hani dün bi arkadaş diyodu ya ekimde doğan çocuklar uslu olurlarmıs falan diye
işte seninki simdiden olmaya başlamıs o zaman
hesaplayıcıdan bakınca benim 12.10 gösteriyo bu tarihi gün gün gebelik takvimime girdiğimde aslında 4 ocak olan adet tarihim 6 ocak olarak yazıyo bi çakışma var ama...
Naçizane tavsiye kızlar bu dönemde mümkün olduğu kadar başkalarının olumsuz hikayelerine kulağınızı kapatın, kim ne yaşamış olursa olsun sözkonusu olan sizsiniz ve özelsiniz; yani her hamilelik kendine özgüdür. Pozitif olun, bol hayal kurun ama hayal kurmayı her şey bir an önce olsun, zaman çabuk geçsin diye sabırsızlığa dönüştürüp anı kaçırmayın, sonra özleyeceksiniz bu günlerinizi.haklısın ne güzel işte ben çok biliyorum etrafımda hamile kalmak isteyen bebeği olsun isteyipte belirtiler başlayınca nerden hamile kaldım böle olcanı bilseydim yapmazdım diyeni :)
seninde eğer 4 ocaksa adet tarihin muhtemel doğum 11 ekim 2013 gözüküyor ve 4+6 haftalıksın.
aynen canm
Naçizane tavsiye kızlar bu dönemde mümkün olduğu kadar başkalarının olumsuz hikayelerine kulağınızı kapatın, kim ne yaşamış olursa olsun sözkonusu olan sizsiniz ve özelsiniz; yani her hamilelik kendine özgüdür. Pozitif olun, bol hayal kurun ama hayal kurmayı her şey bir an önce olsun, zaman çabuk geçsin diye sabırsızlığa dönüştürüp anı kaçırmayın, sonra özleyeceksiniz bu günlerinizi.
Bir de günlük tutmaya başlamışsınızdır umarım ;-)
Naçizane tavsiye kızlar bu dönemde mümkün olduğu kadar başkalarının olumsuz hikayelerine kulağınızı kapatın, kim ne yaşamış olursa olsun sözkonusu olan sizsiniz ve özelsiniz; yani her hamilelik kendine özgüdür. Pozitif olun, bol hayal kurun ama hayal kurmayı her şey bir an önce olsun, zaman çabuk geçsin diye sabırsızlığa dönüştürüp anı kaçırmayın, sonra özleyeceksiniz bu günlerinizi.
aynen canm bende senin gibi düşünüyorummmNaçizane tavsiye kızlar bu dönemde mümkün olduğu kadar başkalarının olumsuz hikayelerine kulağınızı kapatın, kim ne yaşamış olursa olsun sözkonusu olan sizsiniz ve özelsiniz; yani her hamilelik kendine özgüdür. Pozitif olun, bol hayal kurun ama hayal kurmayı her şey bir an önce olsun, zaman çabuk geçsin diye sabırsızlığa dönüştürüp anı kaçırmayın, sonra özleyeceksiniz bu günlerinizi.
bakalım canm bene sabırsızlıkla bekliyorum senin ilk bebişmi ben hepsi birbirine karıştırdımda:44:ohhhh maaşşallah tam zamanında gelmişler ozamanbakalım göbişlerde azıcık büyüyünce içlerinde nasıl olucaklar
günaydın ekim anneleriiiiiiii :):) nasılsınız bakalım
Benimde adet günümden 4 gün geçince yaptım kan testi 35,80 çıktı ama öncesinde adet düzensizliğimde var geç yumurtlama sanırım ?
Bu arada ben de ekim annesiyim ama 2012:) tam 1 sene oldu bebeğimi öğreneli, ne tarifsiz duyguydu Allah'ım isteyen herkese nasip etsin. Çok duygulandım sizi okuyunca, koca yıl geldi geçti şimdi prensimin nefesini duymamanın, varlığını sonuna kadar hissetmenin mutluluğunu yaşıyorum. SAT ım 5 ocak muhtemel doğum tarihim 12 ekimdi 9'unda geldi benim paşa. Allah sıkıntısız hamilelik dönemi ve kolay doğum nasip etsin, hepinize sevgiler.
Sağol canım benim bugün pek iyi oldugum söylenemez gece mide ekşimesinden uyuyamadım, halada ekşime var uykusuzum başım ağrıyor
Kızlar benim anadolu yakasında bebek malzemeleri satan uygun yerlere ihtiyacım var. Herşeyleri çok pahalı. Nasıl yaparım nasıl ederim bilemiyorum. Neyi ne kadar almam gerek. Olmazsa olmaz neler acaba bilemiyorum. Plansız br gebelik olduğu için çok hazırlıksızım. Yardımlaşalım kızlar bu konuda :13:
ben mektup yazıcam günlük gibi değilde yoksa kendimi çok dinlemeye başlıycam biliyorum mektup yazıcam hatta eşimdende rica ettim ama 3 aylık olmasını bekliyoruz:) öncekinde hayal kırıklığı yaşadık eşim iyiki yazmamışım dedi ve büyük kitap evlerinde saltılan ansiklopedi gibi kitaplar var bebkle ilgili kıza pembe erkeğe mavi ilerde onlardan almayı istiyorum mektubunu koyuyosun içinde zarf var ultrason resimlerini koyacağın yerler ayrılmış falan çok hoş ben kendim bu şekilde hazırlamayı düşünüyodum böyle bir albüm olduğunu görünce daha çok sevindim:) tavsiye ederim
Yediklerinden kaynaklı olabilir mi midenin ekşimesi ?
aynen canm bende senin gibi düşünüyorummm
bide günlük her daim hazır benmki tüp olduğulndan ilk günden ilk iğnemde başladım yazmaya
bakalım canm bene sabırsızlıkla bekliyorum senin ilk bebişmi ben hepsi birbirine karıştırdımda:44:
Canım ben avrupa yakasındayım karşıyıda çok iyi bilmiyorum ama orda oturan ve yenilerde doğum yapmış olan bir ablam var ona bir sorayım bakayım haberdar ederim seni.Şahsen bende bişeyler hazırlamadım keza erkende daha sanırım :)))
Sağol canım gerçekten çok sevinirim. Herşey o kadar pahalı geliyor ki bana. Bir anda alınabilinecek şeyler değil kesinlikle. 3.aydan başlasak doğuma kadar ancak hazır olurum ben
kızlar yaa eminim benim gibi bir çogunuz bi an önce göbişinin çıkması konusunda sabırsızlanıyordur. ne zaman belli olmaya başlar acaba???? tecrübe ve bilgi sahibi olan var mı ????? :))