ay kıskandım kız seni açıklığın varmış :) yumuşamış ne yaaa sabahtan beri gülüyorum kıs kıs delircem kapalı ama yumuşamışmış
Lina be bu kadar istiyoruz doğsun diye bir de çok yaramaz olurlarmış gir çocuğum içeri hadi darlandırma beni dermişiz :)
bende hemen kabul ederim ama doktorum çok doğalcı çıktı yaa o yüzden bekletiyor zaten
dün dua ettim gittim keşke yatış verse de doğursam diye ma hala doğurmadım
hihi boşuna kıskanma canım açıklık var ama sancı da ilerleme de yok bir işe yaramıyor yani
ben de ondan korkuyorum aslında inşallah yaramaz mız mız ağlayan çocuklar olmazlar hem ben ders çalışıcam ütfen uslu olsun allahım
hevesle doktoru bekleyıp sonra sonuç almadan eve donmekten cıldırcam artıkyarın gıdesım bıle gelmıo 1 hafta daha beklemeye gucum kalmadı her belagrısı kasık agrısı oldugunda acaba mı dıe umıtlenmekten bıle yoruldumm napalım artık saglıklı olsunlarda mecbur beklıcez.geldıklerınde de ınşallah pısmanolup bu gunlerımızı aramayızz
al benden de o kadar :) ne çalışacaksın sen ? bende mba yapıyorum şubatta okula döneceğim bakalım nasıl olacak :)
evet benimde hiç gidesim gelmiyorda günü dolan gebeliklerde iyi takip gerekiyormuş sonra keşke dememk için gidiyorum
orası kesin zaten bugünleri aricaz yorguluklarımız olucak ama bir evlat yetiştirmek kolay değil değer sonuçta
başımın belası olan kpss canım atanamayan öğretmenlerdenim de bende kızım bu sene fırsat vermedi çalışamadım doğru düzgün ve atanamadım malesef bari 2014e çalışayım da atanayım..mba ne oluyor anlayamadım canım
karnın bir tarafa toplanıp sertleşiyor mu ve o an bebğin hareket ediyor mu yani onun hareketleri mi öyle yapıyorzaten bende sırf o korku yuzunden gıdıorum son ay bıde bıse olursa dıe nese onu dusunmek bıle ıstemıorumm. kızlar ya benm bebış devamlı kendını karnımın sagına toplayıp karnımıda yomultuo kasıo gerıo karnımı suan daha da sık yapmaya başladı sızlerde de oluo mu bolee benımkı mı cok yapıoo bazen o anki acıdan oturamıyorum bilee
ah allah kolaylıklar versin canım... bu ülkede en zor meslek öğretmenlik valla.. önce kazan oku binbir zahmet sonra kpss belası gelsin.. inşallah kızın uğurlu gelir tek seferde istediğin yere atanırsın... Ben de mühendisim, işletme yüksek lisansı yapıyorum. MBA işletme yüksek lisansının kısası...
karnın bir tarafa toplanıp sertleşiyor mu ve o an bebğin hareket ediyor mu yani onun hareketleri mi öyle yapıyor
allah sana da kolaylık versin canım çalışıyormuydun hem iş hem eve hem çocuk hem okul biz kadınların işi ne kadar da zor
çalışıyordum canım, hem işe hem okula gittim hem de hamileydim hem de evimin her işine koştum.. okul eve uzak akşamları 4 vesait geliyordum eve ama bir kere yapıcam diyince allah klaylığını veriyor.. 4 ders verdim geçen dönem. bu dönem de haftasonu 2 ders alacktım yine ama eşim istemedi bebek çok küçük sen lohusa olacaksın diye... ben de yatıyorum şu an :)
karnın bir tarafa toplanıp sertleşiyor mu ve o an bebğin hareket ediyor mu yani onun hareketleri mi öyle yapıyor
karnım asağı dogru uzuo resmen ve tas gıbı oluo sağ tarafım sonradan yumuşayıp tekrar eskı halıne donuo ama oan resmn yamuk duruo karnım sol tarafı cokuk sağ tarafım cıkıntı oluo o an hareket etmıo ama karnımı gerdıgı ıcın yerı kalmıo zatenn
Yok beee doktor o gun bugun degil dedi bana :)
Sorun yok tatlim benimki de oyle daha cilemiz bitmemis bizim:)
Benim nazli rahim bir zahmet yumusamyi basarabilmis sadece...
