2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Canlarımmmmmmm evet doğurdum Allaha şükürler olsunki.. Darısı hayırlısıyla kalanların başına olsun inşallah..
Geçmişi okuyarak geleyim dedim ama sayfalar uzun olunca bakamadım 1 2 tanesinden sonra..
Gece sancıyla uyandım demiştim ardından suyumda geldi. Burdan çıkınca gittim hazırlandım saç makyaj düzeltme felan.. ne olur ne olmaz diye :KK1: baktım su durcak gibi değil eşim ve kv.mi kaldırdım hastaneye geldik. nstde sancılar 130lara çıkıyo. yatış yapıldı 4.30 gibi ve beklemeye koyulduk.. sancıların şiddeti ve sıklığı arttıkça delirdim ama herkesin dediği gibi Allah nefes alıcak süreyi veriyo hiç korkmayın. benim biraz fazla oldu kanala girmediğinden. sabah doktorun geldiğinde açıklık 6 cm olmustu. herşey çok güzel öğlene doğar dedi ve dediği gibi minik meleğim 12,50 de bize merhaba dedi :KK16: sancılar sadece sona doğru 1 2 saat şiddetli oluyo, onda da ağrı kesici ve açılmanın hızlanması için sancı verildi aynı anda. o da uyku yapar dedi, gözlerim tam kapanıyo hiçbişey yok gibi ama bi anda sancı bi giriyo, başlıyorum doktoru çağırın ben yapamıcammmmmmmm :KK1::KK1: hemşireye ne kadar dil döktüm bilmiyorum ama sağolsun bu sancılar 1 saat sonra sana bebek olarak geri döncek sezeryanı istesende yapmaz normalde ilerliyosun dedi. en son çıldırdığım anda gözümü doğumhanede açtım. 1,5 saat kadar da orada kaldım. bebeğin başını görüyolardı bnm ıkınma hissim de geldi. sancı geldikçe ıkınıyosunuz zaten. şuan çok hafif derecede alt dikişler acıyo. detayları en yakın zamanda paylaşırım yine. şimdi gözüm bu eşsiz güzelliğin üzerinde. :nazar: Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah :KK16:
Hepinize ayrı ayrı ne kadar teşekkür etsem azdır canlar, Allah hepinizden razı olsun, gönlünüzce bi doğum nasip etsin hepinize, bebişi olanlarıda Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsin inşallah.. Hepiniz için dua ettim sancılarda da doğumda da..:KK54:

maaşallah ya doğurur doğurmaz gırmışın sagol cnm

napalım canım yaa onlar sağlıklı olsunda biz biraz daha bekleriz... yeterki sağsalim kurtulalım bizde bebeklerimizde önemli olan buu... bende uykucu oldum iyice bu aralar paso uyuyorum.. benim kayınvalide var erkenden kaldırıyo beni sinir ediyo.. doymadın mı daha uykuya diyo hel allam yaa.. sen yatıp durma doğuramazsın yoksa diyo cık cık.. bu sitresin yanında bide o yetiyo..

Benimkini opup basima koyayim ozaman ben ... Gece uyuyamadigim icin 12 denonce kalkmiyrum ac ac beni bekliyo valla. Tik ses cikarmiyo ama benimkinin de baska sinirlikleri var orasi ayri :)

Ben de yarin sabah doktora gidecegim sabahtan bakalim neler diyecek. "Dogum yollarin kapali, 5dk da bir gelen sancin, kanaman olursa suyun gelirse dire dogumhaneye gel" cumlesini duymak istemiyorum

Dogumunu bekleyen arkadaslarim !!!

Almanyada kadin dogumstajini yapan bir arkadasi var onla konustum. Gunum doldu ama miyadin doldurmadigi icin dogmamasini telas etmememi soyledi. Benim dollenme zamanim sat tan 2 hafta sonra oldugu icin kasimin 2. Haftasina kadar vakim varmis aslinda. Yani tahmini dogum tarihimden 15-20 gun sonrasina kadar bir sure oluyor kendinizinkini oyle hesaplayabirsiniz. DOktorum 1 kadisima kadar bekleyecek dedm o da 4 kasima ikna etmemi soyledi. Bir de 3 cm aciklik olmadan suni sancinin ise yaramama ihtimali cok yuksekmis. Bu haftadan sonra 2 gunde bir nst ya girmek gerekiyormus ki ben daha hic girmedim. Hareketlerini iyi takip etmemi soyledi bir de... Benden bu kadar sizinle de paylasayim dedim.

valla canım ben son adet tarihimden emin değilim.. düzensizdi zaten.. o yüzden 40 ı geçebilir belki.. ablamada sezeryan demişlerdi verdikleri tarihten 10 gün geçti normal doğum yaptı... hakkımızda hayırlısı artık.. bakalım sanada banada ne dicek doktor..

