca olaiblir çok büyük bi sancı ve kanama olmadığı sürece rahim kendini hazırladığı için kasılmalar yaşıyoruz inş
bende bnm kadar zayıf varmıdır diyodum evt aynı kiloda birini buldum:)ben kilo almak isteyenlerdenim oyüzden gebelikte aldığım kilolar hoşuma gidicek:)nasılsa doğumdan sonra hemen eriyobiraz kalsın sağlıklı kilolar inş:)
amiin.hepimizde inşallah.oğlum tüp bebek tedavisiyle oldu hamileliğimde çok sorunlu geçti ve erken doğum yaptım.bu hamileliğim bize süper süpriz oldu
nurberra yarın güzel haberlerini beklicem canım.beni de doktor haftaya cuma tekrar çağırdı.
ben de cok istememe ragmen bir turlu kilo alamadim o yuzden bende bu donemde aldigim kilolari cok sevicem
bebek göründü mü yoksa sadece kese mi göründü?seninle günümüz aynı ama dün benim sadece karnımdan kese göründü.
cnm ben oğlumda 44 ile baladım 62 ile doğuma girdim ve doğumdan sonra 40ım çıkmadan 49 falan oldum paşam 2 yaşında ve ben 47 kiloya düştüm yineyani hedefim bu kez daha fazla kilo ile doğuma girmek ki azcıkta bana kalsın:):)yani tabi en başta sağlık en önemlisi az da kilo olsa hani yok demem:)
inş cnm saol hmm sen 5+4 temi keseyi gördün cnm yani doktora gel dediğinde kaç haftalık olucaksın
canım cumartesi günü gitmiştim doktora baktığında keseyi gördük 7mm dedi.bu pazartesi yine gitcem inşallah pıt pıtları duyarız:)
mide bulantınız başladı mı
mide bulantınız başladı mı
kimse benimle konuşmak istemiyor ben de çıkıyorum
aaa nereyebenimlede kimse pek konuşmuyor yavaş yavaş artık
hamilelik belirtisi alınganlık ve sabırsızlık