2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

hihi boşuna kıskanma canım açıklık var ama sancı da ilerleme de yok bir işe yaramıyor yani
ben de ondan korkuyorum aslında inşallah yaramaz mız mız ağlayan çocuklar olmazlar hem ben ders çalışıcam ütfen uslu olsun allahım

bende hemen kabul ederim ama doktorum çok doğalcı çıktı yaa o yüzden bekletiyor zaten
dün dua ettim gittim keşke yatış verse de doğursam diye ma hala doğurmadım

hevesle doktoru bekleyıp sonra sonuç almadan eve donmekten cıldırcam artık yarın gıdesım bıle gelmıo 1 hafta daha beklemeye gucum kalmadı her belagrısı kasık agrısı oldugunda acaba mı dıe umıtlenmekten bıle yoruldumm napalım artık saglıklı olsunlarda mecbur beklıcez.geldıklerınde de ınşallah pısmanolup bu gunlerımızı aramayızz

al benden de o kadar :) ne çalışacaksın sen ? bende mba yapıyorum şubatta okula döneceğim bakalım nasıl olacak :)

evet benimde hiç gidesim gelmiyorda günü dolan gebeliklerde iyi takip gerekiyormuş sonra keşke dememk için gidiyorum
orası kesin zaten bugünleri aricaz yorguluklarımız olucak ama bir evlat yetiştirmek kolay değil değer sonuçta

al benden de o kadar :) ne çalışacaksın sen ? bende mba yapıyorum şubatta okula döneceğim bakalım nasıl olacak :)

başımın belası olan kpss canım atanamayan öğretmenlerdenim de bende kızım bu sene fırsat vermedi çalışamadım doğru düzgün ve atanamadım malesef bari 2014e çalışayım da atanayım..mba ne oluyor anlayamadım canım

zaten bende sırf o korku yuzunden gıdıorum son ay bıde bıse olursa dıe nese onu dusunmek bıle ıstemıorumm. kızlar ya benm bebış devamlı kendını karnımın sagına toplayıp karnımıda yomultuo kasıo gerıo karnımı suan daha da sık yapmaya başladı sızlerde de oluo mu bolee benımkı mı cok yapıoo bazen o anki acıdan oturamıyorum bilee

ah allah kolaylıklar versin canım... bu ülkede en zor meslek öğretmenlik valla.. önce kazan oku binbir zahmet sonra kpss belası gelsin.. inşallah kızın uğurlu gelir tek seferde istediğin yere atanırsın... Ben de mühendisim, işletme yüksek lisansı yapıyorum. MBA işletme yüksek lisansının kısası...

karnın bir tarafa toplanıp sertleşiyor mu ve o an bebğin hareket ediyor mu yani onun hareketleri mi öyle yapıyor

allah sana da kolaylık versin canım çalışıyormuydun hem iş hem eve hem çocuk hem okul biz kadınların işi ne kadar da zor

çalışıyordum canım, hem işe hem okula gittim hem de hamileydim hem de evimin her işine koştum.. okul eve uzak akşamları 4 vesait geliyordum eve ama bir kere yapıcam diyince allah klaylığını veriyor.. 4 ders verdim geçen dönem. bu dönem de haftasonu 2 ders alacktım yine ama eşim istemedi bebek çok küçük sen lohusa olacaksın diye... ben de yatıyorum şu an :)

evet canım allah yardım ediyor..
eşin haklı canım bebiş çok küçük olacak ona alışma sürecin olacak hem sen de hasta olacaksın lohusa lohusa çok zor olurdu 2.dönem başlarsın ben de 2. dönem işe başlamayı düşünüyorum bebişe bakacak birini bulursam hem de ders çalışıcam

karnın bir tarafa toplanıp sertleşiyor mu ve o an bebğin hareket ediyor mu yani onun hareketleri mi öyle yapıyor

karnım asağı dogru uzuo resmen ve tas gıbı oluo sağ tarafım sonradan yumuşayıp tekrar eskı halıne donuo ama oan resmn yamuk duruo karnım sol tarafı cokuk sağ tarafım cıkıntı oluo o an hareket etmıo ama karnımı gerdıgı ıcın yerı kalmıo zatenn

canım karnın taş gibi oluyorsa o bebek hareketi değil o kasılma doğuma hazırlık oluyor bunlar gebeliğin son haftaların sık sık olurmuş tatlım o kasılmalarla birlikte şiddetli sancın da başalyınca bilki doğuruyorsun ama tek başına kasılmlar rahim ağzını yumuşatıyor

tamam canım bakıyorum...

canım yaa cok cahilce olacak ama ben bir soru soracağım. Benim kasılmalarım çok fazla oluyor, ve birkaç gündür kasılma olunca hepsinde değil ama bazı kasılmalarda vajinamda bir sancı da oluyor. Hatta salı temizlik yaptık gece 1 saat boyunca arka arkaya 5 kez falan olmuştu. Doğum sancısı öyle mi olur sence yoksa illa adet sancısı bel ağrısı da olmalı mı acaba ??? sancın gelirse 5dk da bir gel diyor doktor ama sancı nasıl gelecek onu da bilmiyorum ki :)

olmaz olur mu oluor tabi yalancı kasılmalar barxton hicks deniyor. bana da çok sık oluyor doktora sordum bugün bazen 1 saatte 10 kez bile oluyor dedim. doktor da onlar alıştırma kasılmaları onlar olmasa doğum sancılarına hiç dayanamazsın dedi... hatta acılı olması doğumun daha da yakın olduğunu gösteriyor sanki :) haydi inşallah..

canım onların hepsi bende de oluyor sancın gerçek sancın olunca anlarsın zaten ve geçmez gerçek sancılar kasılmalarla birlikte bende de adet sancısına benzer sancı oluyor en çok da geceleri yatamıyorum bile bu sebepten ama geçiyor sonra ağrılar şiddeli değil ama gerçek doğum ağrıları şiddetli olur kasılmalar ve ağrılar düzenli gelir ve arası gitiikçe azlır ağrının da şiddeti gittikçe artar

Son düzenleme:

seninki yakın yerde oturuyo o zaman bizimkisi uzak.. beni doğurtmadan gitmez artk :)) inan eve gelmek istemedim bu gün.. bütün gün evde olmak çok sıkıcı yaa.. amannn bebişler sağsalim doğsunda herşeye katlancaz artık napalım...

bizimkiler anca kasıp kasıp bırakıolar baska yaptıkları bıse yok zaten. bel agrısıyla kasık agrısı bıkac gundur bende de var ama yalancı agrı hepsıı bız daha cok beklıcez anlasılan.vajına agrısı ara sıra bende de oluo ama gecıo sonra

ikimiz de istanbuldayız canım ama o kadar yakın sayılmayız o karşıda ben anadoluda gidiş en aşağı 1.5 saat toplu taşıma ile...
aynen bebekler iyi olsun da.. yemeğimi temizliğimi yapt gitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…