40+1 benımde yazarsınız kızlar yaz yagmuruda doğurdu off bende nıye bişey yok aglıycam yaaa

Benimkini opup basima koyayim ozaman ben ... Gece uyuyamadigim icin 12 denonce kalkmiyrum ac ac beni bekliyo valla. Tik ses cikarmiyo ama benimkinin de baska sinirlikleri var orasi ayri :)

10 gibi sesleniyo duymamazlıktan geliyorum.. özellikle kapıyıda kapatıyorum... biraz geçince tekrar geliyo doymadın mı daha uykuya diyo sinir ediyo beni.. bende söyledim artık bekleme beni sen yap ben geç kalkarım.. neymişde tek başına kahvaltı yapamıyrmuş sanki şöyle zaman ben varım... töbe yarabbi bizde anne olcaz hemde oğlan annesi :KK70:D ama sinir oluyo insan yaa.. valla gecenlerde annem geldi kadın ne kalkıyon ne yatıyon tek kelime etmezdi yaa.. bizim adamları şöyle 1 hafta bırakcan bizim annelerle bakalım ne yapacaklar kendilerini çarşıya atarlar kesin :))

40+1 benımde yazarsınız kızlar yaz yagmuruda doğurdu off bende nıye bişey yok aglıycam yaaa

Bundan sonra kime ne zaman sanci gelecek belli olmadigindan herkes kendi girip yayinliyor canim.
Zullu dogum yaptiktan sonra hakli olarak dogum yapanlar listwsini devam ettiremedi o listeye benzemesin dedik

canım benim üzme sen kendini... vakti zamanı gelince elbet olacak Allahın izniyle.. sadece nazlanıyorlar o kadar :))

Ohhh beee az önce de yazdım. Böyle güzel haberleri almak insanı motive ediyor. Çooook çok mutlu oldum canım Allah bağışlasın, Allah analı babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle...

Sen benim günümde doğurdun inşallah ben de senin gününde doğururum allahım duy artık bizlerin sesini...
Sağol canım benimmm.. Amin inşallahhh..
Hayırlısıyla sende benim günümde doğurursun inşallah..
Ama normalden hiç korkmayın, benim bebişim kanala inmediği halde biraz zor geçti ama ona rağmen şuan şükürler olsunki her işimi kendim yapabiliyorum. onca acıya dikişlere rağmen yürüyerek çıktım ordan ve şok oldu herkes..
İnşallah sizlerde yaşarsınız bu duyguyu en kısa zamanda..

maaşallah yaaa allah nazarlardan saklasın...
:nazar::nazar::nazar::nazar:
darısı sizlere inşallah kuzum..
ayy canim cok sevindim :KK16: allah anali babali büyütsün bebisini insallah cok güzel bi duygudur eminim.. allahim biz bekleyenlerede nasip etsin bu sevinci insallah, saga salim kurtulalim hepimiz..
amin canımmm sağolasın.. İnşallah sizlerinde gönlünden geçen hayırlısıyla olur da bi an önce kavusursunuz meleklerinize.. gerçekten muhteşem bi duygu, onu benden çıkardıkları an kalkıp onunla gitmek istedim yaaa :)

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım.
sağol canımcım, hepimizinkini inşallah..

Canimmmmmmmmmm
Cok cok sevindm ya sukur grldi minigin ayyy hemde normsl dogumla sana kocaman maasallah tatlim ssglikla buyut yavrunu rabbim hepimizinkini korusun nasil mukemmel bi duygu dimi kokla bnm icin kuzunu aeolun cnm
normal gibisi yokmuş cidden benim için :) aynen kuzummm mükemmel bi olay, onca ağrı sancı bebeğinin gelmesiyle yok olup gidiyo. cennet kokulum benim, hepiniz için koklarım :)

Cnm gözün aydın sağlıkla
büyüttü kuzunu.....bundan sonrası
hem güzel hem zor
sağolasın zullummm şükür o gün bugünmüş. :)
bundan sonrasında da Allah yardımcımız olsun inşallah..

Yazyagmuru kuzum gözün aydın allah anali babalı buyutsun darısı diğer kızlara
aminnnnn sağolasın canımcımmm, bekleyenlerede tez zamanda nasip allahım..

