- 28 Haziran 2011
- 634
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar bu arada benim eltim suan dogumda saat 2 den beri suni sanci weriliyor acikligi 6 cm olmus daha da acilmiyor ama hala bekliyorlar cok aci cekiyormus sezeryana alin diye yalvariyormus ama doktor almiyormus .. uzuldum adina yaa ben de az cekmemistimm
Allah eltine sabir ve kolaylik versin canim
iyi aksamlar guzel ekim anneleri :) biraz once bi kase cevizli yogurt cekti canim ne alakaysa koca bi kase yedim ama su an midem baska bi dunya sanki yaniyo fokurduyo gibi
ya kızlar ne çok kaynatmışsınız ha,oku oku bitmiyor inatçıkeçi keseyi görmüşsün ne güzel,ben daha ne zaman gideceğime karar vermedim ama haftaya bi gün gitmeyi düşünüyorum,inşallah gitmişken hem bebeği görür hem de kalp atışını duyarım bugün bulantım yoktu pek,çok güzel bi duyguymuş
canım beni onlar için haftaya cuma çağırdı sende ona göre hesapla ne gün gideceğini bi kere de herşeyi görürsün inşallah.
masallah canim gozun aydin darisi bize :)
yooo ağrım yok canım.stres yaptım ondan sanırım.çünkü yan etkisi aşırı uyku yapıyo.beni uyutacak evham yapmiyim diye.bi de çok bulantı ve baş dönmesi yapıyomuş.gebelik koruyucu dedi bana destek hormonu dedi.zaten kutu da 30 tane var 10 günde biter.gece yatarken 2 adet sabah kalkınca 1 adet günde 3 tane.10 gün sonra kontrolüm var bidaha yazar mı bilmiyorum.
ben hıc duymadım oyle bısey ya sanmam balık cok faydalı ama bende yarın yapacam bısey olmaz ya kotu düşünme
canm benmde bugün 5+1 bizde haftaya çarsamba gideceğiz dr kese kalp atışı beraber görelim dedi bende hiç kontrole gitmedi...Ya kızlar bende hala doktora gitmedim şuan 5+0 sanırım daha küçük olduğu için haftaya giderim diye düşündüm haftaya cuma mı gitsem sizce ?
kesemizi gördük bugün 5mm olmuş.
canm benmde bugün 5+1 bizde haftaya çarsamba gideceğiz dr kese kalp atışı beraber görelim dedi bende hiç kontrole gitmedi...
folik asit 1 adet zaten.progestan 3 adet.ama benim lekelenmem falan yok neden verdim onu da anlamadım ya.evet çok stres yaptım dünden beri.
ama değerim artmış bugün kan testi ve idrar testi yaptılar bayağı detaylı.
Herkese Merhaba,
Ben de 2 gun once öğrendim, 4+4 hamileyim ama biraz gerginim, dah çok erken, fazla umutlanmayayim diyorum
canm benmde bugün 5+1 bizde haftaya çarsamba gideceğiz dr kese kalp atışı beraber görelim dedi bende hiç kontrole gitmedi...
Kan testi sonucun kaç çıkmıştı canım?
aramızda az var işte canm ne güzel..benmde gittiğimde 6+0 olmuş olacak ama benm vajınal bakılıyo o yüzden %90 kalp atışlarınıda görürüz dedi canm dr umbenimde bugün 5+0 pazartesi gidicem tekrar 5+4 olunca keseyi görürüz dedi üstten bakalım:) heyecanlanıyorum:)