2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canım senin doğum tarihi yanlış sanırım kasım annesi oluyosun bunun için daha çok erken değil mi?

canim hesaplayinca 14 ekime denk geliyo size bi hesaplayin acaba yanlisim mi var son adet tarihimin ilk gunu 7ocak son gunu 13 ocak kizlar bide siz bakin normalde yarin adet olmam gerekiyordu yani adetime 4gun kala 79cikti hadi bi hesaplayin :18::18:

canim hesaplayinca 14 ekime denk geliyo size bi hesaplayin acaba yanlisim mi var son adet tarihimin ilk gunu 7ocak son gunu 13 ocak kizlar bide siz bakin normalde yarin adet olmam gerekiyordu yani adetime 4gun kala 79cikti hadi bi hesaplayin :18::18:

7 ocaksa evet 15 veya 15 ekim eder

kasım bebekleri zaten şuan daha belli değiller yani bilinmeleri çok zor...

sanada günaydın canm bu arada canm 4 +2 günlük senin suanda bebeğinn kan degerlerine bu kadar takılmayın canm yaa kafanı karıştıran ne senin benm bile ilk baktığımda 54 çıktı sonra yükseldi...
mesela diyelim biriyle aynı gün ocak 7 diyelim adet oldunuz.. subatın 4 ündede aynı gün sonuçları öğrendiniz ama birinizinki 50 diğerinizinki 100 çıktı diyelim...ikinizde 4 haftalık hamile oluyosunuz bu değerler arasındaki farkta birinizinki mesela ocagn 20sinde dölleniyo diğerinizinkide 22 ocakta dölleniyo tüm mesele bu canm sen herkesin betahcg sine kafanı yorma... .
umarım acıklayıcı olmuştur anlatımım...

Benimde adet günümden 4 gün geçince yaptım kan testi 35,80 çıktı ama öncesinde adet düzensizliğimde var geç yumurtlama sanırım ?

evet simdi daha net bi bilgi oldu tatlim tesekkurler :)

Canım son adet tarihinin ilk gününden itibaren 40 hafta yani 280 gün sayılır, hesabın doğru muhtemel doğum tarihin 14 ekim.

Benimde adet günümden 4 gün geçince yaptım kan testi 35,80 çıktı ama öncesinde adet düzensizliğimde var geç yumurtlama sanırım ?
evet canm olabilir... gerçekten bu betahcglere kafanızı takmayın herkeste döllenme zamanına göre farklı oluyo..
mesela iki kişi aynı anda her zaman adet oluyolar biri 14 üncü gün diğeri 20 gün bile gebe kalabilir canm bunlar hep farklılık gösterir... hatta döllenmeler arasındaki 3-4saat bile fark edebiliyo çünkü embriyolar cok cabuk gelişim gösteriyo...

Kızlar günaydın,
Ekim'de doğum yapacak baya hamiş var aramızda galiba :) Doğumdan sonra mobilden de girip yazalım :)
Ya kızlar benim derdim mide ekşimesi. Gece uykumdan uyandırıyor 2-3 saat öğürüyorum, 1 saat uykuyla işe geliyorum, akşam eve gidince yine yemek yiyorum (baharatsız, çok yağsız) yine midem ekşiyor. Yemek yer yemezde yatamıyorum ölüyorum uykusuzluktan
Siz de var mı böyle belirtiler, kusmaya başladınız mı?
Bir de bu haftalarda testler yapılıyormuş yaptıran var mı aranızda?

evet simdi daha net bi bilgi oldu tatlim tesekkurler :)
önemli değil canm bilgim olduğu konularda örnekle anlatınca daha iyi anlattığımı ve karşımdakinin daha ii anlayabileceğini düşünüyorum canm....zira bunlar gerçekten ince meseleler...

günaydın canm mide ekşimesi bendede oluyo ama seninki kadar değil canm..
bide bu haftalarda kansızlık hormon betahcg tekrarları filan bakılıyo çok fazla önemli seyler değil..
asıl bundan sonraki ay ikili testler filan başlıyo önemli canm

Bu arada ben de ekim annesiyim ama 2012:) tam 1 sene oldu bebeğimi öğreneli, ne tarifsiz duyguydu Allah'ım isteyen herkese nasip etsin. Çok duygulandım sizi okuyunca, koca yıl geldi geçti şimdi prensimin nefesini duymamanın, varlığını sonuna kadar hissetmenin mutluluğunu yaşıyorum. SAT ım 5 ocak muhtemel doğum tarihim 12 ekimdi 9'unda geldi benim paşa. Allah sıkıntısız hamilelik dönemi ve kolay doğum nasip etsin, hepinize sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…