Hayırlı olsun canım okuyunca duygulandım gunümüz aynı ama bende hala bısey yok Allah analı babalı büyütsün bızede normal doğumu nasip etsın ınşallahh :KK1:
bende de hiçbişey yoktu kuzum bi anda sancıyla uyandım ve suyum geldi. dedikleri gibi bu işler hiç belli olmuyo. bende kafama takmıstım günüm bitiyo diye ama bak ummadık anda neler gösteriyo Allah.. sizlerde tez zamanda nasip olsun insallahhhh

maşallah sana valla millet doğurunca yatakta zor doğruluyor sen yürüyerek çıkmışsın nazar değimesin:nazar::nazar:
ben doğuma giderken müziği açıcam kafamı dinlicem derdim, giderken sevdiğim sarkıyı actım dinleyerek gittim.
doğumhaneden yürüyerek çıkarsın dedi kv, o da öyle oldu. şimdi refakatçilerim yatıyo ben burda size bakıyorum :))))
Allahım hepinize benimki gibi bi doğum nasip etsin insallah. sağlıcakla bi avazda kurtulun canlar..

Cnm o kadsr çok sevindinki hayırlısıyla aldık bebişini kucağına:)))))) allahım güzel yazılar yazsın bi gün var aramızda:))):KK49:
amin canımm hayırlı ömürlü olsunlar, analı babalı sağlıcakla büyüsünler insallah.. :)
halkayı sen bozdun ben devam ettirdim sırada lina kızçem var, Allah onu ve tüm bekleyenleride bi avazda kurtarsın inşallah.. :)

10 gibi sesleniyo duymamazlıktan geliyorum.. özellikle kapıyıda kapatıyorum... biraz geçince tekrar geliyo doymadın mı daha uykuya diyo sinir ediyo beni.. bende söyledim artık bekleme beni sen yap ben geç kalkarım.. neymişde tek başına kahvaltı yapamıyrmuş sanki şöyle zaman ben varım... töbe yarabbi bizde anne olcaz hemde oğlan annesi :KK70:D ama sinir oluyo insan yaa.. valla gecenlerde annem geldi kadın ne kalkıyon ne yatıyon tek kelime etmezdi yaa.. bizim adamları şöyle 1 hafta bırakcan bizim annelerle bakalım ne yapacaklar kendilerini çarşıya atarlar kesin :))

:) ay kv hakkinda bisi diyince arkasindan ay ben de bir gun kv olcam benim gelin benim icin neler dicek acaba???
Benim ki de cok merakli kimle konustum mesaj mi geldi ne yaziyo, kk ne kime yaziyon biktirdi. Bir de mesajlari okumaya calisiyor ki tovbeler olsun. Ne 1 haftasi vallahi 2 saat dayanamazlar !!!!

1-thesunny (40+5)
2-lina0156 (40+2)
3-sevgimm (40+1)
4-gemifree (40+0)
5-sabur (39+6)
6-juanaa.. (39+5)
7-tarife ( 39+4 )

:) ay kv hakkinda bisi diyince arkasindan ay ben de bir gun kv olcam benim gelin benim icin neler dicek acaba???
Benim ki de cok merakli kimle konustum mesaj mi geldi ne yaziyo, kk ne kime yaziyon biktirdi. Bir de mesajlari okumaya calisiyor ki tovbeler olsun. Ne 1 haftasi vallahi 2 saat dayanamazlar !!!!

desene tencere dibin kara seninki benden kara hehehe :)) evet bizde olcaz Allah nasip ederse bakalım bizim gelinler ne dicek :)) kız düşünsene onlarda burdan bizi çekiştiriyorlarmış hehehe :)) ya kuzum bütün gün evdesin ne konuşursun ne yaparsın iyi yada kötü olmaları değil gerçekten çok sıkıcı... kötü diyemem kv me ama biraz fikirsiz düşünmeden konuşuyor oda canımı sıkıyor benim.. bir tane oğlu var hatunun kızım bebeğin şununuda biz alalım demediler.. geldi bak bebeğe hiç bir şey yok.. bilmiyorum artık kayınpeder mi getircek arkadan.. ama sanmıyor yapsa getirirdi.. insan bunlara falan sinir oluyo yanii

Kızlar hastaneden geliyorum şimdi.. eşimin ayağı biraz incinmiş ona gittik. sonrada kv rahimden parça aldırdı bu gün doğum katında yatıyo ona bi bakalım diye çıktık bi sürü bebek vardı.. anneleri emziriyordu bazılarını.. geçerken gördüm.. moralim bozuldu ama o kadar güzellerki..

