2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
hesaplayıcıdan bakınca benim 12.10 gösteriyo bu tarihi gün gün gebelik takvimime girdiğimde aslında 4 ocak olan adet tarihim 6 ocak olarak yazıyo bi çakışma var ama...

seninde eğer 4 ocaksa adet tarihin muhtemel doğum 11 ekim 2013 gözüküyor ve 4+6 haftalıksın.

haklısın ne güzel işte ben çok biliyorum etrafımda hamile kalmak isteyen bebeği olsun isteyipte belirtiler başlayınca nerden hamile kaldım böle olcanı bilseydim yapmazdım diyeni :)
Naçizane tavsiye kızlar bu dönemde mümkün olduğu kadar başkalarının olumsuz hikayelerine kulağınızı kapatın, kim ne yaşamış olursa olsun sözkonusu olan sizsiniz ve özelsiniz; yani her hamilelik kendine özgüdür. Pozitif olun, bol hayal kurun ama hayal kurmayı her şey bir an önce olsun, zaman çabuk geçsin diye sabırsızlığa dönüştürüp anı kaçırmayın, sonra özleyeceksiniz bu günlerinizi.
Bir de günlük tutmaya başlamışsınızdır umarım ;-)

seninde eğer 4 ocaksa adet tarihin muhtemel doğum 11 ekim 2013 gözüküyor ve 4+6 haftalıksın.

son adetime göre ben kendim hesaplıyorum bugün tam 5 haftalık şimdi gün gün gebelik takvimine 11 diye gir adet tarihi değişik oluyo birbirine tutmuyo... hatta geçen hfta bugün aslında adet tarihimdi kanamayla gittim doktora önceki gün test yapmıştım silik çizgi çıktı adet günün dedi ciddiye almadı hatta kanaman varsa allttan bakayım dedi baktırmadım hamile olabilirim dedim dalga geçti dpktor hamilelik şüphen varmı dedi evet dedim ölelikle başından savmak için kan tasti yaptı tam 4 hafta yani 28. günde 248 çıktı. çok iyi biliyorum yani tarihimi:) ama bak dene gün gün gebelik takvimini farklı çıkıyo

Haklısın canım canımızda acısa bu mutluluk bambaşka ve ben acısıyla tatlısıyla bu duyguyu yaşadıgım için cok şanslı hissediyorum kendimi.

Günlük işine gelince eşimle biz dün aldık bir defter tek tutmayacağım ''Annesi ve Babasından '' diye beraber yazacağız sonuçta oda baba ve hissedikleri var.

ben mektup yazıcam günlük gibi değilde yoksa kendimi çok dinlemeye başlıycam biliyorum mektup yazıcam hatta eşimdende rica ettim ama 3 aylık olmasını bekliyoruz:) öncekinde hayal kırıklığı yaşadık eşim iyiki yazmamışım dedi ve büyük kitap evlerinde saltılan ansiklopedi gibi kitaplar var bebkle ilgili kıza pembe erkeğe mavi ilerde onlardan almayı istiyorum mektubunu koyuyosun içinde zarf var ultrason resimlerini koyacağın yerler ayrılmış falan çok hoş ben kendim bu şekilde hazırlamayı düşünüyodum böyle bir albüm olduğunu görünce daha çok sevindim:) tavsiye ederim

aynen canm bende senin gibi düşünüyorummm
bide günlük her daim hazır benmki tüp olduğulndan ilk günden ilk iğnemde başladım yazmaya
ohhhh maaşşallah tam zamanında gelmişler ozaman bakalım göbişlerde azıcık büyüyünce içlerinde nasıl olucaklar
bakalım canm bene sabırsızlıkla bekliyorum senin ilk bebişmi ben hepsi birbirine karıştırdımda:44:

Kızlar benim anadolu yakasında bebek malzemeleri satan uygun yerlere ihtiyacım var. Herşeyleri çok pahalı. Nasıl yaparım nasıl ederim bilemiyorum. Neyi ne kadar almam gerek. Olmazsa olmaz neler acaba bilemiyorum. Plansız br gebelik olduğu için çok hazırlıksızım. Yardımlaşalım kızlar bu konuda :13:

günaydın ekim anneleriiiiiiii :):) nasılsınız bakalım

Günaydın canım.Biraz bel ağrım var ve geçmek bilmeyen baş ağrım var
Benimde adet günümden 4 gün geçince yaptım kan testi 35,80 çıktı ama öncesinde adet düzensizliğimde var geç yumurtlama sanırım ?

Bende adet günümde yaptırdım 18,78 çıktı geç döllenmiş fasulyem herhal Şuan beklemedeyim.Bakalım p.tesi kesemizi görücekmiyiz.

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Benimde adet tarihim 05.01 ve tahmini doğumda 12.10 aynıyız bakalım bnm sıpa ne zaman gelcek

Canım ben avrupa yakasındayım karşıyıda çok iyi bilmiyorum ama orda oturan ve yenilerde doğum yapmış olan bir ablam var ona bir sorayım bakayım haberdar ederim seni.Şahsen bende bişeyler hazırlamadım keza erkende daha sanırım :)))

çok güzelmişş rabbim o mektupları dolu dolu doldurmayı nasip etsin...

evet ilk bebişim ve mucize şekilde oldu bende pko vardı hiç adet olamazdım çocuk istediğim için bu ay doktora başlamıştım klomen verdi doktor 17 mm olmuştu yumurtam iğne vermedi kendisi çatlasın dedi 5 gün sonra gittim 27 mm olmuştu yani çatlamamıştı kist olucaktı ve bir süre doğum kontrol hapı kullanıcaktım bu ay umudum hiç yoktu testtide eşimin doğum gününe denk gelsin diye yapmıştım ve gerçektende eşimin doğum günü hediyesi oldu oyuzden rabbim ol dedikten sonra oluyor

Sağol canım gerçekten çok sevinirim. Herşey o kadar pahalı geliyor ki bana. Bir anda alınabilinecek şeyler değil kesinlikle. 3.aydan başlasak doğuma kadar ancak hazır olurum ben

kızlar yaa eminim benim gibi bir çogunuz bi an önce göbişinin çıkması konusunda sabırsızlanıyordur. ne zaman belli olmaya başlar acaba???? tecrübe ve bilgi sahibi olan var mı ????? :))

Sağol canım gerçekten çok sevinirim. Herşey o kadar pahalı geliyor ki bana. Bir anda alınabilinecek şeyler değil kesinlikle. 3.aydan başlasak doğuma kadar ancak hazır olurum ben

Rica ederim canım ne demek ben öğrenir öğrenmez hemen yazarım , haklısın aslında çok masraflı olacak sıpalar erken hazırlıkta gerekli :)

kızlar yaa eminim benim gibi bir çogunuz bi an önce göbişinin çıkması konusunda sabırsızlanıyordur. ne zaman belli olmaya başlar acaba???? tecrübe ve bilgi sahibi olan var mı ????? :))

4. 5. ay herhalde bizim komşu hamile o zaman büyüdü karnı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…