2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kizlar bu arada benim eltim suan dogumda saat 2 den beri suni sanci weriliyor acikligi 6 cm olmus daha da acilmiyor ama hala bekliyorlar cok aci cekiyormus sezeryana alin diye yalvariyormus ama doktor almiyormus .. uzuldum adina yaa ben de az cekmemistimm

simdi haber geldi normal dogum yapamamis sezeryana aliyorlarmiss keske bende yanlarinda olsaydim o heyecan bambaska

Allah eltine sabir ve kolaylik versin canim

iyi aksamlar guzel ekim anneleri :) biraz once bi kase cevizli yogurt cekti canim ne alakaysa koca bi kase yedim ama su an midem baska bi dunya sanki yaniyo fokurduyo gibi

canım senin doğum tarihi yanlış sanırım kasım annesi oluyosun bunun için daha çok erken değil mi?

ya kızlar ne çok kaynatmışsınız ha,oku oku bitmiyor inatçıkeçi keseyi görmüşsün ne güzel,ben daha ne zaman gideceğime karar vermedim ama haftaya bi gün gitmeyi düşünüyorum,inşallah gitmişken hem bebeği görür hem de kalp atışını duyarım bugün bulantım yoktu pek,çok güzel bi duyguymuş

canım beni onlar için haftaya cuma çağırdı sende ona göre hesapla ne gün gideceğini bi kere de herşeyi görürsün inşallah.

canım rahat ol ben de kullanıyorum iki haftadır.sadece biraz uyku yapıyor ama o kadarıda hamileliğin normalinde de var.benim bulantım baş dönmem falan olmadı.inşallah sen de hissetmezsin.

slm arkadaşlar bugün nasılsınız bakalım???
dr a gidecek filan varmı bugün
inatçıkeçi hayırlı haberlerle dönmene sevindimmmm

slm arkadaşlar bugün nasılsınız bakalım???
dr a gidecek filan varmı bugün
inatçıkeçi hayırlı haberlerle dönmene sevindimmmm

Ya kızlar bende hala doktora gitmedim şuan 5+0 sanırım daha küçük olduğu için haftaya giderim diye düşündüm haftaya cuma mı gitsem sizce ?

ben hıc duymadım oyle bısey ya sanmam balık cok faydalı ama bende yarın yapacam bısey olmaz ya kotu düşünme

balık yemekte sıkıntı yok çiğ ete dokunmak iyi değilmiş hamileyken. çiğ etle temasla bi çok bakteri vücuda geçebiliyormuş hamileyken vücut direnci hassas oldugu için tavsiye edilmiyor. mümkünse eldivenle dokunmak lazım.

Ya kızlar bende hala doktora gitmedim şuan 5+0 sanırım daha küçük olduğu için haftaya giderim diye düşündüm haftaya cuma mı gitsem sizce ?
canm benmde bugün 5+1 bizde haftaya çarsamba gideceğiz dr kese kalp atışı beraber görelim dedi bende hiç kontrole gitmedi...

Canım herşey yolunda.Artık panik yapma bi rahatla Progestanı bana da ilk gebeliğimde verdiler.Amacıda düşük önceyici.Sevinmen lazım verdi diye ne güzel doktorun sni düşünmüş. Aksatmadan iç .Bende p.tesi gidicem doktora keseyi görürüm İNŞALLAH
Herkese Merhaba,

Ben de 2 gun once öğrendim, 4+4 hamileyim ama biraz gerginim, dah çok erken, fazla umutlanmayayim diyorum

Hayırlı olsun canım.Fazla kimseye söyleme bence.Sanırım ilk gebeliğin.Korkma canım sadece şunu unutma eğer nasibinde varsa olucak.

Kan testi sonucun kaç çıkmıştı canım?

canm benmki tüp bebek ama yumurtlama zamanında transfer edildi adete 1 hafta kala 54 çıktı 4 gün kalada 142 çıktı sonra kontrole veya kan testini tekrarlamadık canm..

benimde bugün 5+0 pazartesi gidicem tekrar 5+4 olunca keseyi görürüz dedi üstten bakalım:) heyecanlanıyorum:)
aramızda az var işte canm ne güzel..benmde gittiğimde 6+0 olmuş olacak ama benm vajınal bakılıyo o yüzden %90 kalp atışlarınıda görürüz dedi canm dr um

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…