2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

bende bel ağrısı kasık ağrısı hiç yok sadece kasılmalarda bazen vajinamda sancı oluor bir de bugün yürüyemedi hiç c
çok canım yandı ama hepsi herzamanki gibi geçti biz beklicez de doktor beklicek mi :)

ay canım yaa alemsin valla :)) ah ah 2 hafta önce ev temizliğimi yaptırdım, komple ağda yaptırdım artık gelsin dedim ama nerdeee.. bir daha ağda gerekmeden doğsa bari yaaa belirsizlik ne kötü şey püffff....

vala yarın gıttıgmde hadı alalım dese hemen yatarım masaya okadr daraldımm strestennn

benimde karnımda ağrı var böyle hafif hafif adet ağrısı gibi.. birde karnım bir sertleşiyor ki sorma gitsin onlar kasılmaymış işte.. gercek adet ağrısı belden kasıklara dağılıyormuş canım.. yalancı ağrılarda karnın ağrıyormuş.. bu arada kızlar bende gebe okuluna gidiyorum devlet hastanesinde oluyor bütün her yerde oluyor artık bilginiz varmı bilmiyorum.. orda bu gün bu konuları işledik...

evet canım agrı belden başlayıp kasıklara dogru yayılırsa ve bu duzenlı bır sekılde devam ederse gercek agrı oluo dıgerlerı yalancı agrı.gercek agrılar yuruyunce hafıfler ve burundan nefes alıp agızdan verınce dha az hıssedılır bunu dogumhanede mutlaka agrı sırasında yapın.ben ebelık mezunuyum unıversıtn ama ılk gebelıgm oldugu ıcın terzı kendı sokugunu dıkemez hesabına gelıyorumm

ben de doğum ağdası yaptırmıştım ama yarın ya da pazar günü tekrar yaptıracağım maalesefff :) ve geçtiğimiz salı günü 3. bebek temizliğini yaptık. yemin ediyorum halılarımı yıkattım kirlendiler resmen...

bunu demeyeydin senin için iyiydi şimdi doktor görmüş yaşlı teyzeler gibi sana soru sorarım müsade olursa

halıları yıkatmıştım perdeleri yıkayıp camları silmiştim koltukların yastık kılıflarını yıkamıştım hepsi geri kirlendi malesef ama yapasım da yok camda hamile hamile silincee herkes bakıyor giriş katta otrduğumdan çok rahatsız edici

vala yarın gıttıgmde hadı alalım dese hemen yatarım masaya okadr daraldımm strestennn

ben de dedim bugün eşime aynısını, sezaryandan çok korkuyorum ama mecburiyet olursa bebeğin iyiliği için kabul ederdim ama eşim normali çok istiyor benim için :)

aaaa hiç duymamıştım.. bize uzak hastane gidemem, sen gittikçe anlat bize bari vaktimiz bol

vay beee ebesin demek dediklerin aklıma gelirse yapıcam... tabi o günleri görebilisek ::)

canım ben bugün idrar tahlili yaptırdım lökosit çıktı idrarda bu bebeğe zararlı mı acaba bu yüzden doktor doğumu başlatırmı dersin

genelde gebelerde yukselıgı zaten canım bende de cıkmıstı en son tahlılımde doktor bol su ıc demıstı banada cunku yıne su ıcıp ıdrarla atılıo sana da ole der buyuk ıhtımal

genelde gebelerde yukselıgı zaten canım bende de cıkmıstı en son tahlılımde doktor bol su ıc demıstı banada cunku yıne su ıcıp ıdrarla atılıo sana da ole der buyuk ıhtımal

ben de öyle tahmin etmiştim ama nolur sanki doğurtalım dese ama demez biliyorum
sağol cevap için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…