2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
cnm çok geçmiş olsun evde biri hasta olunca herkes kapıyo zaten en kötüsüde bıdıkların kapması Allah şifa versin biranönce ii olun:)

bebek göründü mü yoksa sadece kese mi göründü?seninle günümüz aynı ama dün benim sadece karnımdan kese göründü.
cnm gözün aydın merak etmiştim keseyi görmüşsünüz bende yarın bebği görmek için gidicem inş görürüm 6+2 oluyorum yarın

kızlar benim son adet tarihime göre hesaplayınca bebeğim şuan 5+5 ama doktorun ultrasonda baktığına göre ise 5+2 hangisini esas alcam ben?
cnm doktordakini dikakte alıcz ultrasondan gözüken hafta

cnm nerelerdesin doktotra gittinmi tekrar bebişi gördünüzmü merak ettim bende yarına inş bakalım gögürüm hayırlısyla

karnım çok kasıldı ya hafif sancım var çok korkuyorum...
korkma cnm ya kasılma ve sancı hamişlik boyunca olaiblir çok büyük bi sancı ve kanama olmadığı sürece rahim kendini hazırladığı için kasılmalar yaşıyoruz inş

ay beni de ekleyinnnn yas 21, mekan Bursa, boy 158, kilo 47, sat ilk gunu 7ocak son gunu 13ocak muhtemel dogum tarihim 14ekim

bende bnm kadar zayıf varmıdır diyodum evt aynı kiloda birini buldum:)ben kilo almak isteyenlerdenim oyüzden gebelikte aldığım kilolar hoşuma gidicek:)nasılsa doğumdan sonra hemen eriyobiraz kalsın sağlıklı kilolar inş:)

merhaba canim ne kadar guzel ikinci kez anne oluyosun insallah saglikli bir gebelikten sonra kolay bir dogumla bebegini kucagina alirsin

amiin.hepimizde inşallah.oğlum tüp bebek tedavisiyle oldu hamileliğimde çok sorunlu geçti ve erken doğum yaptım.bu hamileliğim bize süper süpriz oldu

ben de cok istememe ragmen bir turlu kilo alamadim o yuzden bende bu donemde aldigim kilolari cok sevicem

ben de cok istememe ragmen bir turlu kilo alamadim o yuzden bende bu donemde aldigim kilolari cok sevicem

cnm ben oğlumda 44 ile baladım 62 ile doğuma girdim ve doğumdan sonra 40ım çıkmadan 49 falan oldum paşam 2 yaşında ve ben 47 kiloya düştüm yine yani hedefim bu kez daha fazla kilo ile doğuma girmek ki azcıkta bana kalsın:):)yani tabi en başta sağlık en önemlisi az da kilo olsa hani yok demem:)

bebek göründü mü yoksa sadece kese mi göründü?seninle günümüz aynı ama dün benim sadece karnımdan kese göründü.

canım cumartesi günü gitmiştim doktora baktığında keseyi gördük 7mm dedi.bu pazartesi yine gitcem inşallah pıt pıtları duyarız:)

evet once saglik tabiki insallah doguma kadar saglikli bir gebeligim olurda şööyle dogumdan sonra 50-55 olurum

off offff hapsirmaya basladim burnumda akiyo offf grip ve nezle olmaktan nefret ediyorummmm Allahim sen koru bizi

canım cumartesi günü gitmiştim doktora baktığında keseyi gördük 7mm dedi.bu pazartesi yine gitcem inşallah pıt pıtları duyarız:)

çok sevindim canım inşallah duyarsın.benim kese senden küçük daha dün 5mm idi bugün anca 7 mm olmuştur.demekki geç döllenme benimki.

mide bulantınız başladı mı

ben bugün hiç belirtim yok diye söyledim nazar değdi bulantılar başladı çıkarıyorum kaçtır yani öğürüyorum genelde ama yemek felan yiyebiliyorum bugün çok fazla şalgam suyu canım çekti onu içtim baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…