:KK43: ne zaman doğurucaz biz ya :KK43::KK43:

Kızlar hastaneden geliyorum şimdi.. eşimin ayağı biraz incinmiş ona gittik. sonrada kv rahimden parça aldırdı bu gün doğum katında yatıyo ona bi bakalım diye çıktık bi sürü bebek vardı.. anneleri emziriyordu bazılarını.. geçerken gördüm.. moralim bozuldu ama o kadar güzellerki..

:KK43: ne zaman doğurucaz biz ya :KK43::KK43:

geçmiş olsun canım... Allah bizlerede nasip etsin inşallahhhhh....

Canlarımmmmmmm evet doğurdum Allaha şükürler olsunki.. Darısı hayırlısıyla kalanların başına olsun inşallah..
Geçmişi okuyarak geleyim dedim ama sayfalar uzun olunca bakamadım 1 2 tanesinden sonra..
Gece sancıyla uyandım demiştim ardından suyumda geldi. Burdan çıkınca gittim hazırlandım saç makyaj düzeltme felan.. ne olur ne olmaz diye :KK1: baktım su durcak gibi değil eşim ve kv.mi kaldırdım hastaneye geldik. nstde sancılar 130lara çıkıyo. yatış yapıldı 4.30 gibi ve beklemeye koyulduk.. sancıların şiddeti ve sıklığı arttıkça delirdim ama herkesin dediği gibi Allah nefes alıcak süreyi veriyo hiç korkmayın. benim biraz fazla oldu kanala girmediğinden. sabah doktorun geldiğinde açıklık 6 cm olmustu. herşey çok güzel öğlene doğar dedi ve dediği gibi minik meleğim 12,50 de bize merhaba dedi :KK16: sancılar sadece sona doğru 1 2 saat şiddetli oluyo, onda da ağrı kesici ve açılmanın hızlanması için sancı verildi aynı anda. o da uyku yapar dedi, gözlerim tam kapanıyo hiçbişey yok gibi ama bi anda sancı bi giriyo, başlıyorum doktoru çağırın ben yapamıcammmmmmmm :KK1::KK1: hemşireye ne kadar dil döktüm bilmiyorum ama sağolsun bu sancılar 1 saat sonra sana bebek olarak geri döncek sezeryanı istesende yapmaz normalde ilerliyosun dedi. en son çıldırdığım anda gözümü doğumhanede açtım. 1,5 saat kadar da orada kaldım. bebeğin başını görüyolardı bnm ıkınma hissim de geldi. sancı geldikçe ıkınıyosunuz zaten. şuan çok hafif derecede alt dikişler acıyo. detayları en yakın zamanda paylaşırım yine. şimdi gözüm bu eşsiz güzelliğin üzerinde. :nazar: Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah :KK16:
Hepinize ayrı ayrı ne kadar teşekkür etsem azdır canlar, Allah hepinizden razı olsun, gönlünüzce bi doğum nasip etsin hepinize, bebişi olanlarıda Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsin inşallah.. Hepiniz için dua ettim sancılarda da doğumda da..:KK54:

canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün ikinizede maşallah bundan sonrası çok daha güzel olur inş:KK16::KK16::KK16:

Kızlar doğum hikayemi yazdım..Allah henüz doğum yapmamışlara yardımcı olsun..Ekim annelerinin bebekleri büyürken de görüşmek üzere..Sağlıkla ve mutlu kalın..

selam hatunlar bugün iyi uyumuşum çok şükür kaç gündür uyku haram olmuştu sabah da 10 gibi kalktım sağlık ocağına gittim idrar testi yaptırdım lökasit çıktı bakalım yarın doktorum ne dicek sizler nasılsınız

eskıden bu saate kadr sayfalarca gerıye gıdıp gecmısı okurdum ama sımdı bızden başka kımse yok forum bomboş kaldı tabi herkes bebişleriyle ılgılenıo bızse hala beklıoruzzzzz :KK43:

eskıden bu saate kadr sayfalarca gerıye gıdıp gecmısı okurdum ama sımdı bızden başka kımse yok forum bomboş kaldı tabi herkes bebişleriyle ılgılenıo bızse hala beklıoruzzzzz :KK43:

aynen yaa çok ıssızlaştı burası çoook tenhada kaldık bizim minişler hala içerde gelmeye de niyeti yok üstelik:KK50::KK50:

X