Mjora07 hosgeldin aramiza :)))
yakinda 10 ay olacak bizim hamilelikler :)
Bendensin tarife beni doktor zahmet edip kiloya miloya bakmadi dopplere bakti sadece bir de sukur nstye girdim 87-88-89 sayfalara geri git bak biz dogum hikayelerimizi yazamiyoruz ya doktora gitme hikayelerimizi yaziyoruz. Benimkinde nst maceramiz var oku da gul bize :)
Ay lina ya vallahi motive ettin beni... Suni sancidan vazgecmeye baslamistim ama bu okudugumdan sonra beynimden tum olumsuzluklari siliyorum. Normal doguma kanalize oluyorum.
canım karnın taş gibi oluyorsa o bebek hareketi değil o kasılma doğuma hazırlık oluyor bunlar gebeliğin son haftaların sık sık olurmuş tatlım o kasılmalarla birlikte şiddetli sancın da başalyınca bilki doğuruyorsun ama tek başına kasılmlar rahim ağzını yumuşatıyor
zaten bende sırf o korku yuzunden gıdıorum son ay bıde bıse olursa dıe nese onu dusunmek bıle ıstemıorumm. kızlar ya benm bebış devamlı kendını karnımın sagına toplayıp karnımıda yomultuo kasıo gerıo karnımı suan daha da sık yapmaya başladı sızlerde de oluo mu bolee benımkı mı cok yapıoo bazen o anki acıdan oturamıyorum bilee
canım yaa cok cahilce olacak ama ben bir soru soracağım. Benim kasılmalarım çok fazla oluyor, ve birkaç gündür kasılma olunca hepsinde değil ama bazı kasılmalarda vajinamda bir sancı da oluyor. Hatta salı temizlik yaptık gece 1 saat boyunca arka arkaya 5 kez falan olmuştu. Doğum sancısı öyle mi olur sence yoksa illa adet sancısı bel ağrısı da olmalı mı acaba ??? sancın gelirse 5dk da bir gel diyor doktor ama sancı nasıl gelecek onu da bilmiyorum ki :)
Ayy allahim yarabbim kas yaparken goz cikaranlardan.. Benimki de gitti bugun ben aksam ustu gider dedimdi ama doktordan geldikten sonra gitti :) meger gunu varmis ona yetisecekmis... Kafa dinledim ben de...
Aramiza hos geldin minimit oncelikle :) benim doktor " sen hala doguramadin mi " diyor herseferinde..
Hepimiz bir avazda normal dogurucaz insallah ya bu kadar beklemenin sonu guzel olacak insallah:16
Noldu kiz sesin solugun yok doktor yatirdi mi yoksa seni ???
Geliyomu bebis kiz ?
olmaz olur mu oluor tabi yalancı kasılmalar barxton hicks deniyor. bana da çok sık oluyor doktora sordum bugün bazen 1 saatte 10 kez bile oluyor dedim. doktor da onlar alıştırma kasılmaları onlar olmasa doğum sancılarına hiç dayanamazsın dedi... hatta acılı olması doğumun daha da yakın olduğunu gösteriyor sanki :) haydi inşallah..
seninki yakın yerde oturuyo o zaman bizimkisi uzak.. beni doğurtmadan gitmez artk :)) inan eve gelmek istemedim bu gün.. bütün gün evde olmak çok sıkıcı yaa.. amannn bebişler sağsalim doğsunda herşeye katlancaz artık napalım...