2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın canm mide ekşimesi bendede oluyo ama seninki kadar değil canm..
bide bu haftalarda kansızlık hormon betahcg tekrarları filan bakılıyo çok fazla önemli seyler değil..
asıl bundan sonraki ay ikili testler filan başlıyo önemli canm

ikili testlerde mi kandan bakiliyo

Bu arada ben de ekim annesiyim ama 2012:) tam 1 sene oldu bebeğimi öğreneli, ne tarifsiz duyguydu Allah'ım isteyen herkese nasip etsin. Çok duygulandım sizi okuyunca, koca yıl geldi geçti şimdi prensimin nefesini duymamanın, varlığını sonuna kadar hissetmenin mutluluğunu yaşıyorum. SAT ım 5 ocak muhtemel doğum tarihim 12 ekimdi 9'unda geldi benim paşa. Allah sıkıntısız hamilelik dönemi ve kolay doğum nasip etsin, hepinize sevgiler.

benimde sat 5 ocak doğum tarihim 12 ekim :KK70: umarım senin gibi sağlıkla bir çocuk dünyaya getiririz.ne güzel duygulardır onlar prensi benim yerime şöyle bir mıncıkla :KK70::KK70:::KK70:

Bu arada ben de ekim annesiyim ama 2012:) tam 1 sene oldu bebeğimi öğreneli, ne tarifsiz duyguydu Allah'ım isteyen herkese nasip etsin. Çok duygulandım sizi okuyunca, koca yıl geldi geçti şimdi prensimin nefesini duymamanın, varlığını sonuna kadar hissetmenin mutluluğunu yaşıyorum. SAT ım 5 ocak muhtemel doğum tarihim 12 ekimdi 9'unda geldi benim paşa. Allah sıkıntısız hamilelik dönemi ve kolay doğum nasip etsin, hepinize sevgiler.
saol iyi dileklerin için canm Rabbim ömrünü oğlunla sevdiklerinle birlikte geçirmeyi nasip etsin inş...

ya herkeste bir belirti var bende neden yok :KK70::KK70: ne midem ekşiyo ne çok uyuorum nede göğüslerimde hassasiyet var oyuzden bir türlü hamişliğime inanamıyorum:KK70::KK70:

ya herkeste bir belirti var bende neden yok :KK70::KK70: ne midem ekşiyo ne çok uyuorum nede göğüslerimde hassasiyet var oyuzden bir türlü hamişliğime inanamıyorum:KK70::KK70:

Dilini ısırda nazar etme kendine :) Bende dün uyku harici iyiyim diyordum bugün afedersin sersem gibiyim :KK43:

Çok şükür canım bizde iyiyiz ama mide ekşimem var gecede uyandırdı beni dön sağa dön sola zor uyudum başımda ağrıyor bugün biraz :KK43:
..
aynen canm bendede biraz var ama çok fazla değil yeni yeni.

canm benm çok uyumak göğüs hassasiyetide bi belirtidirki:KK49::KK34::KK34:

canim hesaplayinca 14 ekime denk geliyo size bi hesaplayin acaba yanlisim mi var son adet tarihimin ilk gunu 7ocak son gunu 13 ocak kizlar bide siz bakin normalde yarin adet olmam gerekiyordu yani adetime 4gun kala 79cikti hadi bi hesaplayin :18::18:

Hesaplayıcıdan baktım . muhtemel doğum 14 ekim 2013 gözüküyor. Kasım değil ekim annesisin bizim gibi

Dilini ısırda nazar etme kendine :) Bende dün uyku harici iyiyim diyordum bugün afedersin sersem gibiyim :KK43:

haklısın ne güzel işte ben çok biliyorum etrafımda hamile kalmak isteyen bebeği olsun isteyipte belirtiler başlayınca nerden hamile kaldım böle olcanı bilseydim yapmazdım diyeni :)

Allah korusun belki bir kaç güne bende de başlar belirtiler okadar progestan kullanıyorum ona rağmen dinçim :KK70::KK70:

..
aynen canm bendede biraz var ama çok fazla değil yeni yeni.

canm benm çok uyumak göğüs hassasiyetide bi belirtidirki:KK49::KK34::KK34:

canım işte onlar bende yok belki bebişim annesini rahatsız etmek istemiyo uslu mu olcak ne :KK70:

benimde sat 5 ocak doğum tarihim 12 ekim :KK70: umarım senin gibi sağlıkla bir çocuk dünyaya getiririz.ne güzel duygulardır onlar prensi benim yerime şöyle bir mıncıkla :KK70::KK70:::KK70:
Amin canım darısı başına. Tam mıncıklama kıvamında yaramaz kahkahalar atmaya da başladı:) Siz anı yaşayın güzel anneler, her dönemi bambaşka...

Hesaplayıcıdan baktım . muhtemel doğum 14 ekim 2013 gözüküyor. Kasım değil ekim annesisin bizim gibi

hesaplayıcıdan bakınca benim 12.10 gösteriyo bu tarihi gün gün gebelik takvimime girdiğimde aslında 4 ocak olan adet tarihim 6 ocak olarak yazıyo bi çakışma var ama...

Allah korusun belki bir kaç güne bende de başlar belirtiler okadar progestan kullanıyorum ona rağmen dinçim :KK70::KK70:

canım işte onlar bende yok belki bebişim annesini rahatsız etmek istemiyo uslu mu olcak ne :KK70:
hani dün bi arkadaş diyodu ya ekimde doğan çocuklar uslu olurlarmıs falan diye
işte seninki simdiden olmaya başlamıs o zaman :KK9::KK9:

Amin canım darısı başına. Tam mıncıklama kıvamında yaramaz kahkahalar atmaya da başladı:) Siz anı yaşayın güzel anneler, her dönemi bambaşka...

maaşşallahhhh rabbim prensine uzun ve sağlıklı ömürler versin annesiyle babasıyla birlikte büyüsün inşallahhh :) anı yaşamak lazım gerçekten 9 ay çok az bir zaman pat diye geçiverir

X